![]() |
|
|||||||
| Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Dec 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar biliyor olabilirsiniz ama ben yine de paylasmak istedim
az önce gezinirken buldum: huzurlarınıza sunuyorum aman dikkat! Dikkat (netcad_die@msn.com ) adresinde biri sizi listenize eklemek isterse sakın izin vermeyin bu virüs meksika üzerinden yayılmıştır son 2 günde 5000 kişinin mesengerine girerek bilgisayarları çökertmiştir bilginize bu maili tanıdığınız herkeze atın çok önemlidir... alıntıdır... |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Tabi yine de en güvenilir korunma yöntemi bilmediğiniz ve tanımadığınız kişilerin adreslerini onlar size gelseler dahi listenize eklememek.
|
|
|
|
#6 | ||
|
Yasaklı
|
Bu msn hack ile ilgili bir çok yöntem uygulanmakta.Özellikle tanımadığınız insanlardan gelen resim vs dosyaları bilgisayarına indirmeyin.Keylogger gibi casus yazılımlarla bilgisayarınızdaki parolalar ve şifreler mail gönderen kişinin eline ulaşabiliyor.Bunun için bilgisayarın güvenlik düzeyini arttırmak gerekiyor.Antivürüs ve spayware programlarından en güncel olanlarını kullanınız.Birde şifrelerinizi belirtirken basit sadece rakamadan (doğum tarihi yaş) veya kolayca bulunabilecek kelimeler girmeyiniz.Lakin en basit wordlist yöntemiyle çalışan programlarla bile bu şifreler öğrenebiliyor.
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|