![]() |
|
|||||||
| Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum kimsenin boyle bir seye ihtiyaci var mi ama internet uzerinden istediginiz bir kimseyi bedavaya arayabiliyorsunuz. Daha dogrusu 10 euro yatiriyorsunuz ilk once, sonra 4 ay boyunca bir sey odemeden limitsiz konusabiliyorsunuz sevdiklerinizle. Maalesef cep telefonlarini arayamiyorsunuz. Sadece bildiginiz kablolu telefonlar.
Ben on gundur kullaniyorum, ses kalitesi cok iyi. http://www.voipstunt.com Bedava aranabilen ulkeler (cep telefonu degil normal telefon olmasi lazim): Andorra Argentina Australia Austria Belgium Bulgaria Canada Chile China Colombia Cyprus Denmark Finland France Georgia Germany Gibraltar Hong Kong Hungary Iceland Ireland Italy Japan Latvia Liechtenstein Luxembourg Malaysia Monaco Mongolia Netherlands New Zealand Norway Panama Peru Portugal Singapore Slovenia South Korea Spain Sweden Taiwan Thailand Turkey United Kingdom United States Venezuela |
||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
don ki$ot
|
Gercekten oyleyse ve kaliteliyse denemek lazim.
|
|
|
|
#3 | |||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
.
|
|||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
don ki$ot
|
Konulari cift acmissin, harhalde cok iyi bu.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|