![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Twisted Metal
|
Bırak ayrı kalalım ikimiz kırılmaktansa. Yapabileceğimiz tek şey buysa, Öyle olsun kararın tamsa. Aklımı silmem uzun sürsede, Bırak kendim hallederim. Ağrılarım sızılarım olur, Bırak ben hallederim. Ya kendim kalkacağım, Yada sürünerek yaşayacağım...
|
|
|
|
#2 | ||
|
Twisted Metal
|
Meğer buda bitecekmiş.
Öngörülmüş şekilde, Kendini yokedecekmiş. Bunları bilmeme rağmen neden yanıyor yüreğim? Neden acıyor içimdeki her nesne her dayanak, Yıkılacak gibi sallanarak.. Diyorum kendime buda geçer, Avutuyorum kendimi unutulur gider.. Ama ya öyle söylemiyorsa yüreğim? Hangi merhem söndürebilir? Açılan deliği kapatabilir?
|
|
|
|
#4 | ||
|
Twisted Metal
|
Ağrılarım sızılarım var içimde,
Kimsenin bilemediği yerlerde, Kimse ulaşmasın istiyorum, Bana kalsın istiyorum... Koruyorum kendimi bu dünyadan, Yaşadıklarım hayatımdan, Biri gelipte dese bana, Dünya yalan sakın inanma.. Sanki duvardaki ayna gibiyim, Gerçeği yansıtan, vurulunca kırılan... Sanki duvardaki ayna gibiyim, Kırılınca dağılan ve hep öyle kalan..
|
|
|
|
#5 | ||
|
Kabil
|
İçindeki çığlıklara yankı aramadan baktı yanından geçen insanlara. Bir kere de olsa onların düşlerini merak etti. Hava uzun süredir olmadığı kadar soğuktu. İsyan etmek saçma bir oyundu. Geçmiş gözlerinde de yitmişken, geleceğe açılmış ellerin sahipleriyle göz göze gelip sessizlikten yoruldu.
Cuma günleri camiye giden insanlarla karşılaştığında olduğu gibi baktı onlara; ‘işe yarıyor mu?’ dercesine. İşe yarasa da o kadar başarılı olmazdı nihayetinde. Tuttuğu hiçbir işi sonuna dek sürdürmeyi beceremezdi. İmaj mıydı tüm bunlar? İş, aşk, din, para… Yoksa her biri birer yaşam tarzı mıydı ki henüz seçememişti birini. ‘O zaman’ dedi, ‘en yalnızı benim içlerinde’. Sessizliklerinde onu huzura kavuşturan müziğini düşündü. Sakin elleriyle saçlarını okşayan bazen... Annesinden daha şefkatli ama babasından daha sert... Ve büyükannesinden bile daha yaşlı daha bilge. ‘Saçmalıyorum’ dedi terslercesine kendisini. ‘Olmayan bir ailenin yerinde mi…’ Ama deniz... Ama şu an nedensizce gözünde büyüyen yollar gibi... İs kokan evini düşündü. Beceriksizliğini... Huzurlu ama kimsesiz sessizliğini... Sıkıldı varlığından. Tam da buna uygun bir şarkı seçti.
|
|
|
|
#6 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Benim gayet hoşuma gitti bu çalışmalar thumperest, ilham geldikçe yazmanı ve paylaşmanı dilerim...
|
|
|
|
#8 | ||
|
Twisted Metal
|
İlham hep vardır önemli olan başlangıç
![]() O konuda da bi melek tuttum
|
|
|
|
#9 | ||
|
Twisted Metal
|
Eskiden yazdığım bir eser..
Yaptığım herşey yalanmış Ona yaptığımdan başka Yaşadığım şeyler sahteymiş Kalbimi sökmesinden sonra Karanlık kaplamış etrafımı Kimsesi olmayan biri gibi Döktüğüm tüm gözyaşları Göl olmayı bekleyen değerler gibi Hayatımdan çaldığı değerler Kimseye vermediklerim Geri alamadığım herşey Yalana adadığım değerler Yanlızım şimdi tek başıma Eksiltilmiş hayatımla Artık güvenemeyeceğim Onun gibi başkasına
|
|
|
|
#10 | ||
|
Twisted Metal
|
Can't go on with the past,
Led it go with the rest, Don't cry for the past, Just forget it with the rest.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|