dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Bilgisayar > Oyun Kuyusu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Oyun Kuyusu Gelişen teknoloji ile birlikte hızla çıkan oyunlar hakkında fikir alışverişinde bulunabileceğiniz, geçemediğiniz bölümler hakkında tüyolar alabileceğiniz bölüm.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 18-08-2005   #1
Twisted Metal

thumperest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 2
thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Knight Online

Türkiyeyi kasıp kavuran, gören herkezi bağımlısı yapan ve de bedava olup hızla yayılan bir oyundur.
Peki nedir bu oyunun eksikleri?
Düzensiz yapı, %80 türk olması (AA negüzel asa versene bi bana deniyim, söz geri verecem, Lan lavuk partiye alsana bizi, Abi borç versene valla öderim, Lan GM'i tanıyorum bana asa yaptı) Serwer'ın yetersizliği, Bugların çözülmemiş olması, Nedensiz bir oynanış, RPG öğeleri içermemesi, Kavgalara sebebiyet vermesi.
Peki siz ne düşünüyorsunuz?
thumperest çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-08-2005   #2
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Knight Online

Valla ne Diablo ne de Ultima Online, ne idüğü belirsiz bir oyun benim nazarımda, bir ondan bir bundan diye düşünülüp hazırlanmış ve açıkçası az çok biraz izlemiş olduğumdan dolayı beğenmedim, onun yerine gidip Diablo veya UO oynarım daha iyi...

Ha bir de oyunda Türklerin bitmek tükenmek bilmeyen hileciliklerinden bahsediliyor her yerde, item duplicate olayını abartmak gibi...

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-08-2005   #3
Kuyucan

mega nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
mega farklılığını belli etmeye başlamış

Knight Online güzel oyun ama bana göre saçma
mega çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-08-2005   #4

Jeremiah nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı

Bana göre bir B..ka yaramaz 20 günde 60 oldum. işin ucunda para olduğunu bastan soyleselerdı o kadar kasmazdım.
Eski 10-09-2005   #5
Kuyucan

mega nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
mega farklılığını belli etmeye başlamış

walla ben oynadım ama beni sarmadı bence diablonun 3boyutlusu
mega çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-08-2008   #6
hєp тєк hєp γєк..

okang92 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
Blog Mesajları: 1
okang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandır

Forumun en unutulmuş bölgelerine giriyordum bi anda bunu gördüm.. ben 80 oldum.. ama bıraktım yok yeter.. Satanlar var ama satmayı fln pek dusunmedim.. Counter daha güzel ^^
Eski 18-08-2008   #7
I am the Walrus

The Beatles nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Blog Mesajları: 1
The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.The Beatles nefis bir insandır.

Kınayttır.6. sınıftayken bile saçma geliyordu.Seni seviyorum World of Warcraft !
- The Beatles
The Beatles çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-09-2008   #8
Cehennem Malağı

SuicidE nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
SuicidE bir mücevherdirSuicidE bir mücevherdirSuicidE bir mücevherdir
MSN ile mesaj gönder

Bu kadar lanet bir oyun olamaz.. Kendi bir seneden askin zamanımıvermeme ragmen suanda "abi ne salakmışım da onca zaman kasıp uykusuz kalmışım " dedirten oyun ...
Allah belasını versın..
Bıraktım rahatım.
hayir yemem
SuicidE şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı