Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 13-02-2006
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2005
serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: Kafayi yemis yazilar...

sen bir aşkın lanetiyle bezendin ve kabullendin sevgisizliği...

kalka ayağa,daha ölmedin...
serkan911 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-02-2006
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Kafayi yemis yazilar...

Daha olmedin. Siyril golgesinden cirkinligin. Yeniden sevebilirsin,yeniden gulebilir, yeniden uyuyabilirsin bir sevgilinin koynunda. Siirler yazabilirsin ona.
Hadi kalk, gunes turuncu cocuklarini emzireli cok oldu. Aksamdir simdi her yerde.
Icip kusabilirsin tum gunahlarini. Tum gecmisini.
Daha olmedin, sayril bir goruntu idi eskimis halin. Onu bir eskiciye sat gitsin. Kendine bir gulus al mesela, bir umut bir hayat al.
Hadi simdi olmek vakti degil...

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-02-2006
Yasaklı

serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır

güneşin kavurmadığı bir çölün ortasındayım.
yakmadan kurutyor insanı.
istediğim su değil,bir yudum sevgi.
gecesi soğuk,gündüzü ıssız bir yer burası.
yalnızım,susuyorum.

çok yoruldum aşklar zamanından...
ben bıraktım,kaldığım yerden siz devam edin...
Eski 13-02-2006
don ki$ot

kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Gunesin kustugu bir colun ortasindayim, ayaz bir sone icinde tekil bir fiile sevisiyor korkularim.
Istedigim ne artik ben de bilmiyorum, hem ne fark eder bunca tufandan sonra. Hangi gemi gelecekti duygularimi kurtarmaya? Hangi peygamber?
Catlak dudagim islak bir opuse hasret, yuregim sevgileri nadasa terk etti, simdi koca bir boslukta asili bekler tum sevgi sozcuklerim.
Cok yoruldum bu yalnizliktan. Onu baska bir yalnizlikla aldatacagim bu gece, hircin bir sevisme seyredecek Nyke.

Eski 13-02-2006
Yasaklı

değişecek her şey bir giysi gibi...ve bilki yılların sonu yok.
düşünceler ertelemeli,gelip geçici...ve bilki eskimeye mahkum giysiler misali.
kelimeler hep aynı,yollar sonsuz...ve bir gidiş aklımın dehlizleri.

yıldızlar gökten düştüğünde duy beni,
değişmiş olacağım bende giysiler gibi...
ama kelimeler aynı,
ve yılların sonu yok şimdi...
Eski 13-02-2006
don ki$ot

Degisecek her sey biz gibi. Bir zaman sonra kirisacak taptigim yuzun. Yillar umursamayacak bu degisimi, sen tek bitecek guzel degilsin cunku.
Dusunceler kahbe, sevdiginin koyununa girer her gece. Dusunceler kahbe hayat yatar onlarla her gece. Ve bil ki, dusunceler magluptur yasinilana. Magluptur gercek oyunlara...
Duy beni, gidiyorum simdi. Kaf dagindaki masala gidiyorum, icimdeki cocuk heyecanli. Sabirsiz, bir elme sekeriyle kadindirdim onu, durdurdum simdilik zamani. Duy diye beni. Simdi bu halim, bu seni seven halim sana ask siirleri yaziyor, duy artik beni.
Gidecegim birazdan, icimde nice ben vagonlari ile upuzun bir tren olup gidecegim. Aci calacak dudugu zamanin. Gidiyorum bak, duy beni.
Dondugumde degismis olacagim. Sen bitmis olacaksin. Sen diyorum bitmis olacaksin, yetim kalacaksin sevgi bahcesinde, seni sevmeyecek sana aglayan gonlum.
Kelimeler degisecek seni barindiran, bombos bir anlamin kalacak siirlerde. Duy beni.
Yillarl; seni benim bekledigim gibi beklemeyecek, calacak tum dusunlerini, seni..
Duy beni...

Eski 13-02-2006
________

KATRE nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
KATRE herkesin tanıdığı bir insandırKATRE herkesin tanıdığı bir insandırKATRE herkesin tanıdığı bir insandırKATRE herkesin tanıdığı bir insandırKATRE herkesin tanıdığı bir insandırKATRE herkesin tanıdığı bir insandırKATRE herkesin tanıdığı bir insandırKATRE herkesin tanıdığı bir insandırKATRE herkesin tanıdığı bir insandırKATRE herkesin tanıdığı bir insandırKATRE herkesin tanıdığı bir insandır

Kelimelerle barışık, yalnızlığımızla kavgalı. Ah bu yıllar
soluk almaksızın yazılan bunca satırlar..
Çok güzeldi yüreğine sağlık KYD

Y O K
KATRE Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-02-2006
don ki$ot

Tesekkur ederim Katrecigim.
Ve bazen kelimelere kus, yalnizligimizla yaren. Ve bu yillar, nice yalnizligi mumyalayan,o yalnizliklari her gelene yeniden satan yillar...

