dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 05-01-2008   #11
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: bekleyeceğim..

Yok,kaşlarını kazıttı,olur mu ?

Sen kitap yazsana,hayalgücün iyiymiş =)
Rigel çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-01-2008   #12
------------

Giriş Tarihi: Mar 2005
yeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalı

Cok romantik
yeşil çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-01-2008   #13
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Deli Mesajı Gör
Yok,kaşlarını kazıttı,olur mu ?

Sen kitap yazsana,hayalgücün iyiymiş =)
benımmı..yok ayol sacmalıyorum hepsı bu
Eski 05-01-2008   #14
anladım bozukluğu..

ayshin nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
ayshin nefis bir insandır.ayshin nefis bir insandır.ayshin nefis bir insandır.ayshin nefis bir insandır.ayshin nefis bir insandır.ayshin nefis bir insandır.ayshin nefis bir insandır.ayshin nefis bir insandır.ayshin nefis bir insandır.ayshin nefis bir insandır.ayshin nefis bir insandır.

Böyle asklar insanı hasta eder yahu.Ben hiç kimseye Sibel kadar asık olamam herhalde.
Ayıp olmaz Mı?
ayshin çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008   #15
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Güzel bir şiir olmuş. Konuyu açan arkadaş samimi bir üye ve hoşgörülü biri olduğundan beni etkileyen bir sözcük olan "Beklemeye" dair ben de bir dörtlük yazmak istedim;

"Bekleyeceğim, hiiiçç gelmesen de bekleyeceğim,
Değil mi ki 'Ben şairlerin en delisiyim'?
Seni hasret komalarında beklemeyi bir borç bileceğim,
Ve ancak o zaman öleceğim..."
Ulutürk....
Eski 07-01-2008   #16
Chaotic Neutral

Crazy Diamond nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007
Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.

Sibel uzun uzun senin su an analizini yapamayacagim lakin yazilarinin hastasiyim bunu belirtmek istedim. Temennim ve muradim sevdigine kavusamamandir. Insallah sevdigin eleman seni reddeder de hep boyle guzel yazilarini okuruz forumca. Ciddiyim her yazdigin mesaji begeniyorum. Ayni cizgide devam etmen dilegiyle. : )
Crazy Diamond çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-01-2008   #17
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Sibel bırak bu işleri bence. İlerde zamanımı boşa harcadım diyeceksin. SAdece o kişiye odaklanma. Bir yandan da hayatı yaşa. Çünkü hayat sadece aşktan ibaret değil. Öyle bir an gelir ki yıllarca sadece aşkı arayan ve gerisini umursamayan biri bile aradığı aşkı bulup diğer alanlardaki eksiklikleri ya da kayıpları yüzünden göz yaşı dökebilir. Ona kavuşmadan bunları anlamayacaksın ama ben yine de yazmak istedim.
Eski 07-01-2008   #18
Sensiz

SİBEL nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
SİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyor

sağol fom bu samimiyetin için sana teşekkür ederim
gerçekten bu konuda, hakkımdaki okuduğum en içten yazılmış bir dost tavsiyesi
gerçekten sağol fom..

Ben seni düşünüyorum seni
Hani tıpkı o ilk günlerdeki gibi...
SİBEL çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-01-2008   #19
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: SİBEL Mesajı Gör
sağol fom bu samimiyetin için sana teşekkür ederim
gerçekten bu konuda, hakkımdaki okuduğum en içten yazılmış bir dost tavsiyesi
gerçekten sağol fom..
Rica ederim. Bu konuda düşündüklerim bunlardı.
Eski 08-01-2008   #20
Kuyucan

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

sibel ingilterede filan yasamiyoruz ki tanistigin erkeklerin %50 sinin gay olma ihtimali olsun etrafta bir suru başka erkek var . tamam beklemek istiyorsan bekle ama baska firsatlari da degerlendir bence bir taraftan, bilmiyorum kac yasindasin ama belli bi yastan sonra da pek sansin kalmicaktir yani kimsenin tek basina yaslanmasini istemem huzunlu birsey
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı