![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#21 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :somur t:
|
|
|
|
#22 | ||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Aug 2007
![]() ![]() |
tımam yafru sana bi kıyak yaparım geçebilirsin üstünü aramam
ama bomba felan varsa bi uçak muçak kaçırmaya kalkarsaan ozaman vururm seni ![]() topuklarından (ayakkabı topuğundan ama) (çünki adam vurmak yasak bizde)
|
||
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Aug 2007
![]() ![]() |
Sokaklar sakin geceler karabasan
Ellerim titrer Kim bu ben mi kim bu susan Ne soran var ne bilen Sebebim yok bana kıyan Erkeğim sendin Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme.... |
||
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
pervane
|
demet bunalımsın bu günlerde
|
|
|
|
#29 | ||
|
pervane
|
ah canıımmm bizden de sana mujux
|
|
|
|
#30 | |||
|
Huge ego, sorry.
|
Alıntı:
Yahu gençler bu kadar mı belli edilir okumadan yorum yazdığınız? Okusanız hemen tanıyacaksınız oysa ki yazılan eserin gerçekte kime ait olduğunu... ![]() Not: Kendi Çalışmalarınız bölümü beğendiğimiz şeyleri paylaştığımız değil, sadece ama sadece kendimize ait eserleri paylaştığımız bölümümüz. Başkalarına ait eserleri burada yayınlamak ahlaki açıdan doğru değildir lakin ortada bir art niyet olmadığına inandığımdan konuyu temizleyip bıraktım, kalan mesajların kaynaklarını bilen varsa lütfen belirtsinler.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|