![]() |
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
|
Selamlar herkese.
İnternette güzel bir oyun buldum. Sizinle paylaşmak isterim. Adı OGame. Adresi http://ogame.com.tr Bir uzay strateji oyunu. Aynı star wars tarzında. Oyuna başladığınızda bir gezegeniniz var. O gezegenin üzerinde uygarlığınızı inşa ediyorsunuz. Belirli kaynaklar var: metal, kristal, döteryum. Bir de enerji var. Binalarınız üretim yapmak için enerjiye ihtiyaç duyuyor. Oyunda ben de çok yeni olduğum için çok birşey bilmiyorum. Gerisini forum sayfasından öğrenebilirsiniz. Bu arada şu anda güçsüz olan ama ileride çok güçlü olan bir ittifak kurdu Herkesi bekleriz. İttifak tagı: lonca İttifak ismi: Spacing Guild |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Petrus
|
Beyler ben de deli gibi oynuyorum şu anda bu oyunu.
Gezegen ismim: MeTaLMaNiA Nick: JaYmZ Evren: 10 Puanım: 126 Savunmam da baya bi güçlü şu anda.Dipsizkuyu ailesinin kurduğu bi ittifak varsa gireyim ben de.Daha doğrusu ittifaka katılma başvurusunu da anlatırsanız sevinirim.Ama şu anda dandik bi ittifakım var: KaiSeR. Sizin ittifaka girebilirsem sallarım bu herifleri...Cevabınızı mail ile de atabilirsiniz.MSN'de olur: metalheart08@hotmail.com Hoşçakalın... hunt you down all nightmare long |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|