![]() |
|
|||||||
| Oyun Kuyusu Gelişen teknoloji ile birlikte hızla çıkan oyunlar hakkında fikir alışverişinde bulunabileceğiniz, geçemediğiniz bölümler hakkında tüyolar alabileceğiniz bölüm. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Twisted Metal
|
Peki nedir bu oyunun eksikleri? Düzensiz yapı, %80 türk olması (AA negüzel asa versene bi bana deniyim, söz geri verecem, Lan lavuk partiye alsana bizi, Abi borç versene valla öderim, Lan GM'i tanıyorum bana asa yaptı) Serwer'ın yetersizliği, Bugların çözülmemiş olması, Nedensiz bir oynanış, RPG öğeleri içermemesi, Kavgalara sebebiyet vermesi. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
|
|
|
|
#2 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Valla ne Diablo ne de Ultima Online, ne idüğü belirsiz bir oyun benim nazarımda, bir ondan bir bundan diye düşünülüp hazırlanmış ve açıkçası az çok biraz izlemiş olduğumdan dolayı beğenmedim, onun yerine gidip Diablo veya UO oynarım daha iyi...
Ha bir de oyunda Türklerin bitmek tükenmek bilmeyen hileciliklerinden bahsediliyor her yerde, item duplicate olayını abartmak gibi...
|
|
|
|
#6 | ||
|
hєp тєк hєp γєк..
|
Forumun en unutulmuş bölgelerine giriyordum bi anda bunu gördüm..
ben 80 oldum.. ama bıraktım yok yeter.. Satanlar var ama satmayı fln pek dusunmedim.. Counter daha güzel ^^
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
I am the Walrus
|
Kınayttır.6. sınıftayken bile saçma geliyordu.Seni seviyorum World of Warcraft !
|
|
|
|
#8 | ||
|
Cehennem Malağı
|
Bu kadar lanet bir oyun olamaz.. Kendi bir seneden askin zamanımıvermeme ragmen suanda "abi ne salakmışım da onca zaman kasıp uykusuz kalmışım " dedirten oyun ...
Allah belasını versın.. Bıraktım rahatım.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|