Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 29-04-2008
zifiri disi

arwen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: Sogut Golgesi

sevgili gunnuk
birseylerden vazgecme asamasindayim...garip bir sukunetle birarada gelisiyor karar verme sureci, ipler birer birer ve can yakmadan kopuyor...iyi hissediyorum kendimi, insan gereksiz baglar tasimamali gunnuk, ici bosalmis kurumus seylere dugumlememeli kendini, lakin son bir ip var, son bir parca. onu koparmayacagim simdilik onun zamani var... buralara ugrayamadim bir suredir gunnuk..bir suru seyle dolu zihnim ve hayatim, hele biraz rahatlayayim, nefes alayim... soz sana yine gevezeliklerimden nasibini alirsin...

insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba?
arwen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-05-2008
zifiri disi

arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.

sevgili gunnuk
kurulan butun butunsellik kaliplari... kapilari kapali.. butun gece ictim yine ve savaslari dusundum galiplerini dusundum, herkes kadar anlayamadim ne olup bittigini canim SIKILDI... endiseler aldi yurudu basimi, global duyarga ve oyle iste :) gitar girdi araya sonrasin da, jimi hendrix fena asilmis tellere.. gerindim ve " sistem bana para ver" deyivermisim, sekiz ay tatile ihtiyacim var patagonya olabilir mesela bilmem... uyuyakalmisim, tuvalete kalktigim da isik acikti... iceri dondum jimi hendrix devam ediyordu... ebenin dedim... ebenin... icimden ogurme geldi, gozlerim de anlamsiz yaslar...gercekten anlamsizdi deliler gibi ogurdum bu sese birde jimi hendrixle beraber kusmuk saltanati az geldi... cakmagimi caktim icimdeki bir cok seyle yaktim sigarami...berbatti... boyle bakarsan cidden cok berbatti, icimiz de iyi olanlar da olmasa yasamaya degmiyordu...icimizde olanlar olmasa hicbirseyhicbirseye degmezdi...hayatin elektrotlardan kurulan devreleriyle kosuyoruz iste, daha cok kosmali insan icindeki cirkin konduyu terketmeli, guzelini yapmali, jakuzilisini teraskatlisini, anasini avradini... bu saat de sarabin bir sarkiyla yaptiklarina bak... hay bin kunduz... gunnuk desene icme su zikkimi diye ... (ozlemisim ben seni gunnuk)

insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba?
Eski 22-05-2008
...

pera nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
pera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalıpera kendisiyle gurur duymalı

Hangi aynada tozlanmış bir ruhu yakalasak, ardında biriktirdiği acılara tanık olmamak elde değil../Acıysa kendi içinde bir aşkın en baskın hali olsa gerek yüzümüze yansıyan..

sürül namlunun ucuna Tanrım, seni sana nişan aldım, ıskala bu oyunu ey çocukluğum..
pera şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-06-2008
zifiri disi

gunnuk
sen askin bedenini soyarsin, ben ruhunu, Cirilciplak bir ruh ve cirilciplak bir bedeniz yani. Ne ask olabildik bu yuzden, ne sevistik doyasiya. "ask, akla ihanettir, akla simdi kendini" diye fisilda kulagima gunnuk... oyle iste oylesine...
Eski 18-06-2008
Süpürgesiz Cadı

Lila nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2008
Lila çok ince bir insandırLila çok ince bir insandırLila çok ince bir insandırLila çok ince bir insandırLila çok ince bir insandır

"belki merak ediceksin çocugumu nasıl yetiştirdiğimi..Sakın korkma sevgilim; ben kendimi sattım,zengin dostlarım oldu,zengin sevgililerim oldu..biliyorum hiç fark ettinmi.. ben çok güzel bir kadındım..kendimi verdiğim her erkek beni sevdi.Hepsi bana müteşekkir kaldı,hepsi bana bağlandı,hepsi bana asşık oldu;Yalnızca sen,sen olmadın sevgilim...
Beni aşağılıyormusun şimdi? Biliyorum ki aşağılamıyorsun,çünki bunu senin için yaptım;senin ÇOCUĞUN için?..."

Meçhul bir kadından mektup adlı bir kitaptan ne güzelde anlatmış..tutkuyu edebiyat tarihinde en belirgin anlatan mektup..acının ve çaresizliğin sunumu..Hitap ettiği sevgilisi zweigin belki bir gün kendisini bir saatliğine çagırsa bu çagrıya hemen koşabileyim diye kendisine yapılan bütün evlilik tekliflerini reddedip sevdiği adamdan doğurdugu çocugu büyütmek için kendi vücudunu satmayı bile kabul edişini bu kadının asla bir hafif oluşunu degilde bir yüceliğini bir kutsallığını görüyorum..herkez böle olabilirmi acaba. Hangi erkek bir kadın duygusuyla yaşar ki?..

Bir gün yolda yürüyordum...
Bir şarkı duydum, kalbim acıdı...
Bu kadar...

Umay umay..
Lila Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-07-2008
zifiri disi

ey gunnuk
seni sevmiyorum, daha once cok cektirdin bana, kagit kalem israfi olarak degil, elem, keder, sevgili, okul, para pul... yasamin kor kuyusuna yutturdun, bugunluk yasa demini yaz... buyuk yalan en buyuk yalanlari atan buyuk yalancilarin soyledigi en buyuk yalanlar nefret ettigim yalanlari nefretle yalan atan yalan yalan yalan yalan atanlardan nefret ediyorum,erkek nesnesi sahne isigi gibidir, voltaj buyukse isik yuksek olur, evet. tiksintinin otobanda hiz siniri, birakmanin siniri bikmak...
hayatin hicgeninin ic acilari icimde toplanip kordugum oldu makatimda... ya acilirsa ? "ne istedigini bilmek onemli galiba"

Eski 05-10-2008
Güneşin Olsun Gönlünde..

sAnsiRi nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2008
sAnsiRi farklılığını belli etmeye başlamış

neden gunnuk neden söğüt gölgesi ???

"Bana Eğilsin Melekler Madem ki Ben Bir İNSANım!.."
sAnsiRi Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları