![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Sessizlik bir hancer gibi saplandi yuregime
oysa konusabilseydim gozlerindeki o masali anlatacaktim cocuklara ruhunun eteklerinde ucan ucurtmalari sesim yitik sesin silik koca bir suskunlugun karanliginda senden kalma bir acinin tutsusu yakiyor cigerlerimi kimbilir burda olsan kelimeleri avuclarima biraksan seni maviye cizecegim maviyi gozlerine.. sessizce olduruyorsun kendini icimde sozler bir bir kaybolup gidiyor yedi katli harabenin en dibine ruhumda kalintilarin bulunacak belki uyanik bir aynasiz seni ben oldurdum sanacak bense ketum olani biteni seyredecegim sadece gormezlerse yuzume bakmazlarsa sensizlige aglayarak... -sessizlige ancak boyle ses verebilirdim, guzel yazmissin Cheri...Gunleri boyle mi tutuyorsun defterinde?- |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
pervane
|
Alıntı:
çok güzeldi bu eline sağlık her zaman değil bunlar çok etkilendiğim olaylar karşısında artı olarak kaleme aldıklarım ateşe giderken ne şahaneler sora sora az gidip uz gidip kaf dağına gizini arar saadetin dünyalılar. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
pervane
|
Puslu şehirleri seviyorum ben. Kendime yaklaştığım,kıyıdan uzaklaştığım sahilleri ve terk ettiğim tüm limanları …Savuruyorum bazen kendimi uzağa yeniden kendimle karşılaşmak için. Ve yine bu şehirdeyim,kimsenin beni bıraktığı yerde değil ama. Yaşadığın insanı anlamak değil de,anladığım bir insanı yaşamak ister gibiyim şimdilerde. Dindi mi içimdeki fırtına? Oysa ki rüzgara yön veren ben değil miyim?Ve o rüzgara karışıp geri gelmediniz mi hüzünlerim? Bastığım her toprakta yeniden yeşermek istiyorsunuz biliyorum.Sizin yüzünüzden ürkek adımlarla yürür oldum ‘yeni baştan’la kesişen yollarda.Biliyorum bir yerde gömülecek içimde ölen insanlarım,gittikçe çoğalacak gülümsediğim anılarım….. 23.02.2008 izmir ateşe giderken ne şahaneler sora sora az gidip uz gidip kaf dağına gizini arar saadetin dünyalılar. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
pervane
|
BULMACA
Evet kabul ediyorum artık,benden daha büyük hayat.Katetmem gereken yolu biliyorum,gözlerinde ki o korkunç mesafe kadar. İnancımı çoktan kaybettim yada benden vazgeçip yola çıktılar.Artık tabularımı bile kendim yazıyorum. Yeteri kadar konuşamadım biliyorum ama duydum ardımdan güldüğünü… Biliyorum buda geçecek.Ellerimle büyüttüğüm bu nefreti yine ellerimle şah mat edeceğim. Sararmış gazete parçası olsam da bulmaca olmaya hiç niyetim yok,zaten hiçbir zaman sevmedim bulmacaları… 02.02.06 ateşe giderken ne şahaneler sora sora az gidip uz gidip kaf dağına gizini arar saadetin dünyalılar. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kabil
|
Yazdıkların ilginç bir hüzün taşıyor ve kafamın sadece basit cümleleri aldığı bu günlerde beni bir yerlere götürebiliyor.
Bu dili, Mavi Dili sevdim cheri. Devam et. Yazmana neden olan ne ise onu kaybetme. Hüzün bile olsa anlamını yitirmesin dizelerin. Yüreğine sağlık. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
pervane
|
Alıntı:
bu dili sevmene çok sevindim fom teşekkür ederim
ateşe giderken ne şahaneler sora sora az gidip uz gidip kaf dağına gizini arar saadetin dünyalılar. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
pervane
|
UMURSAMAZ
Kolumun sarkan bir ucunu çekiştiriyorum sürekli farkında olmadan. Ya çaresizken yada en sevinçli anlarda yapıyorum bunu. Sağ elim üşürken,sol elim sıcacık bu yüzden çoğu zaman. Bende daha önce sık rastlanmayan hüznün alkole akmış, garip bir huzursuzluk ve anlamsız bir gülümseme ile yazıyorum bunları. Gece yakın alacakaranlık. Sabahtan beri yavaşça öykümü toparlıyorum.Gitmeye karar verdiğimi görüyorum.Bütün cümleleri aniden çırılçıplak bırakıveriyorum.Ümitlerin var,ümitlerim var.Apar topar bohçama doldurup onları kaçıyorum.Kendimi alıp gidişim enkazlar bırakacak biliyorum ama usulca noktalıyorum bu öyküyü. 05.09.07 ateşe giderken ne şahaneler sora sora az gidip uz gidip kaf dağına gizini arar saadetin dünyalılar. Son düzenleyen: Cheri Cheri : 05-03-2008 10:33 PM. |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|