![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#52 | ||
|
Yorgun Serüvenci
Giriş Tarihi: Mar 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bak seni son kez uyarıyorum jaymz konuma yazma.senden yorum beklemiyorum artık hiçbirşey beklemiyorum.gerçekten yaa...
hem ne var tarih atarım ben eserlerime
|
|
|
|
#54 | ||
|
Petrus
|
Hiç utanma da yokmuş sende be!
|
|
|
|
#55 | |||
|
lay lay lay lay hoppa
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#60 | ||
|
ağlak
|
valla benım bıldıgım kadarıyla bu julıde arkadasımız karsılıksız bı sevdaya tutulmus..jayzm ıcın atmıs kendını çöllere..hatta sina çölunde gorenler var(ben dıyenlerın yalancısıyım )sonra jayzm ıcın bı de hafıye tutmus..jayzm nın burda oldugunu ogrenmıs..cıkmıs gelmıs buraya..acmıs konu ustune konu..askını dıllendırmıs bı cogumuzun yaptıgı gıbı jayzm nın sinirine gelınce valla bende bılmıyorum neden kızıyorsa kızcagıza ![]() halbukı mutlu mesut olabılırlerdı..ben sahsen tanımıyorum julıdeyı ama jayzm sevılecek bı cocuk.. bızım bı donem jayzm ıle ılıskımız olmustu..bılıyorum kı jayzm de bos degıl bana karsı ama ıste kader ayırdı yolalrımız.. kısaca ozetledık jeremıah..varmı aklında kalan bı soru?
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|