![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
esrimiş bir rüya
Giriş Tarihi: Apr 2008
![]() |
hangi ölümün isyanıydı sensizliğin soğuk sesi avuçları kanatan gecelerde orgazmlara karışan bir gözyaşıydı adın hangi ahitten kalıntıydı gidişini farz kılan bileğindeki sargı gecenin falezlerine çarparken boşverir miydi dudağına ulaşmadan yiten fısıltılara çok mu biçim kaygısı çekerdi benden uzak nefesin?? anlamsızlıkları toplayıp bir estetik müdahaleyle sunuyor hayat bol makyajlı bir paket bir yazıdır var üstünde bu kırılgan bir maket iyi bir çocukluksun sen anılardan arta kalan öyle buyurulmuş diyor cesaret spazmları geçiren kader- inkar edişimi mi kabul etmiyor! reddetmeni bile kendisine mal eder kabul edenleri etmeyenleri boşluklara terk eder, ruhunu bekleyen dikenli labirentler mahkum edilirsin sonra dağınık cümlelere hey! kalemin sıkı bir protestan senin.. susmuyor, durmuyor sus…. muyor! kanamaya doymuyor sayfalar mazoşist ezgileri istiyor kaosun çekiciliğini özlüyor ihtiraslara bulanıyor sis rengi düşlerden arta kalan! dinleneceği demleneceği günü bekliyor sayfalarına dökülmek bir uyumla dönüyor, uzaklaşıyor, yitiyor velhasıl gün doğuyor bir çığlıkta can buluyor adın kabuslarım tecavüze uğrarken sabaha karşı terk ediliyor ıssız yatağında benim ıssız yatağımsa katili gözlerimin yastıktaki çukurluk yanağındaki çukurluğun yanında tekrara düşüyor dip.. çukur gecemi yutmaya hazırlanıyor, kendini bilmez ve bitmek bilmezce çığlıklarım kabuslarımı öldürmeye her zaman yetmiyor jiletle ukala, bileğimde bir striptiz için istediği bedel büyük göz altlarındaki morluğu damarlarıma enjekte edebilir misin peki silebilir misin geçmişin izlerini taşıyan boğazımdaki nikotin tadını boğazımı yaksa da söndürmeye kıyamadığım bir sigaradan arta kalan.. tenimdeki kızıl dokunuşlarla dumanlanan rüyalarını çekiyorum içime titretiyor ellerimi, şarap kadehi devriliyor kırılıyor, parçalanıp yerlere saçılıyor halsiz düşmüş kanım gün doğumlarını kürtajlamak istiyor vaktinden evvel manik depresif ataklarım yoksun ya sen faili meçhul cinayetlere adayım bir uyumla dönüyor, uzaklaşıyor, yitiyor velhasıl güneş doğuyor..
Son düzenleyen: intoxicated utopia : 18-04-2008 12:07 PM |
||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
dirty
Giriş Tarihi: Mar 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gün doğumlarını kürtajlamak istiyor vaktinden evvel
manik depresif ataklarım yoksun ya sen faili meçhul cinayetlere adayım varsin dilim bi cinayet daha islesin alti ustu dilim kesilir... varsin iki gozum bi cinayet daha islesin alti ustu gozlerim kesilir... varsin tutmasin ellerim bi cinayet daha islesin alti ustu ellerim kesilir... bi cinayet islemekse bu yurek, az once oldum... bu cinayetde alti ustu mechul kalir....birakin bi cinayette zevkle beni islesin... yazdigin yazi cok guzeldi kendim eklemek istedim yazini kesinlikle bozmak degildir amacim...bi an icimden geldi...
|
|
|
|
#3 | ||
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Bir konu başlığı komünizmi bu kadar güzel özetleyebilir.
|
|
|
|
#5 | ||
|
esrimiş bir rüya
![]() |
Herbirinize ayırdığınız zaman için ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
UluTürk yazıyı siyasal bir amaçla yazmadım, öye bir izlenim bıraktım demek ki farkında olmadan, teşekkürler yorumuna
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 | |||
|
Kabil
|
Alıntı:
Ama bu kadar mı? Devamı yok mu ?
|
|
|
|
#8 | ||
|
esrimiş bir rüya
![]() |
kandır hadi yine bir şekerle çocukluğumun ütopyalarını
parmaklarımı kanattığı halde çalmayı bırakamadığım bir enstrümandı geçmişteki izlerin gözlerimi terk eden yaşlarla işbirliği yaparken sarhoşluktan arta kalan bir hikayeyi çekiyorum içime gri düşler kentinden ayrı düşmüş kendi halinde bir sokakta sabaha karşı bırakılan bir fahişenin aşık günlüğü bu kent bol kasvetli maskeler ısmarlamış kendine, duman rengi sabahlıkları geçirmiş üstüne afyonunu hala patlatamadı ama, iki ucu da keskin rüyalarımın soğuk esir alıyor yaprakları kadınsılıkla dans eden ağaçları ne kadar yakışıyor sonbahara melankolik duruşları her sonbaharda kışı özlerken kar altı kalıyor kangren dualarım morarmış bir dudakta kimliksiz kalırken soğuk almayayım diye üzerime örtülüyor vefalı kabuslarım hayattan aforoz edildim bir süreliğine! kurallarına boşverdim bu masalsı oyunun zerdüştün buyruklarını dinledim hiçliğe sürüklenirken iç sesim kentin soğukluğunda farenjitlere yenik düştü kırılan aynalarda görüntü buldu yok sayılan bu vücut gökten nurlar yağdı aşktan arta kalanlara ve toprak kendine doğru çekti uyuş(turul)muş sensizliğimi kırık parçalar halinde topladım neyle yapıştıracağımı bilemeden sapa bir yerde bıraktığın tek kişilik aşkı iki kişilik yatağımda kontenjan doldurulmamışken.. fiil kökünü inkar eden son sevişmelere dokundu gözlerim ararken varlığını yitmenin karşı konulmaz büyüsüne takıldı ruhumu çevreleyen kavisli engeller öç almaya çalıştı ellerimi tuttu, yazdıkça kendisine cephe aldığımın bilinciyle yazık o da beni hiç tanımadı! ve yine kimliksiz kaldım anneme seslenirken, kutsal ışıklardan hep ayrı düştüm yok saydıkça kazındı göz altlarıma, bir ihtimal kaçıyordum otostop çekiyordum yine sahte gülüşlü jiletlere yüzleri ikiye bölüyordum yakışsın ruhlarına diye halüsinasyonlar sıkça ziyaretime geliyordu tekrardan bıkmıyordu inadına büyüyen intikam hisleri yaz diyordu.. birbirinden kopuk bir filmdi başrolü anlamsızlık üstleniyordu başkentte kışa dönen sonbahar beyaz.. ne kadar yakışıyordu kefenleri anımsatırken..
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|