![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#21 | ||
|
Twisted Metal
|
Kaçıp gitmekmidir sorun görünce yapmak Utanmakmıdır yapılanlardan söylenenlerden? Sen kim olduğunu bil sonra gel konuş Bilmediklerimiz bizi bağlamayacak Karaktersizliğin bedeli ağır olacak Çocukça davranmak çözüm olmayacak Sen kim olduğunu bil sonra gel konuş Dersenki benim tarzım bu melih gökçek 'in sarfettiği sözleri yansıtırım Yansıtmakla kalmaz uygularım Ama senin seviyene düşemem
|
|
|
|
#22 | ||
|
don ki$ot
|
Bagirmak silmez bir seyi, sadece biraz aglatir icimizdeki ofkeyi..Ama iyidir, arada bagirmak lazim..Soyle hayatin suratina, avazinin ciktigi kadar...
Yazmak en iyisidir, satirlar aynadir hem kendine hem hayata.. Yaz, okuyalim...Hepimiz ayni deneyleri, deneyimleri, hatalari, dogrulari kisacasi ayni hayati tekrar ediyoruz.. Tanidik geliyor baskasinin ofkesi, huznu, acisi, sevinci sonra bolusuyoruz sonra eksiliyoruz sonra cogaliyoruz.. Yaz bu yuzden...
|
|
|
|
#23 | ||
|
Twisted Metal
|
Görecekmiydim bunları hayatımda
yaşatacakmıydın bunları bana söyle nerede senin vicdanın Olmayanları sorgularım Bazıları anlamaz bakar Bazıları anlamamzazlıktan anlar Biliyorum aynısını yapacaksın Bari daha güzelini bulsaydın Bazen gülmem geliyor tutamıyorum İçimde okadar büyük bir sevinç taşıyorumki Dahada düştüğünü görerek İçindeki karaktere bürünmeni izlemek Bazen bunu hakketiğini düşünüyorum İyikide düşünüyorum bak senin yerine düşünecek biri var bırak neden zaman harcıyorsun Biliyorum çok ah diyeceksin Tek farkı yanında göremeyeceksin Umarım gözlerin açılır Adamakkıllı bir iş yapılır.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|