![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#11 | ||
|
Twisted Metal
|
of the days which come most can you love again? with the deepest lyricks of all the time? is it my doom that live alone? or with my friends more? if i want better days with the rest of the days..
We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology. Carl Sagan Son düzenleyen: thumperest : 18-09-2007 01:46 PM |
||
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Feb 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Kabil
|
Ben uyurken büyüdüğünü gördüm ağaçların
Şehirlerin geliştiğini, Çocukların yetiştiğini... Keçilerin kırlarda otladığını gördüm denize bakan bir tepede. Denizin köpüğünü gördüm, beyaz. Dalgaları susturan kumları... Izdırabı bilmez lakayt sallanışı gibi dalların, Uyandığımı farkettim yavaşça. Yüzünü gördüm gündüzdüşümde Tüm şarkılarda sesini duydum bana yazılmışlar gibi Sana uyandım... FoM 20.09.2007
|
|
|
|
#14 | |||
|
Huge ego, sorry.
|
Alıntı:
|
|
|
|
#15 | ||
|
Twisted Metal
|
Ağaçlar büyüyordu etrafımda,
şehirler gelişiyordu, yollar yapılıyordu, hayat devam ediyordu insanlar gelişip hayat kuruyordu. Ben ise yanlızdım bu gelişme karşısında tektim, kendibaşıma tektim.. yürüyordum yapılan yollarda, bakıyordum gelişen yapılara ama bi anlamı varmıydı benim bakmamın? hayatta yanlız olunca? senelerdir tektim, hayatımı anlatçak birini bekledim hayatımın parçası olacak. o parçayı taşıyacak. yansımalar oldu aynalardan gelen gerçek gibigözüken sonra kırılıp parçalanan heryerime batan.. sonra bi ışık çıktı karşıma yaralarımı sarmaya uğraşan beni ayağa kaldıran gülümsemesiyle ışık saçan o an tutulmuştum ama dile getiremedim o an aşık olmuştum ama söyleyemedim o an işte meğer hayatımın dönümüymüş bilemedim sonradan ona melek dedim kalbimin içine hapsettim onunla yaşadım onunla hayal kurdum nereden bilebilirdimki kalbinde kilitli kaldığımı? sonra içim acıyordu ya uçarsa diye kalırsam burada gelişen şehirde tek başıma hikayelerimle karanlık köşelerde.. o an ağzından çıkan sözler bıraktı kalbimi özgür kederler o an aydınlanıp ayaklandım kederlerimden kalanlarla onada söyledim içimdeki ışıkları kaderinden kurtuldu ayaklandı meğer oda benmiş oda kederliymiş bianda farkettim aynı olduğumuzu büyüyüyen yapılarda yanlız olduğumuzu o an anladım hayatımın anlamı o an anladım yaşadığım en güçlü aşkı...
|
|
|
|
#16 | ||
|
Twisted Metal
|
Yapılanlar hatamıydı
yaşananlar cezamıydı bakışların zamanmıydı geçen gerçekmiydi? Kim ki kalbi kırılan odur gerçekleri sorgulayan Gerçekleri göremeyen işte odur hata yapan Verilmiş bir söz vardı O bile tutulmadı Ben sana neden güveneym Neden arkadaşlarımın yanında tutayim Tek bir neden vermedin güzelim günleri bırakıp çekip gittin Çekip gitmek neysede Yazık o güzel günlere
|
|
|
|
#18 | ||
|
hımını mımını mınt.
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk milleti aşka aşık veda havasi
![]() Ama yorumun süperdi
|