dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Bilgisayar > Internet
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 06-12-2005   #1
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Dial - up

Merak ettim, aranızda hala dial - up kullanan var mı?

Seneler sonra bu hafta boyunca zorunluluktan dial - up kullanmak zorunda kaldım zira Telekom'un bir azizliği sonucu kaç gündür bağlantısızım, felaket yavaş geliyor şimdi yahu, 512k ile her şeyi birkaç dakika içinde indirirken şimdi neredeyse birkaç saate yakın beklemek gerekiyor ve son derece korkunç bir durum, eski günlere dönüş bir yerde ancak Telekom'un verdiği 146 hizmeti eskiye göre maalesef ki yavaşlamış...

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-12-2005   #2
Kuyucan

Boran nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Boran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandır
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Dial - up

elektronigin çeşitli nimetlerini kullanıyor olmasam bende şimdi muhtemelen dial-up kullanıyor olcaktım, adamlar bu işten para kazanıyo ama kazanmak istemiyolar,adsl başvurusu yapıyosun port yok deyip geri gonderiolar, benim başvurum hala beklıyo aşagı yukarı bir ay oldu, sonrada zarar ediyoz diye satıyolar her kurumu abi arıza senın ADSl de ise yakın komsundan 5-10 metre tel. kablosu ile çözüver gitsin olayı
Eski 06-12-2005   #3
gaz kelebek potansiyometresi
Konuk

Varsayılan Ynt: Dial - up

Komşuda pişen ADSL bize de düşer demek
Hımmm... Mustahak bu Telekoma'a galiba. Hala Dial-Up kullananlar var tabii. Çok şükür ben onlardan biri değilim. Ama ADSL rahatlığı başka bir şey.
Bazen seyahatlerde acil olarak Internet'e girmem gerektiğinde dalıyorum bir cafe ye işimi yapıp çıkıyorum. Oralarda ADSL'in 1024'leri dörtbin bilmem kaçları.....
Mükemmel...Hızlarına hayran kalıyorum.
  Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 10:22 PM.