![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
hımını mımını mınt.
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mavinin rengi çok hoş geldi bu saatte cheri hepsi çok güzel. 1.ile 2.yi okumuştum zaten. 3 ve şimdi 4 başlamış, güzel olmuş.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
pervane
|
BELKİ...
Menekşelerin zamanı çoktan geçti geriye serin bir bahardan gri bir ikindi anı kaldı. Ağaçlar eski zaman hüzünlerini bırakıp yeniden yeşermeye başlıyor yavaştan.Gri bulutlardan düşecek olan damlaların kokusunu duyuyorum burnumun ucunda,farkında olmadan bir şarkı mırıldanıyormuşum şimdi farkına varıyorum sadece biraz üşüyorum... Şehrin hastane-postane arası sakinliği neredeyse ilk kez içime dokunuyor bugün.Bulutlardan süzülen damlalara inat bu parkta oturuyorum.Çoğunu tanıyorum,kokuları kokumu bastırıyor.Kendimi alıp ayrılıyorum parktan ,dökmek için sıkıntımı bir hamle yapıyorum.Bir ayağımı,diğer ayağımın önüne koyuyorum....Amaçsızca dolaşınca heryer birbirinden farksız oluyormuş. Bazen küçük bir kız gibi seviniyorum olur olmaz olmadık yanılsımalara hep belkilerimle beraber... Kapıların arkasını merak ediyorum en çok şu sıralar. Ağır gece karanlıkları... İnatla vazgeçmedim,vazgeçmeyeceğim,vazgeçmeyeceksin diyorum.. Ve bir şekilde uyuyorum.ve her sabah yine aynı umutla uyanıyorum belkilere. Saatler sonra yine gözlerimi yumacağım ve yine açacağım belkilere Birkaç sokak sonra varıyorum evime,farkında olmadan bir şarkı mırıldanıyormuşum şimdi farkına varıyorum sadece biraz üşüyorum. nisan-2008 t.dağ ateşe giderken ne şahaneler sora sora az gidip uz gidip kaf dağına gizini arar saadetin dünyalılar. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
pervane
|
TOPHANE
Tophanedeydim dün yine,mis gibi aromalı nargile kokularının içinde öyle huzurluyum ki .Mevsim sonbahar olmasına rağmen çok soğuk yoktu öyle gün boyu üşürsem giyerim dediğim montumu bile elimde taşıdım.Yine beceremedim şu nargileyi içmeyi.Mis gibi çayımı içerken arada dalıyor,insanları incelerken yakalıyordum kendimi geneli mutlu çok azdı gözüme ilişen hüzünlü bakışlar.Oysa bu mevsim hüzün mevsimi,ayrılık mevsimidir.Düşen her yaprak biraz daha acıtır can.Birde bu çıktı şimdi dertsiz başıma artık mevsim geçişlerinde ruh halim bozuluyor.Biraz bulutlansa hava benimde içim bulutlanıveriyor.Severim ama sonbaharı severim inadına.Sonra minnacık bir kedi gördüm ömrümde ilk defa alıp kucağıma sevesim geldi tırnaklarını çıkardı bana.Suç onda değil belli ürkütmüşler öncesinde Keşke sadece kediler kadar kötü olabilsek.Keşke çocukken annem izin verseymiş eve kedi almamıza.Neden bu kadar çabuk kanıyorum ki herşeye bir masum kedi bakışına bile.Bir havaifişek sesiyle kendime geldim birileri evleniyor herhalde masaya baktım 3 saat içinde 8 çay içimişiz arkadaşı tavlada 6-1 yenmişim ödülüm milşeyk ekim-2008 ateşe giderken ne şahaneler sora sora az gidip uz gidip kaf dağına gizini arar saadetin dünyalılar. |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|