Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kendi Çalışmalarınız

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 22-02-2008
  post #1
zifiri disi

arwen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.
Varsayılan Sogut Golgesi

Sevgili gunnuk
Yeni bir yerdeyiz, hala yerlesemedik tabiki, duvar panolarimizi kenar suslerimizi, perdelerimizi asmadik (bkz. avartarlarimiz, kisisel ayarlarimiz,imzalarimiz) ustumuzde haliyle bir tedirginlik var... seni neyle harmanlamalida eskitmeli gunnuk? ben yeni seylere alisamiyorum. Yine oylesine gunlerden birisi iste tek yenilik sensin ve bu kuyu, ozlemisim seni, ne cok dertlesirdim ne cok yazardim sana... yillar yillar yillar gecti buyudum artik annem okuyacak korkusuda yok biliyor musun? sana sevdigim oglanlari daha rahat yazabilirim aslinda lakin artik sevemiyorum. annem okuyabilir hatta seni herkes okuyabilir hatta seni herkes paylasabilir yuksunmem gunnuk
arwen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-02-2008
  post #2
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Sogut Golgesi

her insanın başarısı kendi kuyusunda açtığı biraz daha olan derinliktir. Başarılarımız bizi sevdiklerimizden dostluklarımızdan böylece uzaklaştırırken (klasik) müzik herkesi o derinliklerden çıkarır bir arada kılar insanları diyen birinin sözü aklıma geldi sarhoş kafayla...

Ama, ama bir şekilde yerleşin efendim. Ne kadar derinse o kadar derine kurun kuyularınızı.. Bizler erişip bakacağız bir şekilde ve duyumsadığımızda yada önemsediğimizde duyuracağız (geyl olmadan bunu yazmalıydım kusura bakmayın anavatadandayım) bir şekilde. eğlencenizin kendi sınırlarında kalmama umduyla...
Cafe'ci Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-02-2008
  post #3
zifiri disi

arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.

sevgili gunnuk
guzel bende sarhos kafayla acmisdim seni gunnuk... sarhos kafalari acman ne hos olmus yalniz seni buraya nicin tasimislar anlamadim zira gunnukler edebiyat calismalarina mi girer? rituel manik depresyonlarimiza mi bilemiyorum, oysa ben sana sey demeye gelmisdim bir baktim ordan tasinmisiz tanrisal bir lanetim var benim, bir cumlenin ortasinda ama geciyorsa o kahrolasi cumle devriliyor unutuyorum bunu, ve amalari yanlis yerde kullandigimizda yanlis sonuclar elde edebiliyoruz... ama ben o amanin bu kadar acitici olabilcegini dusunmemisdim ki... ya bu hayatin bir sufloru olabilseydi ben bu kadar cok dil surcmesi yapip yaralar acmazdim yemin ederim... sufloru gectim soylediklerimizi redakte eden birileri bile yok... kim odeyecek yanlis imlanin bedellerini kime gideyim gunnuk... kim hayatlarimizin gonullu editoru olur ki ?
Eski 22-02-2008
  post #4
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: lalena Mesajı Gör
sevgili gunnuk
guzel bende sarhos kafayla acmisdim seni gunnuk... sarhos kafalari acman ne hos olmus yalniz seni buraya nicin tasimislar anlamadim zira gunnukler edebiyat calismalarina mi girer? rituel manik depresyonlarimiza mi bilemiyorum, oysa ben sana sey demeye gelmisdim bir baktim ordan tasinmisiz tanrisal bir lanetim var benim, bir cumlenin ortasinda ama geciyorsa o kahrolasi cumle devriliyor unutuyorum bunu, ve amalari yanlis yerde kullandigimizda yanlis sonuclar elde edebiliyoruz... ama ben o amanin bu kadar acitici olabilcegini dusunmemisdim ki... ya bu hayatin bir sufloru olabilseydi ben bu kadar cok dil surcmesi yapip yaralar acmazdim yemin ederim... sufloru gectim soylediklerimizi redakte eden birileri bile yok... kim odeyecek yanlis imlanin bedellerini kime gideyim gunnuk... kim hayatlarimizin gonullu editoru olur ki ?
sen sarhoşsun kızım tıpkı benim gibi,, o amayı söyle ben onun kafasını kııracam yetti ama ha!
Cafe'ci Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-02-2008
  post #5
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: lalena Mesajı Gör
yalniz seni buraya nicin tasimislar anlamadim zira gunnukler edebiyat calismalarina mi girer?
Girer aslinda ama edebi bir kaygiyla yazmadiginiz belli. Velakin kendi yazdiklarimizi bu bolumde paylasiyoruz.

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-02-2008
  post #6
zifiri disi

gunnuk soyle ben ayik gezmem ayik gezince basim agriyor pekala burada yazariz bizde, yalniz gunnuk edebiyat bolumunde oldugumuz icin ben size karsi artik resmi ve guzel bir turkce ile konusmak zorunda hissedecegim kendimi, bu arada sarhos denmesi hos elbette sizofrenide diyebilirlerdi ... o ama seni seviyorum cumlesinde kullanilmisdi ve dovsekde care yok, orada olmamasi gerekliydi, seni seviyorum ama cumlesi iyi bir ayrilik cumlesi olarak adlandirilabiliyor, sen iyi birisin ama, ve ben seni seviyorum ama, dun gelecekdim ama... boyledir bu amalar nefret ediyorum onlardan amasiz bir dunya istiyorum amansiz acilarima karsilik
Eski 22-02-2008
  post #7
zifiri disi

sevgili gunnuk
kutur kutur kufrediyor gece imanima
Eski 22-02-2008
  post #8
zifiri disi

Sevgili gunnuk
yayinimiza turkce sozlu hafif huzun ve kirmizi sarapla devam ediyoruz ...
Eski 22-02-2008
  post #9
zifiri disi

Sevgili gunnuk
ucuncu sinif gise yapmayan ucuz bir amerikan filminin basrolu gibi hissediyorum kendimi ya, radyo ayarli bir bozuk saat her saat basi korkunc bir gurultu ile caliyor iki gundur evde kablolu tv nin (yani cable guy in) gelmesini bekliyorum, kahvenin tadi kotu evde sut kalmamis, gunnuk bu cadilar bayraminda cinayete kurban gidebilirim yada birileri bu yaz ne yaptigimi biliyorda olabilir yada hitchcock u yaad edip heran arka pencereden komsularimi gozetlemeye baslayabilirim. guzel ironiye ve sizofreniye dogru seyirediyorum :)

insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba?
Eski 22-02-2008
Smooth Criminal

pithana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Blog Mesajları: 3
pithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Aslında sitenin blog kısmı bu yazıların için daha uygun gibi istersen bir incele orayı...
Gün gün de kontrol edebilirsin yazdıklarını....

Lonely is a man without love...
pithana Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 01:28 PM.