dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 25-04-2008   #21
dirty

pasaklikontes nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
pasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: ehsrana ...

sanki icine atilmisti yalnizliklarim nerden nereye gittigini bilmeyen o zavalli yagmurlar gibi ...hani sen dedim gokyuzundeki yildizlar gibi parlardi gozlerin..bi ahh cekerdim derinden yaram kanasin diye...ben bu yaralari kanatmayi ne cok sevmisim...hani sen dedim son sigarimi icerken balkonda gecen seneydi gordugum ucak da hayalim...gelmistim gelebilmistim vardi bi sevdiklerim...simdi yine son sigaram o gokyuzu o yildiz o ucak simdi nerde kim iicin kalkacak di yeniden ruhum.kac sefer daha surgun,ya sen simdi nerdesin...adam kadina titrek bi sesle seslendi,kadinim...!kadin gokyuzune konusamadi...

hay gozunu sevdigim sigaram...
april 25...1:11AM
pasaklikontes çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-04-2008   #22
dirty

pasaklikontes nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
pasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: ehsrana ...

adam anlamisti ...kadin suskunlugunu bozacakti, elime aliyorum bu son kalemim bu son kagidim,bu sana ilk ve son mektubum!...ve kadin basladi..bak ilk kez postaci bi haber getirecek,bilirim aldirmazsin hic bir seye...simdi elimde son bir sigaram ki cok ictim...tum gece kanadim yokmus gibi dolastim kime neki huzurum kacmis...hain bi yazarim bak kaldiki hic umursamiyorum...uzulmedigimide bilirsin bak yine ben gulumsedim...ben bunlari o nisan aksamindaki meyhaneden yaziyorum,az once bi kac cocuk dovdum, onalarin serefine iciyorum...bilirsin hayatim ben cok kere ayriliklari giyip provasini yaptim...ve susmak icimde bi yerde ki yine ilk ve son...nerdesin yine ey yolculuklarim ki gene nereye...bak yine kaldiki hic almadim geriye!!!gozumden dudagima dusen patika yollarim vardi benim sen hic bilmedin acitan yanlarimi, sizlatan kesiklerimi bide avuclarimdaki yaralarimi..ya bu asil yuregim bu asalet beni hic kaybetmedim...ve bilsen ki gozu donmus deli benlerim...ben oyle huznu alip oraya eklemedim yagmurlar gibi,o uzaklara goturen vagonlar gibi trendim,hani giden giderde ben hep sade ve gucluyum... iste buydu benim iradelerim!!!sere serpe uzanir duslerim,yorgun arzularimdan cok sehvetli sozlerim...o sozlerine sakladigim militan kilikli yanlarim yok benim...bak bana vicdanimi delil yetersizliginden serbest biraktim!olsa bilirsin beni tutuklayip o bakmayi hic sevmedigim aynalara zincirlerim..benim zirvelerim ozgurlugum...varmiki icinizde beni taniyan!ben kimseyi kizgin bi sel gibi kalbime akitmadim...simdi bu son sigaramda kalbim varsin ki bi trafik kazasi gecirsin kime ne banane...yeterki 13 saatlik mesafelerim ozgurce yine bana kalsin...

april 27...2.35am
sigaram bitti...
pasaklikontes çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı