dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 16-01-2008   #51
Yorgun Serüvenci

JuLiDe nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
JuLiDe çevresine ışık saçıyorJuLiDe çevresine ışık saçıyorJuLiDe çevresine ışık saçıyorJuLiDe çevresine ışık saçıyorJuLiDe çevresine ışık saçıyorJuLiDe çevresine ışık saçıyor
Varsayılan Ynt: Gözlerinin ardında...

Alıntı:
Yazan: Deli Mesajı Gör
Julide kaç yaşındasın sen ?
ben 28 yaşındayım.nolduki?sen kaç yaşındasın?
Eski 16-01-2008   #52
Yorgun Serüvenci

JuLiDe çevresine ışık saçıyorJuLiDe çevresine ışık saçıyorJuLiDe çevresine ışık saçıyorJuLiDe çevresine ışık saçıyorJuLiDe çevresine ışık saçıyorJuLiDe çevresine ışık saçıyor

Alıntı:
Yazan: JaYmZ Mesajı Gör
Utanmadan bir de tarih atmış altına...
bak seni son kez uyarıyorum jaymz konuma yazma.senden yorum beklemiyorum artık hiçbirşey beklemiyorum.gerçekten yaa...
hem ne var tarih atarım ben eserlerime
Eski 16-01-2008   #53
Yorgun Serüvenci

Alıntı:
Yazan: <____> Mesajı Gör
+++++ //////// &&&&&
buyur kardeş anlamadım
Eski 19-01-2008   #54
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: JuLiDe Mesajı Gör
bak seni son kez uyarıyorum jaymz konuma yazma.senden yorum beklemiyorum artık hiçbirşey beklemiyorum.gerçekten yaa...
Hiç utanma da yokmuş sende be!

JaYmZ şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-01-2008   #55
lay lay lay lay hoppa

POCOHONTAS nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007
POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.
Yahoo ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: JuLiDe Mesajı Gör
buraya bir konu açtıysan herkes yorum yapar madem yorum ve elestiri kaldıramıyorsun açma konu
Neyi arıyorsan O'sun sen"...
POCOHONTAS çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-01-2008   #56
Kuyucan

Efendisiz nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.

Dahi anlamında kullanılan de ekini ayrı yazması gerektiğini unutsa bile o bir şairdir. Yapmayın böyle.
Efendisiz çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-01-2008   #57

Jeremiah nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı

Asılan biri varmış nereye asılıyor bu halat iskelesinemi nereye hıı ? dsadsadas
Jeremiah çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-01-2008   #58
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

jerooo..ben sana bunun cevabını vermedımmı kardesım?
Eski 19-01-2008   #59

Jeremiah nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı

Çayımız niye bu kadar hiddetli burdaki konu açana ÖZenç anlat hele bir ?
Jeremiah çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-01-2008   #60
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Jeremiah Mesajı Gör
Çayımız niye bu kadar hiddetli burdaki konu açana ÖZenç anlat hele bir ?

valla benım bıldıgım kadarıyla bu julıde arkadasımız karsılıksız bı sevdaya tutulmus..jayzm ıcın atmıs kendını çöllere..hatta sina çölunde gorenler var(ben dıyenlerın yalancısıyım)

sonra jayzm ıcın bı de hafıye tutmus..jayzm nın burda oldugunu ogrenmıs..cıkmıs gelmıs buraya..acmıs konu ustune konu..askını dıllendırmıs bı cogumuzun yaptıgı gıbı

jayzm nın sinirine gelınce valla bende bılmıyorum neden kızıyorsa kızcagıza

halbukı mutlu mesut olabılırlerdı..ben sahsen tanımıyorum julıdeyı ama jayzm sevılecek bı cocuk..

bızım bı donem jayzm ıle ılıskımız olmustu..bılıyorum kı jayzm de bos degıl bana karsı ama ıste kader ayırdı yolalrımız..

kısaca ozetledık jeremıah..varmı aklında kalan bı soru?

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 04:35 AM.