Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 28-02-2008
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Mavi Dili

SESSİZLİK
Biteceğiz bu sessizlikte,ne senden,ne benden,ne bizden bahsedeceğiz
Sözlere ihanetimiz ve en önemlisi kendimize ihanet gibi,en diye adlandırdığımız seslenişte kamufle olacağız belirsizliğe…
Şıkların kaydığı cevap anahtarı,belki zamana,belki mekana göre yanlışlık,belki zaman kaybıydık
Sesin sesimden taşındı önce,sanılanın aksine kalpte yangın değildin sen, yalnızca bir cihan savaşı iç cephede.Sonrasında ateşkeslerin,yenik bir ordunun sesiyim…
Sessizliğin sofra adabı,yapmacık gülümseme
Kelimeydin benim için,kimse okuyamadı seni hece hece…
Şimdiyse kelimeler azalıyor,içimde tanımadığım sesler.Geriye kalansa bana ait gülümseme…

03.03.2006
t.dağ

ışığa uçar bütün pervaneler
ateşe giderken ne şahaneler

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.
Cheri Cheri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-02-2008
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Sessizlik bir hancer gibi saplandi yuregime
oysa konusabilseydim
gozlerindeki o masali anlatacaktim cocuklara
ruhunun eteklerinde ucan ucurtmalari
sesim yitik
sesin silik
koca bir suskunlugun karanliginda
senden kalma bir acinin tutsusu yakiyor cigerlerimi
kimbilir burda olsan
kelimeleri avuclarima biraksan
seni maviye cizecegim
maviyi gozlerine..
sessizce olduruyorsun kendini icimde
sozler bir bir kaybolup gidiyor
yedi katli harabenin
en dibine
ruhumda
kalintilarin bulunacak
belki uyanik bir aynasiz seni ben oldurdum sanacak
bense ketum
olani biteni seyredecegim sadece
gormezlerse
yuzume bakmazlarsa
sensizlige aglayarak...

-sessizlige ancak boyle ses verebilirdim, guzel yazmissin Cheri...Gunleri boyle mi tutuyorsun defterinde?-

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-02-2008
pervane

Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: kafayi yemis dusler Mesajı Gör
Sessizlik bir hancer gibi saplandi yuregime
oysa konusabilseydim
gozlerindeki o masali anlatacaktim cocuklara
ruhunun eteklerinde ucan ucurtmalari
sesim yitik
sesin silik
koca bir suskunlugun karanliginda
senden kalma bir acinin tutsusu yakiyor cigerlerimi
kimbilir burda olsan
kelimeleri avuclarima biraksan
seni maviye cizecegim
maviyi gozlerine..
sessizce olduruyorsun kendini icimde
sozler bir bir kaybolup gidiyor
yedi katli harabenin
en dibine
ruhumda
kalintilarin bulunacak
belki uyanik bir aynasiz seni ben oldurdum sanacak
bense ketum
olani biteni seyredecegim sadece
gormezlerse
yuzume bakmazlarsa
sensizlige aglayarak...

-sessizlige ancak boyle ses verebilirdim, guzel yazmissin Cheri...Gunleri boyle mi tutuyorsun defterinde?-

çok güzeldi bu eline sağlık her zaman değil bunlar çok etkilendiğim olaylar karşısında artı olarak kaleme aldıklarım

Eski 01-03-2008
pervane

Kendime yaklaştığım,kıyıdan uzaklaştığım sahilleri ve terk ettiğim tüm limanları …Savuruyorum bazen kendimi uzağa yeniden kendimle karşılaşmak için.
Ve yine bu şehirdeyim,kimsenin beni bıraktığı yerde değil ama.
Yaşadığın insanı anlamak değil de,anladığım bir insanı yaşamak ister gibiyim şimdilerde.
Dindi mi içimdeki fırtına?
Oysa ki rüzgara yön veren ben değil miyim?Ve o rüzgara karışıp geri gelmediniz mi hüzünlerim?
Bastığım her toprakta yeniden yeşermek istiyorsunuz biliyorum.Sizin yüzünüzden ürkek adımlarla yürür oldum ‘yeni baştan’la kesişen yollarda.Biliyorum bir yerde gömülecek içimde ölen insanlarım,gittikçe çoğalacak gülümsediğim anılarım…..
23.02.2008
izmir

Eski 03-03-2008
pervane

BULMACA
Evet kabul ediyorum artık,benden daha büyük hayat.Katetmem gereken yolu biliyorum,gözlerinde ki o korkunç mesafe kadar.
İnancımı çoktan kaybettim yada benden vazgeçip yola çıktılar.Artık tabularımı bile kendim yazıyorum.
Yeteri kadar konuşamadım biliyorum ama duydum ardımdan güldüğünü…
Biliyorum buda geçecek.Ellerimle büyüttüğüm bu nefreti yine ellerimle şah mat edeceğim.
Sararmış gazete parçası olsam da bulmaca olmaya hiç niyetim yok,zaten hiçbir zaman sevmedim bulmacaları…
02.02.06

Eski 03-03-2008
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Yazdıkların ilginç bir hüzün taşıyor ve kafamın sadece basit cümleleri aldığı bu günlerde beni bir yerlere götürebiliyor.
Bu dili, Mavi Dili sevdim cheri. Devam et. Yazmana neden olan ne ise onu kaybetme. Hüzün bile olsa anlamını yitirmesin dizelerin.
Yüreğine sağlık.

Sen ve ben biliriz ki, doğmak ölmeye başlamaktır ve böyle oldukça söylenecek onca az şey var ki...
Arje Nova Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-03-2008
pervane

Alıntı:
Yazan: FoM Mesajı Gör
Yazdıkların ilginç bir hüzün taşıyor ve kafamın sadece basit cümleleri aldığı bu günlerde beni bir yerlere götürebiliyor.
Bu dili, Mavi Dili sevdim cheri. Devam et. Yazmana neden olan ne ise onu kaybetme. Hüzün bile olsa anlamını yitirmesin dizelerin.
Yüreğine sağlık.

bu dili sevmene çok sevindim fom teşekkür ederim

Eski 05-03-2008
pervane

UMURSAMAZ
Kolumun sarkan bir ucunu çekiştiriyorum sürekli farkında olmadan. Ya çaresizken yada en sevinçli anlarda yapıyorum bunu. Sağ elim üşürken,sol elim sıcacık bu yüzden çoğu zaman.
Bende daha önce sık rastlanmayan hüznün alkole akmış, garip bir huzursuzluk ve anlamsız bir gülümseme ile yazıyorum bunları. Gece yakın alacakaranlık.
Sabahtan beri yavaşça öykümü toparlıyorum.Gitmeye karar verdiğimi görüyorum.Bütün cümleleri aniden çırılçıplak bırakıveriyorum.Ümitlerin var,ümitlerim var.Apar topar bohçama doldurup onları kaçıyorum.Kendimi alıp gidişim enkazlar bırakacak biliyorum ama usulca noktalıyorum bu öyküyü.
05.09.07

Son düzenleyen: Cheri Cheri : 05-03-2008 10:33 PM.
Eski 06-03-2008
victim of Mercury

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

ben de cok begendim mavi dili

those who are faithless know the pleasures of love;
it's those who are faithful who know love's tragedies.
Helly Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-03-2008
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

gerçekten yazıların çok duygu yüklü yüreğine sağlık aslan arkadaşım..:::

AKIŞINA BIRAK..
WATER şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı