![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#11 | ||
|
*gizli-özné*
|
|
||
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
yalnızca polen
Giriş Tarihi: Apr 2008
![]() |
sana bi şiir yazmak isterdim ama kabiliyet meselesi.... olmuyor içimdeki duygular dilime dökülmüyor .ama sana bi tek kelime söylemekse yaşamın tadı oda seni sevdiğimdir...sen ve ben........ ister cehennemde isterse cennette ama sonsuza dek seninle.....................
|
||
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
KAHRI BELA
Giriş Tarihi: Mar 2008
![]() ![]() ![]() |
yaşadıklarımı hissettiklerimi hep şiirlerimle haykırıyorum..neşeli şiir meselesine gelince....yorum yokkkk
|
|
|
|
#17 | ||
|
Kabil
|
Niye böyle büyük harflerle yazıyorsun? Bir nedeni var mı?
Bir de imla hataları anlamı bozmuş. (Mesela Koyu Gri'nin alıntıladığı cümlede '-de' eki ayrı yazılmalıydı.) Biraz dikkat edelim. Edebiyat bölümünde de imla hatası yapılırsa forumun hali ne olur?
|
|
|
|
#19 | ||
|
KAHRI BELA
Giriş Tarihi: Mar 2008
![]() ![]() ![]() |
seni sevgiyle öpen dudaklarım
çatlasın kurusun,hiç ıslanmasın ebedi kapansın gözlerim,güneş görmesin sana aşkımı inkar edersem eğer... sana aşk nağmeleri söyleyen dilim tutulsun,hiç konuşamaz olsun kalbim kararsın,kahırla dolsun sana aşkımı inkar edersem eğer... polen (can) pelinkoçak
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|