dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 11-09-2007   #11
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: burayada ben yazacağım

ben duygusal ve geçmişine saygı duyup unutmayan insanı çok severim...
Eski 11-09-2007   #12
Mai
septik

Mai nickli kullanıcının avatarı

Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

Herşeyi kabullendiğimiz gibi değişimide kabullenmişiz iyimi olmuş kötümü bilmiyorum ama artık daha az sevip daha az üzülüyorum."

+1
Eski 11-09-2007   #13
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: asi melek Mesajı Gör
zeki insanları hep sevmişim ve takdir etmişimdir
bende seviyorum ama onlardan çok az
Eski 12-09-2007   #14
başımda dumanlar

kurtcuk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007
kurtcuk bir mücevherdirkurtcuk bir mücevherdirkurtcuk bir mücevherdir

Alıntı:
Yazan: dontsorry Mesajı Gör
bende seviyorum ama onlardan çok az
aslında sandıgımızdan çok çok fazlalar ama kendi potansiyellerinin farkında degilller sen yinede umidini kaybetme bir gun uyanacaklar
Eski 12-09-2007   #15
sevgi seli

WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

sevgimi esirgemem seveceğim varsa severim ve herkesin bana karşı öyle davranmasını isterim gerçek duygularıyla esirmeyi sevmen ama şu var zamanla insan olgunlaştıkça zaten herşeye daha yerinde davranmaya başlıyor o zaman kişi şunu diyo oh nihayet büyüyorum....
Eski 16-09-2007   #16
hımını mımını mınt.

dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

şu ara en çok susuyorum ve en çok sustuğum zamanları seviyorum .....
Eski 17-09-2007   #17
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

su içelim o zmanları daha çok sevelimm
Eski 18-09-2007   #18
sevgi seli

Varsayılan Ynt: Buraya da ben yazacağım

hayatta nedenler niçinler bitmez....çünkü herzaman birşeyin sebebini arar insan ama hayatta bulamaz...
Eski 18-09-2007   #19
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

ben bu sayfayı nasıl kaçırmışım şaştım kendime
yazılar güzel eline sağlık hele futbolcu hikayesi çok etkileyiciydi ince zeka harika bişey

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.
Cheri Cheri çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-10-2007   #20
hımını mımını mınt.

Bir yol hikayesi ...

....köy otobüs durağında başlayan saçma sapan gözlemlerle salak salak gülmelerle devam eden kısa bir yolculuğa ait kelime kargaşası.
Arkadaşımla vedalaşmışım o binmiş minübüse gidiyor bende durağa yollanıyorum. Bilet gişesine geliyorum biletçi bir bilet istememe rağmen önce üç sonra iki en sonunda istediğim bir bileti veriyor suratsız suratımın en suratsız haliyle bakıyorum kusura bakma az önce sekizmilyon fazla verdim diyor ona canım sıkıldı haklı diye düşünüyorum o anda belkide yevmiyesinin 3 te biri ... gelmedimi geri diye soruyorum yok gelmedi diyor hiç gelirmi fazla parayı alan diyor o cümleden kendisininde aynısını yapabileceğini anlıyorum üzüntüm geçiyor. Durağa gelmeyi başardım kapşonlu montun altından bakıyorum önümde iki adet genç muhabbet ediyor biraz kulak kabartıyorum.

+ Abi duygu yoğunluğu yaşayınca çok yemek yiyorum
- sorma bende kendimi çaya vuruyorum böyle zamanlarda

iç ses : nerden kaçtınız oğlum siz

+ demekki ben acılarımı yemek yerken bastırıyorum sende çay içerken

iç ses : bababa tespite bak tespite az önce siz kendiniz söylediniz ya bunu

- sorma abi ben şimdi eve gideyim kendimi çaya vuracağım

iç ses : belliki ikisinide acıtmışlar

+ ilk ayrıldığımızda mahalledeki arkadaşlar...

