![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Yorgun Serüvenci
Giriş Tarihi: Mar 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilir misin aşkım En çok neyi sevdim sende Resim gibi yüzünümü Karakterli bakışlarınımı Evet, evet, eksiklik bulamadım Canım yandı anlamadın Ah bir bilsem Nesin, nesin sen
|
|
|
|
#2 | ||
|
Yorgun Serüvenci
Teklif Ediyorum
Sokakta yürürken gördüm seni Bana bakmamandan anladım beni sevdiğini Seslensemde duymadın Demekki benden çok utandın Yıllar önce sen ve ben sokaklarda oynarken Sen yine benden kaçmıştın Yüreğimi parçalamıştın Ogünden beri aşığım sana Çocukluk aşkımsın sevgilim Biliyorum teklif etmekten utandığını Ben diyorum "evlenelim"
|
|
|
|
#3 | ||
|
Yorgun Serüvenci
Kalbimin Gülleri
Sevdalardan bir sonbahar Aylardan kasım Saçlarımda ellerin Sonu gelmemiş bir masal Haydi yok say geçmişi At gitsin tüm resimlerim Kırgın bir kuş gibi Uzanayım göklere Sen yer yüzünde Benim halimi bilmez Dağlar tepeler ardınca Gezersin , hiç yorulmaz Kalbimdeki bu güller Soldu bir kere aşkım Ne kadar uğraşsan da Bir daha canlanmaz...
|
|
|
|
#5 | ||
|
Yorgun Serüvenci
Belki bir gün seversin diye o kadar çok bekledim ki artık senin yüzünü bile görmek istemiyor bu kız.Bilmelisinki ben sadece senin benim olma ihtimalini sevmemiştim.Beni sevmesen de ben yine de seni sevmeye devam edeceğim.Ne demiş bir aşık:'aşk sadece sevilmekle eşdeğer tutulsaydı dağlara taş demek az gelirdi'.
|
|
|
|
#8 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Akrostiş olayına yeni bir boyut kattın, tebriklerimi sunuyor ve kusuyorum.
|
|
|
|
#9 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Feb 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilen bilir,ben ŞAİRlerden ilham alarak yazarım şiirlerimi
![]() Daha önce Selim Temiz'den ilham alarak CaN adlı şiirimi sizlerle paylaşmıştım.İsteyen yaz gitsin adlı konuya bakabilir ![]() Julide'nin ilham verdigi şiirim; Park yerine İşiycem dedim Park yerine İşenmez dedin Cok sıkışmıştım oysa Anneme söylemek zorunda mıydın Ne vardı işeyiversem? (bknz:şiir yazmak ne kolay) |
||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
O pipi ne orada?
|