dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 09-05-2005   #11
Fa Anahtarı

Viji nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Viji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyor
Varsayılan Ynt: kız kıza..

Alıntı:
Yazan: Simone
bu 4 kizdan biri benim (e tabi )
biri su an 2 cocuk annesi, muzik piyasasina onumuzdeki yil guzel bir albumle dusecek.. biri amerika'da muzik egitimciligi doktorasini bitirip evlendi.. biri de basarili bir klasik gitarci oldu, almanya'da bir klasik gitar albumu yapti..

ve biz 4 kiz, yillar sonra onumuzdeki pazartesi yine birarada gelecegiz benim evde, sabaha kadar uyumayacagimizdan eminim
yıl 2005,Dört kız,yürekleri aynı anda çarpan...

diye başlayan bir hikaye bekliyoruz Simone hanım
Eski 09-05-2005   #12
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Simone
bu 4 kizdan biri benim (e tabi )
biri su an 2 cocuk annesi, muzik piyasasina onumuzdeki yil guzel bir albumle dusecek.. biri amerika'da muzik egitimciligi doktorasini bitirip evlendi.. biri de basarili bir klasik gitarci oldu, almanya'da bir klasik gitar albumu yapti..

ve biz 4 kiz, yillar sonra onumuzdeki pazartesi yine birarada gelecegiz benim evde, sabaha kadar uyumayacagimizdan eminim
Valla aldığımız duyumlara göre en son böyle bir etkinlik yaptığınızda apartman komşularınızı dövmüşsünüz çok ses çıkarıyorsunuz diye şikayete gelen.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 10-05-2005   #13
kedi

Simone nickli kullanıcının avatarı

Simone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyor

Gri Bey'cigim apartman komsularimiz bizi dovemezler zira kendilerinin yasamadiklarindan suphe etmekteyim. Aksam 9dan sonra benim apartmanda isik yanan pencere goremezsiniz, benimki disinda.
Hic ses cikarmaz, apartman icinde dolasmaz, ve sanirim evlerinden hic cikmazlar bu insanlar. Bu evde gecenin 4'inde bangir bangir muzik dinlemisligim bile vardir.
Ya sagirlar, ya da ölüler

Henuz cakamadim

@VIJI
emin olabilirsiniz muhterem
Eski 10-05-2005   #14
Gri
Huge ego, sorry.

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Hayır ben sizi döverler dememiştim zaten. Ehem.

Eski 10-05-2005   #15
kedi

Simone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyorSimone çevresine ışık saçıyor

pardon senin mesajini gormeden editlemisim
dur eski haline getireyim
Eski 10-05-2005   #16
kedi

Alıntı:
Yazan: Gri
Hayır ben sizi döverler dememiştim zaten. Ehem.
ölü onlar, ölü
valla bak, yahu gecenin 4unde müzik dinledim diyorum, ciyak ciyak hem de
gık cıkmadı yahu
Eski 10-05-2005   #17
Gri
Huge ego, sorry.

MSN ile mesaj gönder

E olsun, madem bu kadar pasifler eğlence olsun diye siz aşağı inip ya da yukarı çıkıp hiç ses çıkarmıyorsunuz diye dövseydiniz.

Eski 10-05-2005   #18
Fa Anahtarı

Viji nickli kullanıcının avatarı

Viji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyor

Alıntı:
Yazan: Gri
E olsun, madem bu kadar pasifler eğlence olsun diye siz aşağı inip ya da yukarı çıkıp hiç ses çıkarmıyorsunuz diye dövseydiniz.
ben tavsiye etmem,nekrofili belirtisi gibi gözükebilir dışarıdan.
Eski 10-05-2005   #19
kedi

Iyi de ben zaten diger 3 kizin su an nerede ve ne yaptigini daha ilk yaziyi yazdigimda mesajima eklemisim Yaslilik iste, bunamaya basladim yazik bana.

Bu arada, acaip heyecanliyim..
Cunku bu 3 arkadasimla cok zor biraraya geliyoruz. Hep birini ya da 2sini goruyorum, o da cok nadir cunku herkes calisiyor, coluk cocuk, biri zaten Amerika'da yasiyor..
O yuzden mesela en son 2002'de 4umuz biraraya gelebilmistik..

Resmen gunler gecmiyor, pazartesiye daha 6 gun var, iple cekiyorum valla
Eski 19-05-2005   #20
kedi

Yıl 2005…
4 kadın, yürekleri aynı anda çarpan…

Ayrı kaldıkları yıllar boyunca da kalpleri aynı yıllar öncesinde olduğu gibi aynı anda atan, doya doya yaşanmış ergenlik krizlerinin tatlı anılarını artık hırka ceplerinde değil çocuklarının resimleriyle birlikte cüzdanlarında, uçak biletleriyle birlikte durmadan açılıp kapanan ve taşınan bavullarında, yüzlerinde yeni yeni belirmekte olan ince çizgilerin aralarında taşıyan 4 kadın…

Ne mi değişmiş?
Herşey…
..Ve hiçbirşey..
Yine gülündü bir sınavda kopya çekerken nasıl yakalanıldığına.. Birimizin ders sonrası bahçede gizli gizli içip sarhoş olduğunda onu hocalardan gizleyip eve kaçırdığımız, evdekilere sezdirmeden yatağına yatırdığımız gün ve o güne ait her bir detay bir bulmacanın parçalarının birleştirilmesi gibi birleştirildi yine, ve kahkahalar yine kuş olup uçtu Istanbul’un bir lacivert gecesine…

Yine aynı şarkılar dinlendi, yine söylendi..
16 sene önce dökülen gözyaşları hatırlandı, artık o kadar can yakmadığı tecrübeyle gecenin bir köşesine sabitlendi.. ve hayat nasıl devam ediyorsa, gece de devam etti birden hatırlanıveren başka bir anıyla, birden başlayıveren başka bir şarkıyla…

Bu bağ yıllar yıllar boyu kahkahalarla, gözyaşlarıyla, sessiz bakışmalar ve anlaşmalarla, bazen tek bir dokunuşla, gözü kapalı olunsa da birinin orada olduğunu bilmekle, aynı anda başlanıp aynı anda bitirilen cümlelerle örülüyor ilmek ilmek…

Hiç ummadığınız anda, kurumak üzere olan bir çiçeğin suya duyduğu gibi ihtiyaç duyduğunuz bir sesi, o anda duymakla… Ve uykusuz gecelerinizden o sese dayanarak, o sesle yanyana yürüyerek çıktığınızda..

O anların her biri bir ilmek, her biri bir halka… 4 çift eli birbirine kenetleyen, onların hayata tutunmalarını sağlayan…

Evet sıkı tutunmak lazımmış dostluklara, ancak sıkı tutunulduğunda düşmüyormuş insan sendelese bile…

Simone, 2005...

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 02:04 AM.