iç ses : hiç çekemem senin manita hikayelerini nerde bu kulaklık

Takıyorum kulaklıklarımı radyoda kanal arıyorum ama yok doğru düzgün birşey çalmıyor mp3 açıyorum bu iyi sezen aksudan başlıyor çalsın , artık acıların çocukları sadece görüntüden ibaret . otobüs geldi nerde bu bilet üzerimde tam sekiz cep var .... milleti dinleyeceğine biletine sahip çık neyse bulduk sanırım ayakta kalacağım ama dur bakayım şu iki koltuk boş evet evet yürü oğlum yürü soğukkanlı ol orası senin hakkın derken bam cam kenarına yerleşiyorum iyi oldu bu. Montu çıkartmak için bir mücadele veriyorum kulaklık çantamın kenarına sonra montun şapkasına dolanıyor kan ter içinde mücadelemde ben kazanıyorum ve işte gene müzik . Karşılıklı dört koltuk var karşımda iki bayan , birisi sürekli sürekli saçından tutam tutam parçaları eline dolayıp dolayıp duruyor sanırım onları birbirinden ayırmaya çalışıyor , aman bana ne kızın saçından ne yapıyorsa yapıyor ama işte dikkatimi çekiyor dışarıyı seyredeyim en iyisi yoksa bu yol bitmez plakaları okuyorum şeritleri sayıyorum derken yol yarı oluyor otobüse bakayım ne var ne yok kafayı kaldırıyorum bir bayan ayakta sarı saçlı kaba tabirle patlıcan burunlu kırmızı bir suratı var bana bakıyor gayri ihtiyari bakıyorum sonra onu hatırlıyorum otobüs flörtözü en son 5-6 sene önce görmüştüm onu demek hala aynı hiç işim olmaz çeviriyorum kafayı benim gözler iridir biraz karşımdaki bayanla göz göze geliyorum saçıyla oynamayan uslu uslu oturan sanırım korkuyor yere bakıyor neyse yola dönelim biz en iyisi yol daha eğlenceli durağa geldik otobüs duruyor bir bayan kucağında çocuk var tam kalkma eğilimindeyim yanımdaki koridor tarafında oturan kalkıp yer veriyor artık yanımda küçük bir çocuk var. Çocuğun gelmesiyle birşeyin farkına varıyorum hala gülümsüyor insanlar içten içten bir çocuk onları gülümsetebiliyor hemen hemen herkes ayakta ve oturanlar görüş alanında olanlar durmuşla annenin çocuğun atkısını beresini çıkartmasını seyrediyor merak ediyorlar nasıl bir çocuk evet atkıda gitti çocuğun şaşkın bakışları tebessüme yol açıyor bakıyorum flörtöz de dahil olmak üzere herkes gülümsüyor ama cidden bu içten geliyor güzel birşey hani umut var hala bu insanlarda dedirten cinsten bir olay diye düşünüyorum neyse kafayı biraz kaldırınca flörtözle tekrar bakışıyoruz yok benden ona hayır yok anladı otobüsün arkasına doğru gidiyor karşımda bir hareketlilik var bakayım kızlar çocuğa çikolota vermeye çalışıyorlar sadece bakıyor çocuk düşünsenize şimdi siz birşey almak için çaba harcarsınız çocuksa almamak için naz yapıyor ve vermek için ekstra birşeyler yapmanız lazım çikolotayı alda bitsin bu hareketlilik dikkatimi dağıtıyorsunuz demek istiyorum eee bakma o zaman sende neyse çocuk aldı çikolatayı şükür bitti bu işkence . Dışarıya bakayım artık sadece yol değil insanlar var mahalle içinden geçiyoruz. Dışarda bir adam var ağaca bakıyor derken adam birden ağaca hücüm ediyor ve sanki bir insanın boğazını tutmuş sallar gibi ağacı boğazlıyor ve sallıyor o andaki ruh haliyle aklımda yıldırım hızıyla geçen ağacı boğazlama