Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 12-04-2008
zifiri disi

arwen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: Sogut Golgesi

sevgili gunnuk
Benim ki ne bicim bir hayat uymuyor ne gorduklerime ne duyduklarima ne okuduklarima, ben ne bicim benim ne kendime benziyorum ne baskalarina...

insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba?
arwen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-04-2008
zifiri disi

arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.

sevgili gunnuk
yikilmis virane bir evin ortasinda duran bir kiz cocugu gozlerimin icine bakiyor. gozlerinin beyazi bir zamanlar akdeniz ide kipkirmizi yapmis cezayir meneksesi sanki.. korkulari kaybetmek uzerine besbelli, cunku simsiki sarilmis elindeki oyuncagina, Cezayir halkina mensup buyukleri kadar aci cekmis mi bilmem lakin gozlerini menekse kilan acilari var sanirim, cunku kipkirmizi gozleri bir gorsen kipkirmizi... Lakin icler acisi olan; ne cocuk, ne gozleri, ne de cocugun muhtemel cekmis oldugu acilar bence, sahipsiz gorunen sahipli virane evin hali benim yuregime celtik atan... Belki de iclenmememin sebebi evin bu haliyle kendimi ozdeslestirmisligim... Aslinda bir oyuncak olmak o kizin elinde simsiki sardigi gibi, bu bile yuregime belki huzur verirdi olabilseydim eger... cunku yitirilmekten korkmazdim o zaman belki, yahut bir cocuk olmak hem de her aciya gucsuz kalabilmek ugruna olsa bile... Cunku bir siginak sunar belki o zaman hayat, virane de olsa bir ev yahut egreti bir sundurma, siginabilecegim... Kisacasi sevgilim bir fotograf, ardindaki savasi yansitmak maksadi ile cekilmis bir fotograf, icimde baslattigin savastan daha insancil geldi bana... ve gozlerin bir mavzer kadar keskin uykularimi delen, lakin mermisi Cezayir meneksesi...

insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba?
Eski 12-04-2008
zifiri disi

sevgili gunnuk
Bir sevgilinin olmasi;nedir bu diye butun gece dusundum ben bu gun... nedir sevgilin olmasi? Sanirim bu ozlem demek, doygunluk demek, guzellik demek, var olmak demek, anlamak demek, kelebegin neden uctugunu degil neden bu kadar guzel yaradildigini dusunmek demek, bir masalda esas kiz olmak demek, korkusuzluk demek, super kahraman gibi hissetmek demek... Ve aslinda bir butun onu olusturan parcalardan daha manidar dir ya, bunlarin hepsinden daha manidari, bir seye sahip olmak demek sevgilinin olmasi... Bir bisikleti ilk defa surmeye tesebbus eden cocuktaki heycan var olur icinde ve nedense ozamanlar dusmekten korkan sen nasilsa sevgilim var diyerek hayat pedalini daha hizli cevirebilirsin ve gidonunu hicte sIKI tutmazsin hayat bisikletinin, cunku bilirsin ki sevgilin var senin o senin yerine SIKI SIKI yakalamistir gidonu ve selesinde yanliz degilsindir artik... neden korkasin ki ? sevgilin var senin .
dusunurken iki kisilik dusunebilirsin mesela, bir elma istemezsin manavdan iki elma almaliyim dersin .Tek kisilik gosteri olmaliktan cikar sanirim hayatin, ve bu yeni sahnede kendini hicte rahatsiz hissetmezsin.Sevgilim var benim dersin o nasilsa bana sufle verir diyip gulumsersin artik hayat denen seyirciye...
Alkislanma korkusu olmadan rolunu oynayabilirsin artik, cunku kimse alkislamasa o alkislar dersin korkusuzca sahnede hayat rolunu oynarken...yazmaktan korkmazsin okunacagini bilirsin ve traj korkusu olmayan bir gazetenin bas yazarisindir... ve ilk baskisini ona hitab etmek istersin Seni seviyorum gazetesinin. boyle birseydir galiba gunnuk bir sevgilinin olmasi... bilmem :)

Eski 12-04-2008
Kültürel Çatışık

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 1
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Çok güzel yazıyorsun. Tebrik ederim.

Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.

Mark Twain (1835 – 1910)

http://www.soundupload.com/pop_audio...u2qydvf4bb5w9b
Arje Nova Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-04-2008
zifiri disi

ben bunlari guzel yazabilirim lakin soyle dusununuz ben teorisyen, sizse pratisten yani sansli olan sizsiniz, zira siz bunlari guzel yazan degil yasayansiniz ve bu bence daha fazla huner gerektiren birsey, ben de bunun icin tebrik etmek isterim :)

Eski 12-04-2008
Kültürel Çatışık

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 1
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: luthien Mesajı Gör
ben bunlari guzel yazabilirim lakin soyle dusununuz ben teorisyen, sizse pratisten yani sansli olan sizsiniz, zira siz bunlari guzel yazan degil yasayansiniz ve bu bence daha fazla huner gerektiren birsey, ben de bunun icin tebrik etmek isterim
Ben de bir zamanlar sadece yazandım. Ama bir gün bir adam geldi ve şu anda o zamanlar yazdığım hikayelerden de güzel şeyler yaşatıyor bana.
İnsan yaşadıkça herşeyin olması mümkün.

Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.

Mark Twain (1835 – 1910)

http://www.soundupload.com/pop_audio...u2qydvf4bb5w9b
Arje Nova Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-04-2008
zifiri disi

demek istedigim tam da buydu, bir seyleri digeri ile hayata gecirebilmek... bunu basarabilmek icin ayricalikli olmasi gerekiyor insanin sanki... oyle iste :)

Eski 14-04-2008
zifiri disi

sevgili gunnuk
Bazen sahip olmadiklarina sahip olmaya calismalarindan vazgecmek gerekiyor. haddini bilmek gerekiyor sanirim, Ademoglunun maymun istahligina ne yedirsen doymuyor kisacasi. Tek oldugunu hatirlamak, yalniz olcegini; defterine gunnugune ve hepsinden onemlisi beynine yazman gerekiyor. Yalniz olmadigini dusunmek hurafelere inanmaktan baska birsey degil gunnuk... Bilmedigin birsey soyleyeyim mi gunnuk ? yalan soyledim hep ben, hep bana laik gorduklerinden fazlasini istemeyecegim demistim, sanirim fazlasini istiyorum... inanmalara baslamak icin iyi bir bahar gunune sahibim gunnuk... geri donecegim gunu sayiyorum ayrica, bundan iyisi "nevizade de bir kadeh raki olurdu" sanirim...

Eski 14-04-2008
dirty

pasaklikontes nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
pasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandır

sevgili gunnuk ..nevizade de bir kadeh raki hazir ,o doyumsuz tadini yeniden almaya hazir dost ,gene icelim guzelleselim dost ne aski ne meski bizi bu icki sofrasi patliyor dost...!

delisin derdin hep ,dogru...
hic bir raporda sabitlenmemis deliliklerim var benim..
ben olan hersey yalan,deliyim ama bu dogru...
pasaklikontes Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 14-04-2008
Kuyucan

HeartBeat nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
HeartBeat çok ince bir insandırHeartBeat çok ince bir insandırHeartBeat çok ince bir insandırHeartBeat çok ince bir insandırHeartBeat çok ince bir insandırHeartBeat çok ince bir insandır

Sevgili günlük bu mesajı sırf önemsiz olan görmek istemediğim konular aşağıya doğru gitsin diye yazıyorum

Sürüyle hareket etmeyin.Zira sürüde aklı salih insan olmayabilir...
HeartBeat Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 01:23 AM.
style developed @ GFXstyles