![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#32 | ||
|
Konuk
|
halklar ve aşklar
sen bana Kürtçe bir gül(ü)ver ben seni Türkçe seveyim gel kaydol ömrüme haylazistan işçi partisi yüreğim herkesim ol! hiç kimsem çok yalnızlığın sokak köpeğiyim sen bana Kürtçe bir gül(ü)ver ben seni Türkçe seveyim serkan engin Güney Dergisi Mayıs 2007 |
||
|
|
|
#33 | ||
|
Konuk
|
Teninin Cümlesi
-Yeis ölüyor biz sevişirken yana yana dönüyor kalbim yörüngende harf harf okuyorum teninin cümlesini serbest stilde yüzüyorum engin denizlerinde teninin dişi kokun kalbime sinmiş terin ağzımın ezberinde yüzüme kanatlanan bir çift beyaz güvercin memelerin bir yağmurlu gonca gül açıyor gövdenin güneyinde bana ben bir kara trenim o gülün içinden geçip giden bahar’a bahar ki ömrüme bulaşmış güneş terin senden gayrısına tenim lâl öptüğün yerlerimde gül devrimi koşar adım sorarım evrene : bir daha nasıl eklerim Aşk’a iyelik eki serkan engin |
||
|
|
|
#34 | |||
|
(!)
Giriş Tarihi: Nov 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
eylüldü...kışlanmaya yüz tutmuştu iklim...sararan yapraklara inat doğurdu annem beni, hem de bu cinnet İzmit'te...yağmur var mıydı bilmiyorum ama kuş sesleri yoktu o gün... Doğup doğmadığımdan da emin değilim ama İzmit'te öldüğümden ruhum kadar eminim. Hayır hayır ! bir daha olmasın... - beni bir daha doğurma anne! … en azından İzmit’te Öyle güzel geldi ki bu satırlar bana...kendi kalemimden kaçıp buraya sığınmış gibiler, iyi bakın onlara... Bu satırları doğuran yüğreğinize sağlık... |
|||
|
|
|
|
|
#35 | |||
|
Konuk
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
#36 | ||
|
(!)
|
||
|
|
|
|
|
#38 | |||
|
ağlak
|
Alıntı:
|
|
|
|
#39 | |||
|
(!)
Alıntı:
"haylaz" kelimesinin sizinle özdeşleşmiş olduğunu bilmiyordum. Ama bu tesadüf şu cinnet izmit'tin ve eylülün haylazlıklarından kaynaklanmış olabilir... |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|