![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#21 | ||
|
KAHRI BELA
Giriş Tarihi: Mar 2008
![]() ![]() ![]() |
yoksa gercekten elle tutulur gözle görülür canli bir insanimi ?? (ne mutlu o gözlereki görmese hayatinin kaybi olucak) ben her uykudan uyanisimda ilk hatirladim (aci)deyil gözümü acar acmaz gözümün önünde alevden bir cift göz bebegi ya o gözlerindeki hüzün ? bakarken gözlerinin bugusu aklimda kalan bilmen gerek CEHENNEM de bugu,cig damlasi,yagmur damlasi olmaz. bunlar CEHENNEME yakismaz... ya sen Senin gözlerine o buguyu nasil yakistiriyorsun kerbelada biraktin beni. gözlerindeki o hüzün,o bugu cagladi karsimda Susuzluktan kavrulurken karsimda bir pinar caglasin ama yasak ulasmak. yazamiyorum cünkü aklimda sen varsin Seni düsünürken baska bir eylem yapmam imkansiz bu Seni yazmak dahi olsa baska bir sey yapamiyorum simdi ne yapiyor acaba ?? saat gece 3.00 bu saatte ne yapiyor yine üzgünmü SENI SEVIYORUM cesaretle güvenle ve saygiyla.. Sevgi dolu,sadece sevilmeye layik gözlerin; uyku gibi,yagmur gibi,duman gibi ask dökülüyor gözlerinden evet uykum var dediginde (sev beni) (ben sevgi doluyum ) diyor o gözler hüzün dolu oldugunda (ben sevilmek icin varim ) diyor agladiginda (ben seviyorumki sevilmeliyim ) diyor bunlari okuyunca cocuksu buluyorum lütfen sen gel ben Yine suskun kalayim neden suskunum (SANA DUYDUGUM SEVGI SÖZLERDEN GÜCLÜ OLDUGU ICIN ) lanet olsun sen gelmeden önce yanlizligimin bir adi yoktu ayricalikliydi yanlizligim özeldi simdi ise bir adi var nemi oldu ? malum seven insanin yanlizligi.. bir rüyamisin sen ??? uzaklarda ask.. nasilda zordur uzaklardan sevmek birini.Hele de (gözden irak olan gönülden de irak olur ) sözünü cürütürcesine iciniz yaniyorsa onun belkide hic umrunda olmadigi bir zaman. uzak yollara elinde bir sigara baka kalmak,bir siir düsünmek ama ona layik olan siiri bulamamak gibi birsey, gecelerim ? (sarin yaralarimi geceler ) demis bir sair. beni bu geceler mahfetti dersem haksizlik etmis olurum onlara. Senin sevdanla basladi gecelere sevda yazmam. ben bu gecelerde tüm karanliklari dagitabilirim.Bana hüzünlerini, bana acilarini ver sevdigim,verki senin acilarini da ortak edeyim gecelerime verki gecelerle kavgali olayim. simdi seni getirdikleri icin onlara ses bile cikaramiyorum. sen yasadigimsin , sen yasatansin , sen yasamam gerekensin, sen yarinim Umudumsun, sen ümitsizligim ,sen olabilicek herseyimsin... __________________
|
|
|
|
#22 | ||
|
KAHRI BELA
![]() ![]() ![]() |
Gel” demeye yüzüm yok,
İstesem de gelemem ki ben de! “Paylaşımların kısıtlı oluyor” diye kızıyorsun her kelimende bin sitemle, Yitirdiğim her şeyi pay etsem de, Artık büyük ve sert olan kısım benim, Pürüzlerim var artık, Her şey dümdüz olduğu gibi değil! Okuduğunda kızarsın, ağlarsın belki de! Biriktiriyorum acıları içimde, Özlemiyorum kimseyi değer görmedikçe, Sakinim, sessizim, uzağım kahkahalardan, Şiirlerimi sevemiyorum, yabancı geliyor duygularım, Sana umut dolu mesajlar yazamıyorum, Bırakıp aptalca hoyratlıkları, Kocaman akıllı bir çocuk olamıyorum! Sadece sen üzülme diye yapıyorum aslında hiç umurumda olmayanları, anlayamadıklarımı, Kaybedip kaybedip kazanacağım edasıyla yeniden başladıklarımı, “Her şeye rağmen…” diyerek başladığım şarkıların sonunu getiremiyorum, Sınırsızdır sandığım her şeyin sonunu kendim buluyorum, Her geçen dakika sevemediğim insanlara daha da değer veriyorum, Pamuk tenli, ışık güzelliğim senden uzakta merak ettiğin bu hayata direnmekteyim!!
|
|
|
|
#23 | ||
|
KAHRI BELA
![]() ![]() ![]() |
13 dereceymiş sıcaklık,
Çok sisliymiş bütün yurt! Senin yaşadığın yerler uzak bana, Sen anlat yine sevdiğim yine kar var mı oralarda? Yağmurlarda, hiç aklına geliyor mu söylediklerim? 1000in üstünde geçen güne benim gücüm yetmez bilirim… Ben etiğimiz tüm yeminleri çoktan terk ettim! Cehennem sadece beni yaksın kül etsin, Senin günahlarının da tek sebebi benim!
|
|
|
|
#24 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Evet şiirlerimizi tek bir başlık altına topluyoruz.
|
|
|
|
#25 | ||
|
KAHRI BELA
![]() ![]() ![]() |
katran karası gecelerim var benim
su yüzüne çıkmamış acılarım gün yüzü görmemiş kederlerim bir türlü beyaza boyayamadığım siyahlarım kurtulamadığım kaygılarım var benim kopamadığım yalnızlığım koşamadığım umutlarım birde hiç bitmeyen sensizliğim var benim... polen pelin koçak
|
|
|
|
#26 | ||
|
KAHRI BELA
![]() ![]() ![]() |
beklemek
sen beklemek nedir bilirmisin??? bekledin mi hiç?? gözlerin yolda,ellerin pencerenin camında kaldı mı?? bomboş yollara baktın mı hiç?? her ayak sesinde,irkilip kapılara koştun mu?? ve..onu bekleyerek geçirdiğin gecenin sabahında,, uyanıpta onu yanında bulamayınca,, gelmemiş....deyipte ağladın mı hiç?? söyle...hadi söylee...bekledin mi hiçççç??????? polen ![]() pelinkoçak
uzaklara gitmemeli insan...sevdiklerinin can dediklerinin yanında olmalı.... Son düzenleyen: polen : 28-04-2008 11:29 PM |
||
|
|
|
|
|
#27 | ||
|
KAHRI BELA
![]() ![]() ![]() |
gittiğin gibi geleceksin,
bastığın yerlere tekrar basacak, kıymetini bilemedim diyeceksin. zaman tünelinde zamansızlığı oynayacak, köprünün altından sular aktığını kabul etmesende, aynaya küs değilsen,saçların ağardığında anlayacaksın.....
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|