![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#11 | |||
|
Fa Anahtarı
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
diye başlayan bir hikaye bekliyoruz Simone hanım
|
|
|
|
#12 | |||
|
Huge ego, sorry.
|
Alıntı:
|
|
|
|
#13 | ||
|
kedi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gri Bey'cigim apartman komsularimiz bizi dovemezler zira kendilerinin yasamadiklarindan suphe etmekteyim. Aksam 9dan sonra benim apartmanda isik yanan pencere goremezsiniz, benimki disinda.
Hic ses cikarmaz, apartman icinde dolasmaz, ve sanirim evlerinden hic cikmazlar bu insanlar. Bu evde gecenin 4'inde bangir bangir muzik dinlemisligim bile vardir. Ya sagirlar, ya da ölüler ![]() Henuz cakamadim ![]() @VIJI emin olabilirsiniz muhterem
|
|
|
|
#14 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Hayır ben sizi döverler dememiştim zaten. Ehem.
|
|
|
|
#16 | |||
|
kedi
Alıntı:
valla bak, yahu gecenin 4unde müzik dinledim diyorum, ciyak ciyak hem de ![]() gık cıkmadı yahu
|
|
|
|
#17 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
E olsun, madem bu kadar pasifler eğlence olsun diye siz aşağı inip ya da yukarı çıkıp hiç ses çıkarmıyorsunuz diye dövseydiniz.
|
|
|
|
#18 | |||
|
Fa Anahtarı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#19 | ||
|
kedi
Iyi de ben zaten diger 3 kizin su an nerede ve ne yaptigini daha ilk yaziyi yazdigimda mesajima eklemisim
Yaslilik iste, bunamaya basladim yazik bana.Bu arada, acaip heyecanliyim.. Cunku bu 3 arkadasimla cok zor biraraya geliyoruz. Hep birini ya da 2sini goruyorum, o da cok nadir cunku herkes calisiyor, coluk cocuk, biri zaten Amerika'da yasiyor.. O yuzden mesela en son 2002'de 4umuz biraraya gelebilmistik.. Resmen gunler gecmiyor, pazartesiye daha 6 gun var, iple cekiyorum valla
|
|
|
|
#20 | ||
|
kedi
Yıl 2005…
4 kadın, yürekleri aynı anda çarpan… Ayrı kaldıkları yıllar boyunca da kalpleri aynı yıllar öncesinde olduğu gibi aynı anda atan, doya doya yaşanmış ergenlik krizlerinin tatlı anılarını artık hırka ceplerinde değil çocuklarının resimleriyle birlikte cüzdanlarında, uçak biletleriyle birlikte durmadan açılıp kapanan ve taşınan bavullarında, yüzlerinde yeni yeni belirmekte olan ince çizgilerin aralarında taşıyan 4 kadın… Ne mi değişmiş? Herşey… ..Ve hiçbirşey.. Yine gülündü bir sınavda kopya çekerken nasıl yakalanıldığına.. Birimizin ders sonrası bahçede gizli gizli içip sarhoş olduğunda onu hocalardan gizleyip eve kaçırdığımız, evdekilere sezdirmeden yatağına yatırdığımız gün ve o güne ait her bir detay bir bulmacanın parçalarının birleştirilmesi gibi birleştirildi yine, ve kahkahalar yine kuş olup uçtu Istanbul’un bir lacivert gecesine… Yine aynı şarkılar dinlendi, yine söylendi.. 16 sene önce dökülen gözyaşları hatırlandı, artık o kadar can yakmadığı tecrübeyle gecenin bir köşesine sabitlendi.. ve hayat nasıl devam ediyorsa, gece de devam etti birden hatırlanıveren başka bir anıyla, birden başlayıveren başka bir şarkıyla… Bu bağ yıllar yıllar boyu kahkahalarla, gözyaşlarıyla, sessiz bakışmalar ve anlaşmalarla, bazen tek bir dokunuşla, gözü kapalı olunsa da birinin orada olduğunu bilmekle, aynı anda başlanıp aynı anda bitirilen cümlelerle örülüyor ilmek ilmek… Hiç ummadığınız anda, kurumak üzere olan bir çiçeğin suya duyduğu gibi ihtiyaç duyduğunuz bir sesi, o anda duymakla… Ve uykusuz gecelerinizden o sese dayanarak, o sesle yanyana yürüyerek çıktığınızda.. O anların her biri bir ilmek, her biri bir halka… 4 çift eli birbirine kenetleyen, onların hayata tutunmalarını sağlayan… Evet sıkı tutunmak lazımmış dostluklara, ancak sıkı tutunulduğunda düşmüyormuş insan sendelese bile… Simone, 2005...
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|