Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 11-08-2008
aura

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Mavi Dili

SERGÜZEŞT
O uçmayı seviyordu ben ise onun bu duygusuna inat hayranlıkla hayata tutunarak yaşamayı...
Yamaçlardan paraşütünü aşağı öyle bir bırakırdı ki,bir keresinde çok ciddi şekilde yaralandı
Birgün şimdi bana sıkı tutun birlikte uçacağız dedi.Sevmeme rağmen göze alamadım...
''Sen beni birlikte ölümü göze alacak kadar sevmiyorsun'' dedi... gitti...
Sonra uçurumun kenarına geldim.O hissi üzerimde hiçbir ağırlık olmadan hissettim oysa ki onun hep paraşütü vardı.
Sonra vazgeçtim hayatta tek yalnız kalan ben değildim ve hayattaki tek tutkuda uçmak değildi.
Benim bir sürü umudum vardı hayata tutukluydum.O ise hayalperestti

2006 izmir

Love is like the measles,all the worse when it comes late in life.
Cheri Cheri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 11-08-2008
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

Mavinin rengi çok hoş geldi bu saatte cheri hepsi çok güzel. 1.ile 2.yi okumuştum zaten. 3 ve şimdi 4 başlamış, güzel olmuş.

Susmaya değecek birşeyler elbet bulur insan. Ama konuşmaya değecek güzellik her zaman bulunmuyor.
dontsorry şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 02-10-2008
aura

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

BELKİ...
Menekşelerin zamanı çoktan geçti geriye serin bir bahardan gri bir ikindi anı kaldı.
Ağaçlar eski zaman hüzünlerini bırakıp yeniden yeşermeye başlıyor yavaştan.Gri bulutlardan düşecek olan damlaların kokusunu duyuyorum burnumun ucunda,farkında olmadan bir şarkı mırıldanıyormuşum şimdi farkına varıyorum sadece biraz üşüyorum...
Şehrin hastane-postane arası sakinliği neredeyse ilk kez içime dokunuyor bugün.Bulutlardan süzülen damlalara inat bu parkta oturuyorum.Çoğunu tanıyorum,kokuları kokumu bastırıyor.Kendimi alıp ayrılıyorum parktan ,dökmek için sıkıntımı bir hamle yapıyorum.Bir ayağımı,diğer ayağımın önüne koyuyorum....Amaçsızca dolaşınca heryer birbirinden farksız oluyormuş.
Bazen küçük bir kız gibi seviniyorum olur olmaz olmadık yanılsımalara hep belkilerimle beraber...
Kapıların arkasını merak ediyorum en çok şu sıralar.
Ağır gece karanlıkları...
İnatla vazgeçmedim,vazgeçmeyeceğim,vazgeçmeyeceksin diyorum..
Ve bir şekilde uyuyorum.ve her sabah yine aynı umutla uyanıyorum belkilere.
Saatler sonra yine gözlerimi yumacağım ve yine açacağım belkilere
Birkaç sokak sonra varıyorum evime,farkında olmadan bir şarkı mırıldanıyormuşum şimdi farkına varıyorum sadece biraz üşüyorum.

nisan-2008
t.dağ

Love is like the measles,all the worse when it comes late in life.
Cheri Cheri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 11:21 PM.
style developed @ GFXstyles