dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 08-01-2008   #21
colouredcitygirl

Giriş Tarihi: Nov 2007
elizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: bekleyeceğim..

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Sibel peşinde olduğun kişi ben olsaydım yemin ediyorum ki ayağıma taş bağlayıp denize atardım kendimi...

yüksek sesle güldüm ofiste
elizabethtown çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-01-2008   #22
colouredcitygirl

Giriş Tarihi: Nov 2007
elizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandır

ben de son olarak birşey söylemek istiyorum; Sibel şu anda fikir beyan eden kişilerin fikirleri dünyadaki en kıymetli taşlardan bile değerli inan bana..keşke zamanında bana da biri bu akılları verseydi, çünkü benzer şeyleri yaşadım ve sonradan çok pişman oldum..hayır sonu iyi dahi bitse, yine pişman olurdum çünkü o dönem, hayatın o parçası bir daha asla geri gelmeyecek..bana çok güzel bir ders oldu, hem fazla şey kaybetmedim hem de hayatım boyunca kullanabileceğim çok değerli şeyler öğrendim...o nedenle kendi iyiliğin için dikkate almanı şiddetle tavsiye ediyorum..

Son düzenleyen: elizabethtown : 08-01-2008 01:54 PM
elizabethtown çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-01-2008   #23
...

pera nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
pera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalı

bende su sekilde birsey eklemek istiyorum..
bekle dedi ve gitti
ne ben bekledim ne o geldi
ölüm gibi birsey oldu ama
kimse ölmedi.....
Eski 08-01-2008   #24
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: elizabethtown Mesajı Gör
ben de son olarak birşey söylemek istiyorum; Sibel şu anda fikir beyan eden kişilerin fikirleri dünyadaki en kıymetli taşlardan bile değerli inan bana..keşke zamanında bana da biri bu akılları verseydi, çünkü benzer şeyleri yaşadım ve sonradan çok pişman oldum..hayır sonu iyi dahi bitse, yine pişman olurdum çünkü o dönem, hayatın o parçası bir daha asla geri gelmeyecek..bana çok güzel bir ders oldu, hem fazla şey kaybetmedim hem de hayatım boyunca kullanabileceğim çok değerli şeyler öğrendim...o nedenle kendi iyiliğin için dikkate almanı şiddetle tavsiye ediyorum..

Alıntı:
Yazan: Hell Bunny Mesajı Gör
sibel ingilterede filan yasamiyoruz ki tanistigin erkeklerin %50 sinin gay olma ihtimali olsun etrafta bir suru başka erkek var . tamam beklemek istiyorsan bekle ama baska firsatlari da degerlendir bence bir taraftan, bilmiyorum kac yasindasin ama belli bi yastan sonra da pek sansin kalmicaktir yani kimsenin tek basina yaslanmasini istemem huzunlu birsey
Ben de kızlara katılıyorum.
Eski 09-01-2008   #25
Kuyucan

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: pera Mesajı Gör
bekle dedi ve gitti
ne ben bekledim ne o geldi
işte en güzeli bu
Eski 09-01-2008   #26
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

hayat beklemez beklemeyede gelmez

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı