dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Bilgisayar > Oyun Kuyusu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Oyun Kuyusu Gelişen teknoloji ile birlikte hızla çıkan oyunlar hakkında fikir alışverişinde bulunabileceğiniz, geçemediğiniz bölümler hakkında tüyolar alabileceğiniz bölüm.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 15-05-2008   #1
Twisted Metal

thumperest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 2
thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Silent Hunter 4 U-Boat missions

Silent hunter serisini bilmeyenler için bi başlangıç yapayim. Silent hunter 2. dünya savaşı denizaltı kaptanlığı simülasyonudur. Yönettiğimiz denizaltı ile verilen ana görevi istersekte keşiflere çıkabiliyoruz. yunun eskilerinde 1-2-3, Alman U-Boat ları oynuyorduk yani nazi olarak allies'ları avlıyorduk. Fakat 4 wolfs of the pasific adıyla, pasifikte geçen amerikan denizaltılarını komuta etmemize olanak sağlamıştı. Fakat bu benim pek hoşuma gitmemişti. Almanların gerşekten kaliteli, teknik donanımı iyi olan denizaltılarından sonra gereksiz amerikan denizaltılarını oynamak içimi sıkmıştı ki böyle düşünen tek ben değilmişim. Oyunun bu ek paketiyle almanyadan pasifiğe göreve gönderilen alman denizaltısını kullanıyoruz. Busefer pasifikte daha geniş bir alanda olsa da amerikalıları ingilizleri avlamak eğlenceli . (Amerika tarafını oynarken balıkçı teknesine kendisinden büyük torpil atarak sıkıntımı geçiriyordum) Fakat burada işimiz zor. savaşın sonlarına doğru olduğundan düşman denizde hakim durumda. İşte bu durum benim için bulunmaz bir nimet denizaltı kaçıp saklanma üzerine kurulu olduğundan nekadar zorsa okadar zevkli oluyor. (Amerika ve ingilizleri alman olarak avladığımız, ubisoft gibi sağlambir firmanın yapımı başka bi oyun yok. O yüzden çok değerlidir gözümde)
Oyunun ek paketini oynamak için wolfs of the pasific gerekli. Eğer oyun neye benziyor diye merak edecek olanlar varsa
Type XVIII Walther on Vimeo
adresinden yapılmış tamamen oyuniçi olan kısa bi video var. seve seve izleyebilirler. Haydi rastgele
thumperest çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-05-2008   #2
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Silent Hunter 4 U-Boat missions

Resimleri de güzelmiş,yakından gördüm thumperest sağolsun
Tavsiye de ederim ayol
Rigel çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.