düşüncesi gülmeme sebep oluyor kulağımdaki müzikten dolayı kahkahamı seviyesinide ayarlayamıyorum sonra aklıma otobüs ve içindeki bir sürü insan geliyor dönüyorum bakıyorum evet tahmin ettiğim gibi hepsi bana bakıyor hele yanımdaki çocuk dikmiş gözleri öyle bir bakıyor ki anne gidelim bu manyağın yanından der gibi şimdi nasıl anlatayım size adamın ağacı boğazladığını hem o geride kaldı neyse sallama sen dışarı döneyim ben unuturlar nasılsa şimdi öyle oldu 30- 40 saniye sonra baktım herkes başka tarafta ama çok komikti hala gülesim var korkuyorum otobüsten atmasınlar . Bir durağa daha geldik bir adam var yerde çömelmiş karanlığın içinde önünde beyaz çiçekler var sanırım çiçekçi çiçekleri biryere getirecek tam yanından biri geçiyor çömelmiş adamı fark etmiyor çökteki adam elini cebine atıyor hareketten dolayı yanından geçen adam hafif bir tırsma yaşıyor evet bu da komik gülme gülme yerde çömelmiş adamın sigara çıkaracağını tahmin ediyorum çünkü tipi tam buna müsait ama oda ne kırmızı büyük bir meyve dur dur meyve değil o domates bu kadarına dayanamam gülerim derken mp3 sevmediğim bir parçayı çalıyor sevmediğim parçanın mp3 içinde ne işi var herneyse onu değiştirirken gülme eyleminden de vazgeçmiş bulunuyorum. Müziği durduruyorum içerde bir bayan gürültüsü var sesi arıyorum evet bizim flörtöz birini yakalamış sonunda adamı inceliyorum parmağında yüzük var elindede çiçek ve bizim sarıyla konuşuyor ve bir yandanda süzüyor ama yuh be abicim elinde çiçek eşine gidiyorsun çiçeğe ve yaşına bakararak daha yeni evli olduğunu tahmin ediyorum senin ne işin var bu sarıyla ayıp ayıp. Yanımdaki çocukta bir hareket var küt dizime bir tekme yiyorum bakıyorum eleman dikmiş gözleri bana bakıyor ama sanırsınız benimle kavga edecek birşeyler yapmalıyım öyle dikmiş bana bakıyor gözler yemyeşil kulaklığı çıkarıyorum ve abisi ne bakıyorsun öyle dövecekmisin beni diyorum hiç tepki yok hala bakıyor peki sen bilirsin diyorum kulaklıkları takıyorum ve yola devam. oo bizim durağa yaklaşıyoruz kulakları çıkar montu giy kulaklıkları tak çantayı unutma oldu bu iş inebiliriz . İner inmez bir sigara yakıyorum bakıyorum bizim flörtöz son bir bakış atıyor onun bana bakıp bakmadığını merak ediyor olmama şaşırıyorum. şevval sam kazım koyuncu söylüyorlar sevmiyorum bu şarkıyı eskiyi hatırlatıyor sani milattan öncesi gibi eski ama hala sızlatıyor derin bir nefes çekiyorum üflerken sıkıntı gitmiş hayret şimdi şarkı keyif veriyor ev göründü. kapının önünde sigaramı bitiriyorum yere atıp ezeyimmi yoksa fırlatayım mı diye düşünüyorum sigara içenlerin çoğunun sıkıntısıdır bu fırlatmalımı ezmelimi ne saçma değilmi bu bile dert olabiliyor en sonunda yere bırakıyorum üstünü ezdim tamam bakalım sönmüş. Eve girip ruhsatı alacağım dışarı çıkacağım.
Gece daha bitmedi ama yazı bitti ......

Dün akşama ait bir zaman diliminde akıldan geçenlerin bir kısmı aslında bundan da fazlası var bir günde ne kadar çok yaşıyoruz akıl alır gibi değil . Neyse sağlıcakla kalın. Biliyorum yazılar böyle bitmez ama bu bitti.

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı