Geri Dön   dipsizkuyu.net » Bilgisayar » Oyun Kuyusu

Oyun Kuyusu Gelişen teknoloji ile birlikte hızla çıkan oyunlar hakkında fikir alışverişinde bulunabileceğiniz, geçemediğiniz bölümler hakkında tüyolar alabileceğiniz bölüm.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 30-06-2008
erken akşam

barondebar nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
Blog Mesajları: 9
barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: OGame

Alıntı:
Yazan: semazen Mesajı Gör
enteresanmış bugün başladım...
var mı oynayan birileri?..

fena saracak bu oyun galiba bende yeni basladım ama cok yavas ilerliyo bu be

-garson hatırlar mısın, fakir ama gururlu bir duble rakı vardı??
-tamam efendim, hemen getiriyorum
-yarım saat oldu lan!
barondebar şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-09-2008
erken akşam

barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.

ogame oynayan var mı? birşey sorucam,yok yok bir kaç şey

-yarım saat oldu lan!
Eski 18-09-2008
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı

hkbayram'ın "oynama" tavsiyesine rağmen oynuyorum 3 aydır...
belki yardımcı olabilirim...

tamamlanınca eksik kalıyor bir şeyler...
semazen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-09-2008
erken akşam

eyvallah benimki de o kadar oldu herhalde ama ne bela bir oyun bu ya,hesapta güçlü oyuncuydum gecen gece 75 ad. komuta gemisiyle dümdüz ettiler gezegeni
savunma sistemlerini soracaktım iyon topu ne mene yarar? kruvazorle mı calışıyo bu? tek başına caydırıcı mıdır?

-yarım saat oldu lan!
Eski 18-09-2008
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: barondebar Mesajı Gör
eyvallah benimki de o kadar oldu herhalde ama ne bela bir oyun bu ya,hesapta güçlü oyuncuydum gecen gece 75 ad. komuta gemisiyle dümdüz ettiler gezegeni
savunma sistemlerini soracaktım iyon topu ne mene yarar? kruvazorle mı calışıyo bu? tek başına caydırıcı mıdır?
kruvazör olmadan iyon topu bir işe yaramaz diye biliyorum, zaten savunmadan ziyade taarruz silahı ve son darbeyi indiren türden...

tamamlanınca eksik kalıyor bir şeyler...
semazen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-09-2008
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: barondebar Mesajı Gör
iyon topu savunmada daha çok avcı uçakları ile kruvazörler üzerinde etkiliydi hatırladığım kadarıyla. komuta gemilerine hiçbir şey yapamaz iyon topu. komuta gemisinin hakkından bir tek plazma atıcılar gelir. gezegenine 500 tane plazma atıcı koy, gerisini düşünme. tabi maliyeti çok. kasar biraz. sen en iyisi gezegende gemi bırakma.

eskiden günümün büyük kısmı bu oyun başında geçerdi. hastalık gibi. ama şükür ki kurtuldum. hala oynasam mı diye düşünmüyor değilim ;d

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-09-2008
erken akşam

9. evrendeyim gel

-yarım saat oldu lan!
Eski 06-10-2008
Kuyucan

arsemeia nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
arsemeia farklılığını belli etmeye başlamış

3 sene Evvel Oynadım Fazlasıyla Zaman İstiyor Oyunda İlerleyebilmek İçin.

Zamanım Yetersiz Olduğu İçin Bıraktım Zor Olmuştu Ama Olmuş İşte

&
Senin Tanıdığın Değil,
Benim Tanıdığım Benim.
arsemeia Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-10-2008
Kuyucan

evrik nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2008
Konum: ayakları yerden kopuk yaşıyorum. ya da kopuğun tekiyim.
evrik bir mücevherdirevrik bir mücevherdirevrik bir mücevherdirevrik bir mücevherdir

hakkaten ya... uyuşturucu gibiydi,, zor kurtuldum valla
evrik Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-10-2008
Cehennem Malağı

SuicidE nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
SuicidE bir mücevherdirSuicidE bir mücevherdirSuicidE bir mücevherdir
AIM ile mesaj gönder MSN ile mesaj gönder

heyt bea zamaninda kasip uykusuz kaldigimiz geceleri dusunuyorum da simdi ne kadar zor gelir kasmak .. 17. evrendeydim ben yaklasik 1 sene oynadim en son baktim altindan kalkamiyorum arkadasim vardi ona verdim simdi hala oynuyormu onu da bilmiyorum

Trust in the Darkness...It's know what you must not see..
SuicidE Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 01:30 AM.
style developed @ GFXstyles