![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
En cok pesimdeki golgelerden korktum yagmurlu sonbahar aksamlarinda. En cok sevgili golgelerinden, peceteye yazilmis yarim yamalak ask siirlerinden. En cok sevgililerin bekleyen cumlelerinden kactim ben. Oysa bu sonbahar yagmurunda bir sevgili golgesi ozledim islanirken. Bir siir, bir bekliyorum gelmiyorsun dizesi. Bu sonbahar yagmurunda islak bir sevgili opusu dusledim, sicak bir sevisme ani aksamin ickiye davet eden saatinde... |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
Oysa biliyorum cehenneme gidecegim ben, guldum bu haline olumun, kanmadim yaldizli goruntusune sozlerinin...Olmeyi erteledim. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Dec 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
Hayaller yok. Magluplugum bir ayyasin sisesinde, ofkem cok. Aynalar kirik. Kelimeler tukendi. Ve ben bilmedigim bir ofkenin gurultusunde kayboluyorum, agla kalbim. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Huzun gurultusuz bir iskenceydi sozlerimizde; bu aksam bir gemi batacak bakma gozlerime.
Hava soguktu gunler oncesi, biz denizin tuzunu yutarken maritlarin cigliginda usuduk tum gece, yagmur yagdi sozlerimize islandik,o ani kucuk bir paragrafin icinde en cok sessiz yasadik, en cok eksik ve tuzlu deniz kokusunda, bir huzun sonesi yazdi sair bizim icin... Ve bu huzun sonesini o gece biz en cok maritlarla paylastik,martilar goctu siirlerimizden. Gozlerimizden denizin tuzu akti. Balik koktu gulusumuz...Susuyorduk, gece zifiri bir kahkaha atiyordu, icimiz karariyordu. |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|