![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Dec 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu aralar çok susmaya başladım...yazamama hastalığım nüksetti edeli dilim kemik,ağzım bıçaksız...
yaralı ya da kırgınlık öte değil,berisi de yok...sanırım sanrılarım halsiz ve hayallerim çok yüksekten atladı...gecenin en üst katından atlayan tanrı değil sanırım bendim... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
Gozler bakmazken, goz kirpar ayna onlara. Ayna, nice goruntunun cirkinlgini saklar, her goze bir yudum cirkinlik guler. Akil sevmez aynayi, ayna akili... Ben her sabah bakmam aynaya, ben her sabah ozlemem goruntumu. Yollara duserim her sabah, kendimi sokaklarda ararim, golgemi biraktigim. Ve ben her sabah, bu yolculuklardan eksik donerim. Her sabah kaybolurum. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Dec 2005
ben her sabah intihar düşüncesiyle açarım gözlerimi...intihara meyilli olduğum tek andır aslında...
sonra devam derim yaşmaya...yollar uzun-kısa...yürürüm bilinmezlere...caddeler ve sokaklar tanır beni...yüzüm eski,ruhum eski kalır aslında ama düşünceler her daim yeniler kendini... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
Bugunlerde hep susuyorum. Yazacak cok sey var, kusacak cok kelime. Ben susuyorum, yazacaklarim kis uykusunda... Ve hicbir sebebi yok bunun, oylesine, sadece sustugum icin yazmiyorum, yazmadigim icin susuyorum. Sayril bir golgeyim uc ogun. Istahsiz bir golge, hasta...Hayallerim bohcasini toplayip kaciverdi bilinmeze... Gecenin zifiri gulusunde karanlik bir sususum var simdi. Tanri'yi hatirladigim bir susus. Sagir bir sessizlik icimdeki, tanridan haber beklecegim, o zaman catlayacak suskunlugu kelimelerin... |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Beni kırmızıyla gömün...
Giriş Tarihi: Nov 2004
Her uyandığım sabah; ''Bugün ölecek miyim?'' dedim kendime ve öyle yaşadım tüm gün... Tüm gün güzel geçsin istedim, son günümmüş gibi ama olmadı, olamadı. Geçirmediler güzel, ölmedim ama ölmekten beter ettiler. Keşke diyeceğim birşey olmadı hiç, oldurmadım, yaşadım... Hergün ölecekmiş gibi yaşadım. Ve hergün öldümde dirildim, baktım ki nefes alışlarım sürmekte, yaşıyorum her acının arkasında... İşte bu yüzden Ölümsüz'üm ben, Henüz ölmedim, ölmekte istemedim yaşamak isterken deli gibi...
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
Sonra, bir gulus davet eder beni hayata. Yollar nasirli, yollar catlak, yururum. Hep bildigim yollarda bilmedigim cumlelerde yururum. Bulanik anlamlara tunerim aci kahvemi icerken. Yuzum eskimis bir ayna simdi, gecen hafta bir eskicide satildi. Ruhum kisrak, nice duse gebe. Yurdugum caddelerde kimse tanimaz beni, sokaklar her giriste kimlik sorar. Kimliksizim. Bir kisrak ruhum, yeniden doguracak duslerimi... |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
Anlatamayacagim. Tanriyi bekleyecegim. |
|||