![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her insanın başarısı kendi kuyusunda açtığı biraz daha olan derinliktir. Başarılarımız bizi sevdiklerimizden dostluklarımızdan böylece uzaklaştırırken (klasik) müzik herkesi o derinliklerden çıkarır bir arada kılar insanları diyen birinin sözü aklıma geldi sarhoş kafayla...
Ama, ama bir şekilde yerleşin efendim. Ne kadar derinse o kadar derine kurun kuyularınızı.. Bizler erişip bakacağız bir şekilde ve duyumsadığımızda yada önemsediğimizde duyuracağız (geyl olmadan bunu yazmalıydım kusura bakmayın anavatadandayım) bir şekilde. eğlencenizin kendi sınırlarında kalmama umduyla... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
Giriş Tarihi: Feb 2008
sevgili gunnuk
guzel bende sarhos kafayla acmisdim seni gunnuk... sarhos kafalari acman ne hos olmus yalniz seni buraya nicin tasimislar anlamadim zira gunnukler edebiyat calismalarina mi girer? rituel manik depresyonlarimiza mi bilemiyorum, oysa ben sana sey demeye gelmisdim bir baktim ordan tasinmisiz tanrisal bir lanetim var benim, bir cumlenin ortasinda ama geciyorsa o kahrolasi cumle devriliyor unutuyorum bunu, ve amalari yanlis yerde kullandigimizda yanlis sonuclar elde edebiliyoruz... ama ben o amanin bu kadar acitici olabilcegini dusunmemisdim ki... ya bu hayatin bir sufloru olabilseydi ben bu kadar cok dil surcmesi yapip yaralar acmazdim yemin ederim... sufloru gectim soylediklerimizi redakte eden birileri bile yok... kim odeyecek yanlis imlanin bedellerini kime gideyim gunnuk... kim hayatlarimizin gonullu editoru olur ki ?
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
gunnuk soyle ben ayik gezmem ayik gezince basim agriyor
pekala burada yazariz bizde, yalniz gunnuk edebiyat bolumunde oldugumuz icin ben size karsi artik resmi ve guzel bir turkce ile konusmak zorunda hissedecegim kendimi, bu arada sarhos denmesi hos elbette sizofrenide diyebilirlerdi ... o ama seni seviyorum cumlesinde kullanilmisdi ve dovsekde care yok, orada olmamasi gerekliydi, seni seviyorum ama cumlesi iyi bir ayrilik cumlesi olarak adlandirilabiliyor, sen iyi birisin ama, ve ben seni seviyorum ama, dun gelecekdim ama... boyledir bu amalar nefret ediyorum onlardan amasiz bir dunya istiyorum amansiz acilarima karsilik
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
Sevgili gunnuk
ucuncu sinif gise yapmayan ucuz bir amerikan filminin basrolu gibi hissediyorum kendimi ya, radyo ayarli bir bozuk saat her saat basi korkunc bir gurultu ile caliyor iki gundur evde kablolu tv nin (yani cable guy in) gelmesini bekliyorum, kahvenin tadi kotu evde sut kalmamis, gunnuk bu cadilar bayraminda cinayete kurban gidebilirim yada birileri bu yaz ne yaptigimi biliyorda olabilir yada hitchcock u yaad edip heran arka pencereden komsularimi gozetlemeye baslayabilirim. guzel ironiye ve sizofreniye dogru seyirediyorum :) |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|