dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 05-04-2008   #11
dirty

pasaklikontes nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
pasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: ehsrana ...

Bana Günahkar Kadın Masalı Anlat(ma)!

Ey; bağışlaması bol ve hünerleri sonsuz olan kalbim...
Biliyorum ben günahkâr, hiçbir fonksiyonu olmayan, elektronik bir devre gibi sürekli senden af dileyen, yardım isteyen bir kulunum. Beni böyle lanetlediğin için belki de, bugün bir günah daha işledim... Af dilenmez bu kez.
Şeytanla ilişkiye giren, kendi çocukları “iyi” melekler tarafından öldürüldüğü için, yeni doğan bütün bebekleri öldürmeye yemin eden Lilith’in günahlarından birini daha işlememek adına,

Neşterle saçlarımı biledim. Güzelliğim bir işe yaramasın, kadınlığım bilinmesin diye. Damarlarıma toplu iğneler batırıp fışkıran kanı içime tek bir solukta çektim. Kan kardeş oldum kendimle, kan davamız da hala sürer. Sıra diğer bir “Ben de”.

Derimi yüzüp kızgın yağlarda kızarttım, kendi etimi afiyetle sundum kendime. Yedim tek bir lokmada. Kalan yağ ile yerdeki saçlarıma bakım yaptım. Et kokulu saçlarımı bir güzel ördüm. Paketledim. Sandığıma kaldırdım. Çeyizim oldu.

“Et tırnaktan ayrılmaz” derlerdi yalan. Ben, her bir tırnağımı geriye doğru çevirip ayırdım etimden. Sonra ısırarak kopardım hepsini koynuma soktum. Bacaklarımı açtım sonuna kadar, yattığım yerden kalkamayayım diye. Yırtıldı.
Heveslilerini artık emzirmeyecek göğüslerimi en şık motiflerle işleyip, bir çöplüğün kenarına bıraktım. Kediler icabına baktı.

Dilimi kaynar sulara saldım. Lal bile olamadı.
Gırtlağımı en yüksek çığlıklarla yırttım, bağırmalarım bitti.
Gülüşlerimi organ mafyasına bağışladım. Satsınlar diye.
Rahmimi dahra ile doğrayıp buzluğa kaldırdım.
Kollarımı bağladım tank paletlerine, sürüklenerek çürüdüler.
Kalmadı tek bir uzvum. Hissizce uzandım.
Hayatın kanını tükürdüm suratıma. Bir daha uyumamak üzere uyandım. Anla ki; artık masal dinleyerek uyumaya takatim yok.
Çocukları sevememem.
Tüm bu başkaldırılarım, asi yanlarım, bedenime itaatsizliklerim ruhumda dilediğince dolaşan; Lilith’in varlığındandır.

alintidir....
pasaklikontes çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 10-04-2008   #12
dirty

pasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandır

binlerce parcaya bolunmus ben..simdi sanki ilk kez dikkatim oluyordun sen...yenidenmi doguyorum dersin o bildigim aciyla,sanki yasamayi ben yasamaktan daha cok ozluyorum gibiyim ...buyulenmistim ve ilk kez sanirim karismiyordum kalbime..ruhum ilk kez dokunuyordu kendime..sucumu anlamistim ve ben nasil bakmis olmaliydim ki bana kim oldugumu bi anda unuttum...o meyhaneyi hatirliyormusunuz bayim,iste o gece kesisme aniydi hayatlarimizin...sonra o nisan gecesi o cocuk ellerinle yillardir usuyen ellerimi kutsadin...sen benim bilemedigim mucizemdin...herseye ve hayata ragmen mutluydum ,evet...hani nerdeyse ya incirtirsem kaygisiyla o mutlulugu yasamaya kiyamayacak kadar...soluk soluga yasayalim bu kacamak anlarimizi...hayatina iltica etmek isteyen ben ve bir yurek surgunu gibi benim mutlulugum...ve o huzur buldugum gulumsemen gelip yuzumu oksuyor ...bide sevkatli sesin hani...bi an bagisliyorum kendimi...ilk kez aci cekmeden ozluyorum seni...bu yari deli ,bu yari hayattan kopuk ruhum...ve ben beni sevmeniz icin size izin veriyordum...gittiniz bayim!dudagima o cocuksu suzuslugunuzla asla doyamadigim opucuklerden birini kondurup gittiniz bayim...ve simdi ben susuyorum....

april 10/ 2.30
Eski 10-04-2008   #13
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

hangisi hangisini doğurdu

sevişmek mi sevmeyi
sevmek mi sevişmeyi

yada

sevgilimi sevişmekten geliyor
sevişmek mi sevgiliden geliyor

kim kimi tamamlıyor
Eski 10-04-2008   #14
dirty

iki kere iki dort dur bayim ,o ikisi bulsun birbirini kim kimi tamamlarsa saldirin ulenn...
Eski 10-04-2008   #15
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

