![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Darko
Giriş Tarihi: Apr 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sende bırakıp gittin Sen gittiğinden beri yanlızım yapayanlız Dertler kederler üzüntüler Birde acı çekmek var kaderimde Niye bilmiyorum bir sıkıntı var içimde Seni tamamen kaybettiğimi anladığım an Aynalara bakıp suçu kendimde aradığım an Niye bırakıp gittin diye haykıracağım Haykırışım dağlara denizlere Ama kalbimdeki haykırış sana Dağların ve denizlerin ötesinden bir ses gelirde kulağına beni fısıldarsa O an ben seni unuttuğum andır Sevgileri bırakıpta ayrılığı seçiyorsun Niye ama benim temiz sevgimi istemiyorsun Dönmek zor geliyorsa ayrılıklar neden var Ufuktaki güneş dönmek zorunda Sen benim için hayal olan ufuktaki güneşsin Yada dalgaların sahile vurması gerekiyorsa Sen denizde dalga bende sahilim Benim için önemli olan tek sensin Dünya yıkılmış umrumda değil Benim için umrumda olan sadece sensin Seninle son defa konuşabilsem Sevgimi anlatmaya günler hatta yıllar bile yetmez Seni kendimi sevdiğimden fazla sevdim Seni kendinle başbaşa bırakıyorum Çünkü benim seni nekadar sevdiğimi anlaman için kendinden çok beni sevmen gerek... Sevgilerle 31-10-2001 İsa Alış |
||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Darko
Giriş Tarihi: Apr 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsanları anlayamıyorum
Sevgiyi bırakıpta Ayrılıgı seçiyorsun Ama birgün gelecek Laflarım söz olacak Işıklar yanacak Şahane bir hayat bizim olacak |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|