Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 20-02-2008
  post #1
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Mavi Dili

Hakları dünüme,bugünüme,yarınıma ait olup,
tutsak cümleleri hürriyetlerine kavuşturmak için yazılmıştır....

ışığa uçar bütün pervaneler
ateşe giderken ne şahaneler

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.

Son düzenleyen: kafayi yemis dusler : 20-02-2008 11:52 PM.
Cheri Cheri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-02-2008
  post #2
pervane

Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Mavİ Dİlİ

SONBAHAR
Yazın yapış yapış sıcaklığını geride bıraktı İzmir dün itibariyle. Dün gece yağmur yağdı. Hava yeniden serinledi. İzmir de yaşamama rağmen sevmiyorum yazı. Güneşi, denizi mutlu günleri, akşam yenen çoban salatasını. Sonbahar daha güzel geliyor. toprağın içten gelen sıcak kahverengiliği, yağmurla ıslanmış yumuşaklığı. Sonbaharın masallardan çıkmış haliSonbahara yakışır bir gün yaşıyorum tüm bunların yanında. Dizdiğim bunca övgünün nedeni de bu zaten. Hava kapalı. Uyandığımdan beri kitap okuyorum. Bir yandan bir şeyler çalıyor fonda. Durumla tamamen alakasız Hala yazlık giysilerimle oturuyorum. Ayaklarım üşüyor. İnatla çoraplarımı giymiyorum., kapı pencere açık yorganıma sarılmayı ve içten içe üşümeyi... Kışı özlüyorum.
Evim o kadar huzurlu ki. Hüzün mutluluk dağıtıyor. Dinginlik. Sakinlik. Ne kadar zamandır sakin kalamadığımın farkına vardım. Sevgi açlığımın gereksizliğinin farkına varıyorum. Beni ne kadar yıprattığına şahit oluyorum.Geriye dönüp baktığımda üzüldüklerim sevindiklerim gittikçe farklılaşıyor. Araları açılıyor. Büyümek mi bu kendini kandırmak mı? Büyüyoruz hayat zorlaşıyor diyoruz sürekli. Ya da keşke çocuk kalabilsek; temiz ve saf. Beyazlara bürümeye çalışıyoruz kendimizi masumiyetin rengi diyerek. Siyah ve beyazdan dengeler yaratıyoruz.. Söyleyecek bir şeyimizin kalmamasından korkuyoruz.

13.09.2006
İZMİR

Eski 20-02-2008
  post #3
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Yaziyi duzenleyince daha iyi okunuyor degil mi?

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-02-2008
  post #4
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

bunca zaman yazmadıgın ıcın kızardım ama dua et yazdıkların cok guzel...ayrıca aramızda böyle yeteneklerın olması da bızım ıcın şans

sahsen cok begendım..yuregıne saglık

nedense bi durgunluk kapladı şimdi beni...tesekkur ederım cheri

suretim şarap misali..eskidikçe değeri arttı
D'Leh şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-02-2008
  post #5
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: CheriCheri Lady Mesajı Gör
Söyleyecek bir şeyimiz kalmamasından korkuyoruz.
Soz iki insan arasinda bir koprudur..Ses biterse soz biterse kopru yikilir, iki insan arasinda bir yar, hayat karanlik sulara cekilir. Cunku insan sesle guzeldir, sesle vardir, sesle coktur...
O yuzden hep soyleyecek bir seyimiz olsun isteriz, sesimiz ciksin, sesimiz duyulsun isteriz...

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-02-2008
  post #6
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Mavi Dili

Cesaretin için tebrik eder, devamını okumak isterim. Bir de sormak isterim: Neredeydin daha önce bacım sen ???

Sen ve ben biliriz ki, doğmak ölmeye başlamaktır ve böyle oldukça söylenecek onca az şey var ki...
Arje Nova Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-02-2008
  post #7
pervane

Alıntı:
Yazan: ÖZENÇ Mesajı Gör
bunca zaman yazmadıgın ıcın kızardım ama dua et yazdıkların cok guzel...ayrıca aramızda böyle yeteneklerın olması da bızım ıcın şans

sahsen cok begendım..yuregıne saglık

nedense bi durgunluk kapladı şimdi beni...tesekkur ederım cheri

asıl ben teşekkür ederim beğenmene sevindim

Eski 21-02-2008
  post #8
pervane

Alıntı:
Yazan: kafayi yemis dusler Mesajı Gör
Soz iki insan arasinda bir koprudur..Ses biterse soz biterse kopru yikilir, iki insan arasinda bir yar, hayat karanlik sulara cekilir. Cunku insan sesle guzeldir, sesle vardir, sesle coktur...
O yuzden hep soyleyecek bir seyimiz olsun isteriz, sesimiz ciksin, sesimiz duyulsun isteriz...

sonbahar benim en sevdiğim ve benim için en sevdiğim cümlesi bu yazının en canalıcı sen çekip çıkartmayı çok iyi biliyorsun söylenecek cümlelerinin hiç bitmemesi dileğiyle

Eski 21-02-2008
  post #9
pervane

Alıntı:
Yazan: FoM Mesajı Gör
Cesaretin için tebrik eder, devamını okumak isterim. Bir de sormak isterim: Neredeydin daha önce bacım sen ???
inşallah diyorum bende hep burdaydım da zaman kolluyordum

Eski 22-02-2008
pervane

YALIN ANLATIM
Mektup yazma kurallarını hatırlıyor musun? Nasılsın diye başlanmaz ya inadına soruyorum çok uzaklardan nasılsın ?Özledin değil mi?Çok uzun zaman olmuş sanki geleli,nedense öyle hissettim şimdi.Bugün yeni hayatın ilk günü ve sabahın körü bana şarkısıyla eşlik eden kadın nedense hep seni hatırlatıyor
O görkemli veda gecesi dedi ya muavin ‘’ biletli yolcu kalmasın.’’Ah neden geldin?Bütün içten duygularımı engelledin varlığınla.Bir amaç ediniyorsun,elde etmek için hayal kuruyorsun,umutsuzluğa kapılıp arada kahroluyorsun ve nihayet zaman geçiyor o çok istediğin geliyor ve yeni bir başlangıçla pişmanlık doğuyor insanın içine.Bu bizim için yaşadığım bir şeydi işte.Çünkü hiç birşey eskisi gibi olmuyor.O gecede ki fotoğraf gibi ‘’hadi öyle bir gülümseyin ki,siz gitseniz bile gülümsemeniz kalsın’’ diyor adamın biri.’’Bir başka biri soruyor giden için mi zor kalan için mi?’’Cevap vermiyorum,düşünüyorum,yine bencillik ediyorum gideni seçiyorum.Sen kaldığın yerden sana kalanlarla devam ederken yaşamına,ben yabancılara kök salıyorum şu zamanlarda. O şiirin hatırlayamadığımız mısralarını hatırlıyorum zamansız,biraz geç kalmış ama sana yazabilecek olmanın heyecanı ile;

Öldük ölümden bir şeyler umarak
Bir büyük boşlukta bozuldu büyü
Nasıl hatırlamazsın o türküyü
Gök parçası,dal demeti,kuş tüyü

22.09.2003
izmir

Yanıt