![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
(!)
Giriş Tarihi: Nov 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizlerle yazılarını paylaşma kararı aldığın ve bu konuyu açtığın için ilk önce tebriklerimi sunar, sonra da yazılarının güzel devamı dilerim : )
dontsorry madem elin kalem tutabiliyormuş (hmm ya da parmakların klavye kullanabiliyormuş mu desem ki ) artık senden içinde gökkuşağı olan bir yazı bekliyoruz şöyle renk renk olsun, cıvıl cıvıl olsun ![]() (iyi ki bi gökkuşağı var, dediğini duyabiliyorum cık cık cık evet var nolmuş yani ne güzel iyi de var )
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hımını mımını mınt.
Giriş Tarihi: Jun 2007
bende gökkuşağı yok ki bendeki renkler al al mor mor
gerçi her yazı bir gökkuşağı sayılır içinde bir sürü cümle kelime var renk renk oluyor evet sana slogan eflin her yazı bir gökkuşağıdır
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kültürel Çatışık
|
Eline sağlık, devamını bekliyoruz dontsorry
Mark Twain (1835 – 1910) http://www.soundupload.com/pop_audio...u2qydvf4bb5w9b |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hımını mımını mınt.
bu benim yazım değil ama manası derin akıllı kıssadan hissesi mevcut bir yazı o yüzden ....
En ünlü avukatın kaybettiği tek dava.... Ünlü bir futbolcu karisini öldürmekle suçlaniyordu. Futbolcu yakalanmisti. Ama karisinin cesedi ortada yoktu. Durusma Amerikan filmlerindeki gibiydi. Futbolcu sanik sandalyesinde oturuyordu. Kucak dolusu parayla tuttugu avukati jüriyi ikna etmeye ugrasiyordu: "Sayin jüri üyeleri, müvekkilimin suçsuz olduguna yürekten inaniyorum. Buna az sonra sizler de inanacaksiniz. Neden mi? Bakin, simdi 1' den 10' a kadar sayacagim ve müvekkilimin öldürdügü iddia edilen karisi bu kapidan içeri girecek... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10..." Bütün jüri kapiya döndü. Kimse girmedi içeri. Avukat bir savunma dahisiydi, öldürücü hamlesini yapti: "Bakin, siz de kadinin öldügüne inanmiyorsunuz. Çünkü hepiniz içeri girecek diye kapiya baktiniz. Iste karari buna göre vermenizi talep ediyorum." Jüri, ünlü futbolcuyu suçlu buldugunu bildirdi ve dava bu sekilde sonuçlandi. Mahkeme çikisinda avukat, bayan jüri baskanina yaklasti: " 10' a kadar saydigimda siz de diger üyeler gibi kapiya bakmistiniz. Neden böyle bir karara imza attiniz?" "Dogru" dedi jüri baskani; "Ben de kapiya baktim, ama müvekkiliniz kapiya bakmiyordu!.." NOT: En iyi analist her kes bir noktaya bakarken, o noktaya yönelen bakışları izleyen kişidir. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hımını mımını mınt.
Az önce askerdeyken tuttuğum defteri okudum bu lanet şarkılar hala inmedi vakit geçirecek meşgale arıyorum. İşte o sırada fark ettiğim birşey
Eskiden yani 20 lerin başındayken hayata karşı duruşumla şimdiki duruşum arasında hani derler ya dağlar kadar fark var. Şimdilerde başkalarında duyduğumda gülüp geçtiğim dalga geçtiğim bir hissiyat varmış. Tamam kabul ediyorum biraz arebeskmişim o zamanlar yazdığım yazılar var o zamandan kalan okudum güldüm kendi kendime Herşeyi kabullendiğimiz gibi değişimide kabullenmişiz iyimi olmuş kötümü bilmiyorum ama artık daha az sevip daha az üzülüyorum. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
(!)
Giriş Tarihi: Nov 2006
Alıntı:
Yaşım henüz yirmili yaşların başında, daha ne değişimler ne "hey gidi günler" dedirtecek şeyler yaşayacağım...Bu yaşımda bile geriye döndüğümde bugünkü halime hayretler içinde bakıyorsam, gelecek günler kim bilir yüzümün şeklini ne hallere koyacak... Evet, değişimi istesen de istemesen de kabulleniyorsun...Değişirken farkında olmuyor insan ama yitirdiklerini özleyince, aradaki farklar bıçak yarası gibi acıtınca çok iyi anlaşılıyor... |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
başımda dumanlar
Giriş Tarihi: Sep 2007
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|