Eski 13-02-2006
don ki$ot

Bir Delinin Hayata sozcukleri:
Biliyorum benimle tanismasaydin bir sey kaybetmeyecektin. Ya ben? Bu tanismadan neler kaybettim biliyor musun? Bilemezsin...Bilmek istemezsin.
Simdi kendimle konusuyorum, bombos bir odanin icinde.Kendimle, seni cekistiriyorum. Kahve iciyoruz, kirk yillik hatirinin icine edilmis.
Gozyaslarimin asindirdigi yuzumde, genis ovalar var. Bir huzun akarsuyu var. Icimdeki kaos denizine dokulen.
Ve sen ey hayat! Sen, en buyuk sevdam, en buyuk dusman! Sen gozyaslarimsin.
Simdi, kendimle yola dustum. Pusulam duygularim.
Nereye gidecegimi bilmiyorum, yuregim emekli, yok bu yolculukta. Kaybolacagim besbelli. Hermes kilavuz olmayacak bana. Oluler ulkesinde, Hades ile kadeh tokusturuyor simdi. Hades, gerdege girecek Koreyle. Yuzune akan yaslarini gormeden kadinin, erkekligini kusacak ruhuna, bedenine...
Ben upuzun bir yolda, yapayalniz yuruyecegim. Ruhum onden kosacak, ben yorulacagim onu takip etmekten. Bir sure sonra soluk soluga oturacagim bir tasin ustune, gunese bakacagim. Nasirli bir gulus gondrecegim ona, sararmis bir bakis.
Sonra sigara icecegim. Oksurecegim, bogulacagim. Belki anlik bir olumde yeniden kendimden parcalar kaybedecegim, kurtarilamayacak...Yine eksik dusecegim yollara...
Ruhumla yolustu bir kahvede bulusacagim. Demli bir cay icecegim. Sigara yakacagim yeniden. Gene bogulacagim.
Seni konusacagim ruhumla, anasini avradini diyecegim. Hic yakismayan kufurler edecegim ulu orta. Herkes bana bakacak, beni ayiplayacak. Ben utanmayacagim.
Gulerek bakacagim hepsine. Kendi kendimle konusmaya devam edecegim. Bana bakanlar ''deli'' diyecekler duyurmamaya calisarak, sonra bitecegim onlar icin. Delilerden korkar insanlar. Delilere guler insanlar. Delileri takmaz insanlar.
Gidecegim oradan, fark etmeyecekler gittigimi. Ben de fark etmeyecegim. Cok gizli terk edecegim oradaki halimi.
Kacak dolasacagim. Sandalyedeki izim yillarca bulamayacak beni.
Seni cok sevmeseydim bu kadar nefret etmezdim senden. Bu cumleyi kimden caldim bilmiyorum, calinti ne cok sey var icimde. Calinti ne cok sozcuk.
Bu catisma, bu borderline boguyor beni. Bu buyuk ask ve buyuk nefret. Siyah ya da beyaz: 'Borderline'. Boguyor beni.
Seni izliyorum plazma ekranlarda. Cocuklarin oluyor, insanlarin oluyor. Seni guzel kilan hersey tuketiliyor. Tukeniyorsun.
Agliyorum yiten sen icin. Agliyorum yiten her sey icin, derme catma bir siir yaziyorum. ''Hayat seyahatin sayin yolculari; hayatimiz birazdan imha olacaktir. Icine ettiginiz icin tesekkur ederiz.''
Susunca kalbim, gene yollara dusecegim. Yine ruhum onden kosacak, ben yorulacagim. Yine sigara icecegim, bogulacagim...

Eski 13-02-2006
mutlu

gizli nickli kullanıcının avatarı

gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Bu son yazında anlık duraklamaların var , neden ?Söyleyebileceğin herşeyi söyleyebiliyorsun oysa , gizlediğin bir şey var , sanki ufak parolalar var her paragrafta , gözlerime çarpıyor , büyük resim çıplak karşımda duruyor.

Anlıyorumki KYD'de bazı şeyleri ancak yazıyla anlayabiliyor....

herşey mümkün...
gizli Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 03:58 PM.