![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
Giriş Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgili gunnuk
Sanki bir defterin ayri sayfalarinda gezinen kelimeleriz.. Ben burda ciglik cigligayim; belki sen de bir baska sayfada telaslar icinde! Ben, bana benzeyen kelimeler birakiyorum surundukce zemine; Sen, senden izler ciziyorsun... ..ama, hangi sayfaya?.. Son düzenleyen: arwen : 28-02-2008 11:18 AM. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
sevgili gunnuk
ve simdi ise gunnuk herkes bir seyler soyluyor ama yalnız ikimizin sozcukleri sarmasmasdolas :) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yönetici
Giriş Tarihi: Nov 2004
Eski zamanlardan kalma banka hediyesi siyah plastik kaplara sarınan pazar malı rus defterleri olurdu, ortası dikişsiz, zımbasız, sert bir çevirmede yaprakları kopacak kadar narin ve bir o kadar da sarı. Hani silgilerle sildiğimiz zaman lif lif olur da aşınırdı yaprakları, kurşun kalemin haşinliğine dayanamayacak naiflikte olurlar, bir sonraki sayfaya geçirirlerdi kömür rengi yansımalarını yazılan satırların.
Yine de bir ağırlıkları vardı o defterlerin, içlerine "Ali gel", "Ali topu at" türü cümleler de yakışırdı elbet ama daha da yakışanı herhalde o yaşlardan beklenmeyecek bir ileri görüşlülükle bir yirmi yıl kadar saklayıp da günlük -veya raconunuza uyalım efendim, günnük diyelim- tutmaktı. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
sevgili gunnuk
ruhlar alirdim eskiden, bir kac tane patlak top karsiliginda teraziye koyar geri kalan taraflara kirik leblebi serpistirirdim. Mutluydum o zamanlar simdiyse keciboynuzlarimi yiyebilicek dislerim bile yok, bir cin iskencesinde kurban verdim 32. disimi de. hazimsayamamak degil, ozumseyememek beni olduren gunnuk... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
sevgili gunnuk
iyicil olan herseyden uzaklasarak sana yazmak istiyorum bugun, uzaktaligi yaftalarsak yalnizligima, ikimizde biliyoruz ki cok yavan kalir anlatima, yabancilik benimkisi, ait olamamak, anlamamak, ozumsememek belkide. hani bir butun onu olusturan herseyden daha buyuk derler ya, benim yalnizligimda 'koca bir butun' kisacasi... Aslında postacinin yuku kadar agir yukum...cantam kelimelerle dolu laf tasiyorum tas tasimayi yeglerken....bazen alli morlu bir zarf geciyor elime, bakiyorum hayal kurarak sevgi ustune bazense bir haciz kagidi mahkemeden gelen... uzerinde, ozlemleriniz hacizlendi, tanrisal sikayetleriniz rededildi, bir ust mahkememiz yoktur... yazan. ikilemlerim kasap bicagi kadar keskin... hangi yuzu daha az aci verir keserken? diye acinasi yalvarislarim olmayacak belki lakin aklima da gelmiyor degil yasadiklarimi dusunurken 'can derdim yoksa neden yasamaya terfi ettirildim ki ...sorunum 'olmak yada olmamak' degil, olmak ihtimalinin olmalıgi belkide gunnuk... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
sevgili gunnuk
sormayi unuttum, sen sahiden sevgili misin ? |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
eh keşke büyüseydin.. sevgili türbanlı gibi bazı siyasi düşüncenin köşe taşıdır.. Tıpkı açlığını giderdiğinde farkına varmadığın ürün sahibinin MC Donalds olduğu gibi.. Anlayamazsın ve bir gün sevgiline anaparacı kapital,ist dersin.. OHAA LAN der sevgilin.. O ara anlarsan anlarsın sevgi ile sosyalizm arasındaki farkı.. Yoksa anlayamazsın ölene kadar Like Pera..
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
sizofreniye ve mistizme inanirim ben, tanriya inanmam, sevmem lakin tasavvuf severim, bilmem elif lam mim, yine de kendi kendime soylenirim zaman zaman kutsamak adina birseyi, kutsal bir kitabin ilk alfabesisin sen benim icin elif lam mimsin derim... bu yuzdendir daha cok ironiye, mistizme seyrederim,uygunsuz kelimelerim vardir, curumus hatta...neyse lafi fazla uzattim diyecegim su ki... sevgili de oyle mistikdir, ironikdir benim icin, yoktur, gerceksizdir, mutlusuzdur lakin dusunmesi hostur... oyle degil mi gunnuk :)
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
gamlı baykuş..
Giriş Tarihi: Oct 2007
sevgili günlük....
olymposun en günahkar piçiyim ben.. beni doğuran tanrıların vebalini yükleyip sırtıma , doğurdugum tanrıların tükürüyorum suratına..... |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|