tutmayın hulen..
Eski 11-04-2008   #16
dirty

bu yari deli bu hayattan kopuk ruhum....arkamda bi omur hatiralarin cigligi..ustume yikilir bu koca sehir, kalbim paramparca bir tas olurum...yagmurlar yagmaya gorsun ,her gece islanmali yanaklarim..simdi daha deliyim,simdi daha bi istiyorum ve simdi ben sabahi karsilayan orospu bi gulusun gamzelerini yapyak yaprak teslim oluyorum...bedenim o bildik ciy olur, duser sabahlara... hep boyle cocuksumu bakar senin gozlerin,kah cocukca mavi, kah inadina yesil..hani kiyisindaymis gibi en sakin denizlerin...gel! en tenha saatlerde cik karsima..mesafeleri bir sakiz gibi cigneyelim..iste ellerimde al diyebilseydim..ben seninleyken dort mevsim olurum...aci cekiyorum belki kime ne kanatiyorum butun yaralarimi yeniden, kopariyorum butun kederlerimi,yakiyorum butun nedenlerimi ve gunesi bi kadahe sarap gibi icip bekliyorum teninden uzakda meyhanelerde cumbus gibi sarhoslugunu..ne olur bu gece uykumu bolme...en guzel yanindi imkansizligin..varsin bir kemanin tellerinde ezilsin kalbim..o seni can tirmalayan ozlemlerim...,cirkin olan fena olan ne varsa birak...birak ellerimi uc satir yazayim..hadi! alin butun saltanatiyla simdi sizin olsun dunya...ben ekmegime bir gul kokusu aldim...

yaktim sigarami...
Eski 12-04-2008   #17
Sergüzeşt

Mr.StaTiK nickli kullanıcının avatarı

Mr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalı

Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye
ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya... En az erkekler
kadar yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın yürekten
ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir. Ama o yüreğin
değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır
iğnelerini yüreğe! İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur
boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canini çok
acıtır. Gözleri buğulanır kadının sonra.

Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz iste. Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır. Bu acıya ne kadar karsı koyabilir ki bir kadın. İnce ince süzülür yaslar gözünden; önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli. Ve kadın ağlar; hem de çok!

Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa bile izinin kalacağı bilir kadın; o yüzden ağlar. Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar kadınları. Her damla bir derstir çünkü. Bazen kadınlar ağladığında çoğu insan, ağlama niye ağlıyorsun ki, değmez onun için derler. Bilmediklerindendir böyle demeleri. Çünkü yürekleri acıyan kadınlar ağlamazlarsa, ölürler. İçlerindeki zehirdir onları öldüren! Ağlayarak o zehirden kurtulur kadınlar, o irini temizlerler yaralarındaki! Çünkü bilirler, o irin temizlenmezse iltihaba dönüşür yaraları. Dönüşmemesi lazımdır oysa. O yüzden de bolca ağlarlar. Zaman geçer sonra. Kadınlar kendilerine sarılmayı öğrenirler. Umarım öğrenirler, yoksa ruhlar sapkın yollara çarpar kendini. Sapan ruhların doğru yolu bulması da yeni acılar demektir. Bunu bilir kadınlar, o yüzden eninde sonunda öğrenirler kendilerine sarılmayı...

Çok ağlayan kadınlar, birçok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında. Her damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları ask gerçeği onların gözünde küçülür. Küçüldükçe değerini yitirir ve iste o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlar kendilerinden. Güçlü, yenilmez, mağrur ve aska inanmayan... İnsanlar soruyorlar çoğu zaman neden bu kadar çok bekâr kadın var diye; hepsi kariyer derdinde olan. Çünkü inançlarını yitirdi o kadınlar. Zamanında yüreklerine o kadar çok iğne saplandı ki, o kadar çok ağladılar ki! Artik kendilerinden başka bir doğru olmadığına inanıyorlar, o yüzden kendilerine sarılıyorlar. Çünkü biliyorlar ki sarıldıkları adamlar onları hak etmedi; hem de hiçbir zaman! Hep bir çıkarları oldu sarıldıkları adamların.

E. o zaman niye sarılsınlar ki! Niye sarılalım ki! Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur. Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır. Bilin ki, artik aşkın olmadığına inanmıştır. Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır. O da kim, ne diye sormayın artik. Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda kendilerine sarılırlar
çünkü!

Alıntı

Mr.StaTiK çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-04-2008   #18
dirty

kucukken hep uzun sure bi renge bakarsam gozlerim o renk olur diye dusunurdum..uzun sure bi hayvanla basbasa kalirsam onun benimle konusabilecegini yada bazen ucabildigim kadar uzaga...bedenimi havaya kaldiramiyorum belki ama,sanirim ruhumu uzaga goturebilmisimki artik geri getiremiyorum...ve bazen daha bi sevesim gelir mesafelere inat...cunku..aramizda 13 saat (aktarmalar haric) di imkansizliklar...
Eski 13-04-2008   #19
dirty

13 mesafede neydi ....kadin hayatin saniyelerine saydi.. adam ustune askini basti.....kadin hayata kufur saydi...adam hayata edememisligine basti.....sensiz icmek benim neyime..ulen abdul gene yaktin....
Eski 23-04-2008   #20
dirty

bile bile ucurtmam tellere takildi...kime ne ..banane...seni en son o yarin ellerinden almaya gorsun gonlum,gonulki deli,gonul ki kizil,gonulki bi hic....adam kadina sen olmaliydin dedi..kadin susdu..adam kadina baklmaliydin dedi..kadin susdu...adam kadina haykirdi...ve adam bunu yapma diyemeden kadin,yok oldu...bundan kimene..artik senden banane...
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 12:30 AM.