dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 22-10-2007   #1
Yasaklı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Blog Mesajları: 2
ice cream iyi bir üye değildirice cream iyi bir üye değildirice cream iyi bir üye değildir
Varsayılan Dadaist diyaloglar

- dostum, sen, harekete geçiremeyeceğimiz terzisin o zaman; sökük olmayan yerde kendi yolunu diken!

- sökükleri terzi müsvetteleri diker, bense dağları aşarak gelen bir ceylanın esnekliğiyle koşan bir finoyum olsam olsam

- finolar beyaz tenleriyle güneşte yanarlarsa, o zaman hangi kesintisiz su onları temizleyebilir, hangi dağın eteğinden süzülüp gelen coşkun ırmak yaralarını dindirebilir? çok çaresiz olmalısınız

- çaresizliğim çaremden kaynaklı benim keza ortada bir mama yoksa fino neden deniz kıyısına insinde güneşlensin bu durgun ay altında?

- o aylardan hangi biri kirpinin tek dikeni küçüklüğündeki yıldızları aydınlatabilmiş ki koskoca bir finoyu aydınlatsın? kendinizi kandırmayınız rica ederim.

- rica edersen ben sana neden kahve yapmayayım? az şekerli yapayım derken çok şekerli yaptıysam kahveyi bil ki muhabbet şekerlensin diyedir

- şekerlenecek muhabbet yıllandığında, hatırlayacak hafizalarımızın olmasını engelliyorsa yaşlanmanın ne anlamı vardır?

- şekersiz muhabbetleri hatırlamamak için hafızalarımızın zayıflamasını kutsamalıyız ve onun ardından sevinçle bir ağıt yakmalıyız... ateşinde patlıcan kızartmalıyız ama bu patlıcan domatesten daha hallice patatesten daha gramajsız olmalı

- gramajın getirdiği sadelikler asla bir mamutta bulunamaz. bu nedendendir ki kestiğimiz her muhabbet, 3 mamut büyüklüğünü geçemez.. bizi bununla tanrı cezalandırmıştır, ama nedeni bilinmez

- tanrının bilemediğini kuldan saklamak imana göre değildir! bu mamutlar pazarda ki saksılarda yetişmez onlar olsa olsa bir gülü susuz, bir kadını aşksız bırakan üşümüş ejderhalardır

- ejdarhalar üşüdüğünde ne yaparlardı ki hem? tanrı onları başka nasıl cezalardırılabilirdi ki ki kutuplara atmadan? hem o susuz kaldığımız gece, ejderhalar neden bir halı büyüklüğündeydi?

- halıları büyük yapan bizim boyutumuzdur.. sulak arazilere doğru koşsaydık belki gübrelenirdik.. gül bahçesinde zıp zıp zıplardık tok sincaplar gibi

- hem tek bir ağaç kovuğunda neden kurumuş bokları yoktu sincapların? neden kurtlar aç kalıyordu mağara sandıkları ağaçkakan yemlerinde? irkildim ve sustum. sanırım hissettiklerim bir sincabın kabuslarıydı. ya da bir mamutun dişleri olmaksızın yediği tok bir fino.. işte o an dağları anladım

- dağları anlama, onu hisset tüm saksımsı uzuvlarında... bil ki sincaplar bok yiyorsa bunu tek sorumlusu ağaçlardır ki onlar tek bir biber bile vermezler bu sempatik gafile... anladığım kadarıyla hiç çekmemişsin kabızlık boku küçümsüyorsun dostum

- evet, elbette çekmedim o kabızlık acısını. çünkü bildiğim bir tek öldürememe sıkıntım vardır benim. kansızlık, çaresizlik gibi saplanıyor bu gece 12 dişim arasına. tek 2 tanesini kanattım, kalanını aslanlar kıçıma girerek çaldılar

- bilirim aslanları çıktığım safarilerden.. hınzırdırlar kiminin kıçından dişini çalarlar... bir filin sevgilisini ayartmıştı bir tanesi içerledim üzüldüm fil morlu yeşilli zebralarla dertleşirken... sız sız hop hop etti yüreciğim

- ah dostum, çok cefa çekmişsiniz belli. ama neden aslana yılan çağırarak haddini bildirmediniz? ben yılanları tahtadan evler yaparken yakaladım ve yanmaktan çok korkuyorlardı. hemen su tuttum üzerlerine aslanlara kaçtılar, çünkü kuduzlardı.

- kuduzluk bedendedir beyinsel kuduzluk sadece martılarda vardır.. onlara simit vermezsen kızar koşuşur yaygara koparırlar
ice cream çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı