![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
-Postmodern Yazar-
Giriş Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakıcı soğuk güneşin ağzı Soğurdukça birileri sevgiyi Yok sayılan ömür.. Susmalı konuşmamalı.. Tükürmeli geçmişi,geleceği.. Kim kirlenmez ki sevgiden Ah..onun emir ve şart kipleri Buz yarası açın İç oyuklarınıza Kar ister yağsın İster yağmasın Acı en çok acıya yakın Mağaranın başında bekliyor Ağını örmüş güneş Isıtacak içinizi Yanın! Yanın ve yalnızlığınıza yanaşın. Kanmayın Kanamayın sevgiye Kirletmeden Bilmiyorlar Sevmeyi Beynimin duvarlarında yankılanan Bir sarkaç kendini vuruyor.. Yerden yere.. İnsan kiri;çıkar... İnsan kiri;ne ile çıkar.. İnsan kiri;çıkar... İnsan kiri;ne ile çıkar.. Bir idam mahkumunun Dar ağacında sallanırken Salıverdiği hırıltılardı.. Belki o.. Sevişirken çıkardığımız seslerimiz.. İdamıydı seslerin Susmak! Yine sevgi bedelleri İsteyecekler.. Hep ama hep Sevgi bedelleri İsteyecekler.. Sus..! Susmuştum oysa damarlarımdaki kanı kurutmuştum.Kalbimi aritmatik bir ayarda tutmuştum.Bekliyordum,kendimi...En çok sevdiklerimden birini.Geliyordu,hissediyor ve titriyordu içimde diğer biri.Bir çığlığın ilk notasına tutunup sallanıyordu boğazımın duvarlarında sesin hayaletleri.. Susuyordum yine de Uzun Upuzun bir ölme süreciydi bu Ölüyordum kendimden Ölüyordum birilerinden Peşimde koştukça Ödemeli o buzdan hayat.. Terleyen Terledikçe azalan sıvı kütlesi Eriyordu sevgi. Akıyordu bentlerim birbirinin içine yıkılıyordu seslerim.Üst üste düştükçe ses tellerim,üzerine asılı rengarenk çamaşırların yakası,paçası ve kollarının birbirine karışmasından ortaya çıkan hengame,orkestradaki tüm enstrümanların aynı an,aynı tonda,aynı notayı basması ile ütülü ve katlı bir hayatın hiç buruşmayacağı emir ve itaat sözleşmesi,ikame çekmecesine yönlendiriyordu,çatısından sivri uçlu buzlar sarkan mecburi sevgi sözcükleri sürüklenmesi.. Gözü bantlı üçüncü sayfa haberi gibi basılıyorum kendime..An be an sevgi emir ve şart kipleri.. Ben değildim O anın yansımasını taşıyacak ayna Suçum yoktu Anın önünden geçmekten başka Sapladıkça sivri dilli buz seremonilerini,sevgiye dair hayallerimin,alnına bağrına ve kollarına..O sarıcı,o okşayıcı,o bedeli belirsiz varlığa...İçimden geçiyordu..Soğuk mu soğuk,sus-pus çığlık izleri.. Buz yaraları kabuk ta tutmuyor ki.. -KEMALİST YAZAR-
Hiç aç susuz yaşamadım ki..Hiç parasız pulsuz kalmadım ki..Hiç aşksız sevgisiz olmadım ki..Neden, neye, kime bu özlem?.. Son düzenleyen: Kemalist : 20-02-2008 01:59 AM |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|