![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
Giriş Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgili gunnuk
kurulan butun butunsellik kaliplari... kapilari kapali.. butun gece ictim yine ve savaslari dusundum galiplerini dusundum, herkes kadar anlayamadim ne olup bittigini canim SIKILDI... endiseler aldi yurudu basimi, global duyarga ve oyle iste :) gitar girdi araya sonrasin da, jimi hendrix fena asilmis tellere.. gerindim ve " sistem bana para ver" deyivermisim, sekiz ay tatile ihtiyacim var patagonya olabilir mesela bilmem... uyuyakalmisim, tuvalete kalktigim da isik acikti... iceri dondum jimi hendrix devam ediyordu... ebenin dedim... ebenin... icimden ogurme geldi, gozlerim de anlamsiz yaslar...gercekten anlamsizdi deliler gibi ogurdum bu sese birde jimi hendrixle beraber kusmuk saltanati az geldi... cakmagimi caktim icimdeki bir cok seyle yaktim sigarami...berbatti... boyle bakarsan cidden cok berbatti, icimiz de iyi olanlar da olmasa yasamaya degmiyordu...icimizde olanlar olmasa hicbirseyhicbirseye degmezdi...hayatin elektrotlardan kurulan devreleriyle kosuyoruz iste, daha cok kosmali insan icindeki cirkin konduyu terketmeli, guzelini yapmali, jakuzilisini teraskatlisini, anasini avradini... bu saat de sarabin bir sarkiyla yaptiklarina bak... hay bin kunduz... gunnuk desene icme su zikkimi diye ... (ozlemisim ben seni gunnuk) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
...
Giriş Tarihi: Oct 2007
Hangi aynada tozlanmış bir ruhu yakalasak, ardında biriktirdiği acılara tanık olmamak elde değil../Acıysa kendi içinde bir aşkın en baskın hali olsa gerek yüzümüze yansıyan..
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
gunnuk
sen askin bedenini soyarsin, ben ruhunu, Cirilciplak bir ruh ve cirilciplak bir bedeniz yani. Ne ask olabildik bu yuzden, ne sevistik doyasiya. "ask, akla ihanettir, akla simdi kendini" diye fisilda kulagima gunnuk... oyle iste oylesine... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Süpürgesiz Cadı
Giriş Tarihi: Jun 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"belki merak ediceksin çocugumu nasıl yetiştirdiğimi..Sakın korkma sevgilim; ben kendimi sattım,zengin dostlarım oldu,zengin sevgililerim oldu..biliyorum hiç fark ettinmi.. ben çok güzel bir kadındım..kendimi verdiğim her erkek beni sevdi.Hepsi bana müteşekkir kaldı,hepsi bana bağlandı,hepsi bana asşık oldu;Yalnızca sen,sen olmadın sevgilim...
Beni aşağılıyormusun şimdi? Biliyorum ki aşağılamıyorsun,çünki bunu senin için yaptım;senin ÇOCUĞUN için?..." Meçhul bir kadından mektup adlı bir kitaptan ne güzelde anlatmış..tutkuyu edebiyat tarihinde en belirgin anlatan mektup..acının ve çaresizliğin sunumu..Hitap ettiği sevgilisi zweigin belki bir gün kendisini bir saatliğine çagırsa bu çagrıya hemen koşabileyim diye kendisine yapılan bütün evlilik tekliflerini reddedip sevdiği adamdan doğurdugu çocugu büyütmek için kendi vücudunu satmayı bile kabul edişini bu kadının asla bir hafif oluşunu degilde bir yüceliğini bir kutsallığını görüyorum..herkez böle olabilirmi acaba. Hangi erkek bir kadın duygusuyla yaşar ki?.. Bir şarkı duydum, kalbim acıdı... Bu kadar... Umay umay.. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
ey gunnuk
seni sevmiyorum, daha once cok cektirdin bana, kagit kalem israfi olarak degil, elem, keder, sevgili, okul, para pul... yasamin kor kuyusuna yutturdun, bugunluk yasa demini yaz... buyuk yalan en buyuk yalanlari atan buyuk yalancilarin soyledigi en buyuk yalanlar nefret ettigim yalanlari nefretle yalan atan yalan yalan yalan yalan atanlardan nefret ediyorum,erkek nesnesi sahne isigi gibidir, voltaj buyukse isik yuksek olur, evet. tiksintinin otobanda hiz siniri, birakmanin siniri bikmak... hayatin hicgeninin ic acilari icimde toplanip kordugum oldu makatimda... ya acilirsa ? "ne istedigini bilmek onemli galiba" |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|