dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 17-05-2005   #1
ağLamak yok..

Kelebek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Kelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Mutluyum...

Bu minik hikayeyi çok sevdiğim bir arkadaşım benim için yazmıştı!Ben çok beğenerek okumuştum,hadi bakalım..

Zıplamak istiyorum,hem de en yukarılara kadar..Bulutlara dokunmak,mavinin tüm tonlarını görmek,güneşi hissetmek ve mutlu olmak istiyorum.Fakat şimdi bir zıplarsam tüm insanlar bana bakacak.Yolda yürürkende zıplanmaz ki,üfff...Ne yapsam acaba?Eve gidene kadar dayanmalıyım.Yoksa herkese rezil olurum.Keşke zıplasamda kimse beni görmese,olmaz zıplayamam..

Ben mutlu olduğum zaman zıplamayı alışkanlık haline getirmişimdir.Tüm arkadaşlarım benimle alay ederler.Çünkü onlar zıplamanın çok saçma olduğuna inanırlar.Ben onlara mutlu oldukları zaman ne yaptıklarını sorduğumda 'Alış-veriş yaparım,dolaşırım,maça giderim,sinemaya giderim..'vb cvplar alırım.

Bense mutlu olduğum zaman sadece zıplarım.Onlar gibi davranmam.Çünkü onların yaptıkları sıradan şeyler benim için vakit kaybıdır.Mutlu olmak zaten çok güzelken neden daha fazlasını istiyorlar ki?

İşte bugünde diğer günler olduğu gibi mutluyum.Neden mutlu olduğumu merak ediyor musunuz?Çünkü günüm kötü geçse de kendimi sevmekten asla vazgeçmem.Mutlu olmam için bir sebep gerekmez.Çünkü mutluluk insanın içinden gelir.Bazen en kötü zamanlarda bile mutlu olmayı başarabiliyorum.Bence her insan mutluluğu zamandan ayrı tutmalı.Mutlu olmanın zamanı olmaz.

Daha eve çok var.Ben eve kadar dayanamıyacağım,zıplayacağım.

Bir..ikiii üç ve eveeett..Ve işte yukarıdayım..Bulutlar,güneş,hayaller ve sonsuzluk işte ben ve mutluluk.Artık rahatladım.Size neden bu kadar mutlu olduğumu söylüyorum:

Bugün mutluyum çünkü bugün yaşıyorum!

Emel Genli

O zaman çocuk aklıyla yazılmış bir yazı bu!İşte benim hoşuma gidende bu..Umarım birazda olsa beyenmişsinizdir..
Kelebek şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-05-2005   #2
raki,peynir,Kevin

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: MuTLuYuM..

Bence cok guzel..Hem sicak hem icten..Daha ne olsun
Eski 18-05-2005   #3
Kuyucan

MuHaRReM nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
MuHaRReM farklılığını belli etmeye başlamış
ICQ ile mesaj gönder MSN ile mesaj gönder Yahoo ile mesaj gönder

Merhablar Hepinize Gerçekten Tüm Samimi Duygularla Yazılmış Bu Eser İçin tşkrler PretyyFly Ama İnanki Güzeldi Sen Farklısın Ewet Gerçek Söylüyorum Sana Ufak Dediğimiz Ama çok Büyük ve Değerli Olan Şeyler Yetiyor Ama Bizlere Belki Bunlar Az Geliyor Belki Bende Öyleyim Ama Tam Olarak Bilmiyorum Neyse Tekrar Sağol Kendine ii bak....
Eski 18-05-2005   #4
Beni kırmızıyla gömün...

Giriş Tarihi: Nov 2004
Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.

gayet güzel, tamamiyle yürekten yazılmış bir yazı!
Ölümsüz çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-01-2007   #5
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2005
serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: Mutluyum...

ne hoştur çocuksu hezeyanların yangnları...hala olabilen var mı?
serkan911 çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-01-2007   #6
imparator penguen

Adsiz nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Adsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Mutluyum...

Ne kadar güzel olmuş... çocukluğuma dönesim geldi birden... Oldukça içten ve... Bravo yaaa...
Adsiz çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-01-2008   #7
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Mutluyum...

mutlu olmak için sebep gerek sebep yoksa yine de mutlu olmak gerek....

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 02:51 AM.