![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
KAHRI BELA
Giriş Tarihi: Mar 2008
![]() ![]() ![]() |
SAKIN GELME.... HÜZÜNLERİMİ YERE SERDİM, SAKIN GELME... AŞKIMI BİR VİCDANSIZA VERDİM, SAKIN GELME.. KEŞKE LERİME HESAP VERDİM, SAKIN GELME.... BEN BOYNUMU İPE VERDİM,,,,, SAKIN....SAKIN GELME...... POLEN .............. pelin koçak ..................
|
|
|
|
#2 | ||
|
KAHRI BELA
![]() ![]() ![]() |
MUTSUZLUĞUMU KARALARKEN YİNE BU SATIRLARA
KALABALIKLIĞIMDAN HİÇ BİR ESER KALMAMIŞTI HAYATIMDA.... YALNIZLIĞIMI SİNEYE ÇEKİP, OTURMUŞTUM.... BİR ANDA MAZİ OLMUŞTU GEÇMİŞİM,, GELECEĞİMSE BİR MUAMMA.. HANİ SÖYLÜYOR YA O ŞARKIDA,, ;;BİR TESELLİ İSTEMEDİM İSTEMEMDE;; HANİ DERLER YA ;KADERİN OYUNU; KİMSEYİ SUÇLAMIYORUM BU OYUNDA.... CEZALARIN EN BÜYÜĞÜ İSE YİNE BANA... KAÇACAK YER YOK NEDE OLSA... POLEN pelin koçak ..................
|
|
|
|
#3 | ||
|
KAHRI BELA
![]() ![]() ![]() |
AŞkimiz BİtmİŞ DÜŞman OlmuŞuz
Sevgİmİz BİtmİŞ Nefret DolmuŞuz AliŞkanlik Mi.....zaten KalmamiŞ Bİr KÜÇÜk Sebep VarmiŞ Bİzİ Bİrbİrİmİze BaĞlayan Ve.......İnceldİĞİ Yerden Bİr TÜrlÜ Kopamayan Bİr SÖzÜmÜz Vardi Hanİ...mazİde Kalan Asla VazgeÇmem Senden,,dİye BaŞlayan Şİmdİ İse HİİİÇÇÇ Hatirlanmayan..... Polen... pelin koçak ..................
|
|
|
|
#4 | ||
|
KAHRI BELA
![]() ![]() ![]() |
KORKAKLIĞINDAN UTANDIĞIN OLDUMU HİÇ??
AHH KEŞKE DEDİĞİN BAŞINI ELLERİNİN ARASINA ALIP ÜZÜLDÜĞÜN AĞLADIĞIN OLDUMU?? DÜŞÜNDÜN MÜ HİÇ NASIL YALAN SÖYLEDİĞİNİ NEYİ NASIL MAHVETTİĞİNİ KAÇIP GİDERKEN ARKANDA NE BIRAKTIĞINA DÖNÜP BAKTIN MI HİÇ??? KORKAKLIĞINDAN UTANDIĞIN BAŞINI ELLERİNİN ARASINA ALIP NE YAPARIM ŞİMDİ DEDİĞİN OLDUMU HİÇÇÇ?......... POLEN pelin koçak .................
|
|
|
|
#5 | ||
|
KAHRI BELA
![]() ![]() ![]() |
senmiymişsin o uğruna şiirler yazdığım
senmiymişsin o herkesi bir kenara ittiğim senmiymişsin o uğruna ölmek istediğim sen neymişsin meğer.... sevgimi bozuk para gibi harcayan hiç sevmemişsin beni BEEE bir kere bile aklına gelmemişim sevgime ihanet ederken ben dönmüşüm sana ama sadece ben dönmüşüm SEVGİM RUHUM ASLAAAAAA........... POLEN..... pelin koçak ...................
|
|
|
|
#8 | ||
|
KAHRI BELA
![]() ![]() ![]() |
UZAKLARA GİTMEMELİ İNSAN
SEVDİKLERİNİN CAN DEDİKLERİNİN, YANINDA OLMALI.. NEFESLERİNİ ENSELERİNDE HİSSETMELİ.. UZAKLARA GİTMEMELİ İNSAN AĞLAYANINA OMUZ, YÜREĞİNE UMUT ÖZLEMİNE CEVAP VERMELİ.... BİKERE; ELİ ELİNE, GÖZÜ GÖZÜNE DEĞMELİ GÖZÜNDEKİ YAŞLARI SİLEBİLMELİ,, YAKIN OLABİLMELİ UZAKLARA GİTMEMELİ İNSAN...... POLEN... pelin koçak ..................
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|