![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
Giriş Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgili gunnuk
bir sure sana yazmamaya karar verdim, uzak dursam senden iyi olur, icimdeki butun irini sana yuklemek istemiyorum... simdilik hoscakal |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
sevgili gunnuk
bana kalbin kadar temiz bu sayfalari ayirdigin icin tesekkur ederim :) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
KeLimeLeR
Giriş Tarihi: Jun 2007
Sevgili günlük;
Bu zamana kadar herkesin günlüğü oldun sen ! Lakin ben sana hiç sahip olamadım. Bilmiyorum belki sana güvenmiyorumdur. Yahut sana güveniyorum ama başkasının eline geçmenden korkuyorum. Hatıraların ve anıların kaleme alınırken bir mahremi vardır değil mi günlük ? Ama olsun, ben senin üzerine dökmesemde dertlerimi bil ki senin içini karartmak istemediğim içindir.... Sen yine başkalarının sevgili günlüğü olmaya devam et günlük ! Ben sensiz de idare ediyorum
Onun gözü sende evlat.
![]() |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
...
Giriş Tarihi: Oct 2007
"çıplaklığının ruhuma tekrar soyunduğu bu yangında birbirimize giyiniyoruz. bu yüzden vuracaklar bizi ve bu yüzden yüzde yüz öleceğiz şüphesiz."
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
sevgili gunnuk
gecit yok... Hic kimse misin bilmem ki nesin... der attila ilhan amca, bilmemki neyim? memleketteki essek benim sanirim sayin gunnuk aziz nesinin aradıgı... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
sevgili gunnuk...
Tanrisal kusurlarim var gunnuk, illetli bir sevgim, cuzzamli bir beynim var sanirim. ofkelerim yersiz ama zarar veren kasirgalar gibi hayatimda, ve hava raporlari ruhumun firtina arifesi... Yalnizliklarim parcalanmis bir beden gibi akbabalara ziyafet olmayi beklercesine gozlerimin onunde... yorgunluklarim yedi uyuyanlarinkine es lakin uykularim kabuslu uyutmaz bir dakika bile... Nefretlerim ka klu klan nefretine es, lakin tek dusmani kendi ruhuma zenci olan bana karsi... Anahtari bulamiyorum gunnuk, gerci kapidan da emin degilim... hangisi? |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
neyse sevgili gunnuk biz vedalasmisdik aslinda ve ruhumuzdaki tadilat nedeni ile yokuz bir sure...
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
saymakla gecer sanirim benim omrum gunnuk, nedendir bu sitemin dersen; hayata saymakla basladim eminim... annemin karninda dokuz ayi saydim, okulda tenefus saatlerini saydim, sinavlarda rakamlari saydim, isyerinde mesailerimi saydim, asklarimda vuslatlari saydim, tatilimde gunleri saydim vs vs vs... her guzel olani saydim kisacasi ben gunnuk... ve hep malesef sona geldim saydiklarim olunca konu... neden huzunlerimi sayamadim, yada neden ofkelerimi sayamadim, nefretlerimin gecmesi icin neden hic son rakamim olmadi sayacak gunnuk? yada bu zaman denen ihtiyarin nedir benimle alip veremedigi, guzel olanlarin sonu varken, kotulerde neden hep sonsuzluk sunarki bana... sinirlendim gunnuk...
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
gunnuk kapiyi bulamiyorum ki! oysa butun anahtarlari aldim ustume... yada hikmetli kelamlari.. nasil denir; acil susam acil diye, yada elfce vuslat nasil soylenir... thin(d)
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|