![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#11 | ||
|
soluk...
Giriş Tarihi: Mar 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gölgeleri,mor bir düğme gibiyim yalnızlığa ilikli) (küfre ve tütüne bulandı masumiyetim) (egzoz dumanı siniyor umutlarımın körpeliğine) Güzel dizeler, yüreğine sağlık...
|
|
|
|
#13 | ||
|
Konuk
|
Turist Ömer’i Türkçe’nin
kalbim ki Turist Ömer’i Türkçe’nin sakallarımın arasına karışmış dikiş tutmaz dizeler ince bir itirazdır var oluşum yeis’e acı’nın karşısına dikilmiş bir ünlem işaretiyim yıldız yağar usulca yalnızlığıma yıldızlar ki birer papatyadır gecenin saçlarına taktığı ben şarapla çizerim gecenin altını hüzün gökyüzünden sıyrılsın için şen şakrak bir Laz takası ellerim horon tepe tepe dolaşan dalgalı denizlerinde Aşk’ın saçlarının hacmim kalmaz evrende çıkartırsak benden Aşk’ı Aşk ki anlam giydirmektir hiçliğe kalbim ki Turist Ömer’i Türkçe’nin serkan engin Eski Mart 2005 Kum Mart-Nisan 2006 |
||
|
|
|
#16 | ||
|
Konuk
|
her dilde Aşk dünyanın bütün dillerinde sev beni ama Lazca sevişelim horon tepsin dilimin dalgaları kuzey kayalıklarında gövdenin dünyanın bütün dillerinde sev beni ama Kürtçe bakışalım doğu kanatlı şahinler uçsun Aşk’ın mor dağlarına gözlerimizden dünyanın bütün dillerinde sev beni ama Türkçe yaz kalbimi serkan engin Andız Güz 2006 |
||
|
|
|
#17 | |||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Dec 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
amor es traicion love is betrayal aşk ihanettir ------------------ amor es angusta love is anguish aşk ızdıraptır ------------------ amor es pecado love is sin aşk günahtır ------------------ amor es egoismo love is selfish aşk bencilliktir ------------------ amor es esperanza love is hope aşk umuttur ------------------ amor es dolor love is pain aşk acıdır ------------------ amor es muerte love is death aşk ölümdür ------------------ que es el amor what is love aşk nedir ------------------ |
|||
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Konuk
|
Cinnet İzmit
“ Uzun bir yalnızlıktır İzmit” Behçet Aysan uzun metrajlı bir işsizliktir İzmit bana cinnet gömleği giydiren elimde kötürüm bir diploma ağır tonajlı yoksulluk ömrümün derisini yüzerken yokannemin evidir İzmit salonuna gençliğimi halı yapıp ezdiği kendimden eksildiğim dar(ağacı) odam izmaritlerin ve depresyonun istila ettiği kimsesizliğin izdüşümüdür İzmit kırbaçtır gecesinin ayaz dili garında parklarında cami avlularında ben ve yalnızlığa havlayan sokak köpekleri açlık bir sustalı gibi şahdamarımızda kederin kara yorganı altında sabahlarken iç kanamalı bir Aşk travmasıdır İzmit iğneli fıçılara sokan kalbimi kendimi ıskaladığım yıllar ve isyan gençliğimin ince yerinde - beni bir daha doğurma anne! … en azından İzmit’te serkan engin Akköy Dergisi Eylül 2006 |
||
|
|
|
#20 | ||
|
you are my destiny
|
[kâşifi benim gövdenin saklı şehrinin
ellerimle heceleyerek kat ettim boydan boya beyaz atlasını teninin] Ellerine, yüreğine sağlık. Bütün şiirlerin çok güzel, devamını bekliyoruz
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|