![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Sadık Bir Misafir
Giriş Tarihi: Feb 2008
![]() |
Taşıyamadım bugün sanki seni, Bedenime çok ağır geldin, Yokluğuna mı yenildi çabalarım, Tabi ya yokluğun olacak. Gülüşün, bakışın, Sana olan hasretim, Aklımda ki sesin, soluğun Bunları düşünürken, İçimden bir çığlık kopuyor, Seni seviyorum diyor seni Görüyor musun? Ağır düşünceler altındayım, Damla damla yanacağım bu gün Ayrılık, hükmünü vermiş ya, Belirsiz bir zamana, Yine duygu seli oldum, Seni düşünmekten, Yüreğimde ki yangınla, Bu akşam da oturdum ya masama, Birde seni anlatayım bu şartlarda, Kalemim kırık dökük ama O da dünden razı seni yazmaya, Hayatıma girdiğin andan beridir. Gönlümün tadısın, Huzur kaynağımsın, Gönül yarımsın, hayatımsın, Kaderim sin, Tatlım sın, Balım sın, Fıstığımsın, Gecemsin, Gündüzümsün, Canımın üç'ü,üç noktamsın KarınCa
|
|
|
|
#2 | ||
|
Sadık Bir Misafir
Giriş Tarihi: Feb 2008
![]() |
Sevgili Admin;
Konu başlığında bir yazım hatası oluşturmuşum ekleme yaparken lütfen "Müsfette Kağıdına YAZILANLAR"ı "Müsvette Kağıdına YAZILANLAR" ile değiştirirseniz sevinirim. İlginize teşekkür ederim.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|