![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Apr 2008
![]() |
yatagim sedye oldu uzanamiyorum Gözlerim yoruldu kapatamiyorum Sessizlik korkutuyor oturamiyorum Kendimi unuttum seni unutamiyorum Rüyamda görmek istiyorum göremiyorum Resimlerine bakiyorum konusamiyorum Elinle koydugun esyalara dokunamiyorum Yazdigin mektuplari okuyamiyorum Cünkü göz yaslarimi tutamiyorum Alismak istiyorum alisamiyorum Seni unutmak icin calisiyorum Sevgin o kadar büyükmüski unutamiyorum Sana mutluluk dilemiyorum Verdigin aciyi cünkü unutamiyorum Bu siirimi sana yaziyorum. fatma duran yazar |
||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Kuyucan
![]() |
Hayatim sinav oldu
Bazen eksi bazen arti Puan alabilirim sandim Dünya icindeki jürilerden Hep kendimi okyonus dibinde Bir hava kabarcigi sandim Soguk ala bula hayatim mutluluk sevincle uyandim Kendimi cok huzurlu saniyordum Dertlerim bitmis aglamiyordum Milyonlarca kisiden kendimi seyrediyordum Tek basima Dünya gezegenindeydim Bir sabah uyandim Hepsi rüayadan ibaretti Varligim beni korkuttu Zor günleri asamam diye mirildandim. FATMA DURAN YAZAR |
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Kuyucan
![]() |
Git arkana bakmadan git
Gercekleri görde git Ömrümü tükettin bilde git Beni tümden hayatindan silde git biktim sahte tavirlardan Gercek olmayan askdan Hayatima giren bu sanssizliktan Biktim insan görünen yilanlardan Yasiyoruz bir ölü gibi Ruhumuz ölüyor yok kimsenin haberi Gyabi Namazimiz gerek yok duysun gercegi Git hadi artik bin kere öldürdün beni Bu hayat pazari cok zormus Ekmegimiz arslanin midesinde kalmis Canavarlasmis her yanimiz Git haydi günahlarinla bu benim yazimmis Kedi gibi nankörsün Iyilikleri görmeyen körsün Ne yazikki davranislarinla hürsün Sende Allahin hesabini görürsün. FATMA DURAN YAZAR |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Kuyucan
![]() |
Sana söz vermistim
Birdaha karsilarim demistim Yollar ayirdi bizi Mesafeler uzadikca uzadi Hata ettim sözümde duramadim Sana belki sevgiyi gösteremedim Inanki kendime yazik ettim Sendn sonra kalbimin sesini dinledim Dua ettim her gün senin icin Hep sagiligini diledim Ben sensizligi yenemedim Senden sonra kederliyim. FATMA DURAN YAZAR |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
KAHRI BELA
Giriş Tarihi: Mar 2008
![]() ![]() ![]() |
Yasiyoruz bir ölü gibi
Ruhumuz ölüyor yok kimsenin haberi Gyabi Namazimiz gerek yok duysun gercegi Git hadi artik bin kere öldürdün beni .................................................. ....... güzeldi....yüreğinize sağlık..
|
|
|
|
#7 | ||
|
Kuyucan
![]() |
Sebebim oldun sen benim
Hayata küsdürdün ne diyeyim Can evimden vurdun sen beni Gözlerinde yas dinmesin dilerim Her seyi bir kalemde sileyim dedim Olmadi be güzelim yikildim Ihanetin unutulmaz bitmez kederim Elimde her gece Resimlerin Yabanci oldun sen bana Yikildim elveda deyince sana Gururumdan dönüp yalvarmam bir daha Güle, güle mutluluklar sana Son sözün varmi bilmem Benim var sana söyliyeyim Seni hep sevdim sevecegim En güzel anilari hatirlayacagim Pismanlik fayda vermiyor Kalbimi kirdin unutulmuyor Baskasini sevmissin güzelim Gözlerin söylüyor Bu kalp senin icin atmiyor güzelim. FATMA DURAN YAZAR |
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Kuyucan
![]() |
Herkes kendi acısını içinde saklar
Herkes kendi kaderini yaşar Kara kaplı kitapta ne sırlar İlk açtığın zaman kapakta başlar Kimse anlamaz ve duymaz Sadece sahte yüz ifadeler Bir gülücük mahzun bakışlar Yalnızlıkta geçen karanlık geceler İşte bu hayat bu kader Ruhumuzda gizlenmiş çileler Rüyada aranan mutluluklar Hani sevdiklerimiz hani sevenler Nerede gerçek kerem ile aslı Leyla ile mecnun hikâyeleri O okunan hikâyeler gerçek mi ki Kimse kimseyi tanımıyor seven varmı ki? İki kelime tatlı söz hani? Yürekten ezgiler nağmeler hani? Sazın tellerine vurup sevgiyi anlatan hani? İşte dertlerimizle yaşıyoruz kaderimizi FATMA DURAN YAZAR |
||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Kuyucan
![]() |
Cani sag olsun
Bak iste gidiyorsun Duygularimdan habersiz Arkana bile bakmiyorsun Canin sagolsun Bu günlerde gecer Herkes kendi ettigini bicer Ben aglamayi dilemiyorum Yeminim var unatacagim Seni sensiz yasayacagim Bu günler hatira kalacak Kalbimi kirdin canin sagolsun. FATMA DURAN YAZAR |
||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Kuyucan
![]() |
Seni karsimda görünce Dünya benim olur
Salina salina gelirsin selvi boyunla Utangac magcup halinle durursun karsimda Hayatima reng katiyorsun inan buna Yesil gözlerine daliyorum Sanki gizli sevgimin icinde boguluyorum Icimden geleni anlatamiyorum Bana ait degilsin bin kere yikiliyorum Senle hayati paylasmak güzeldir Sevgi dolu yüregin var eminim Kimseyi incitmeyecek kadar huyun Ama ne yazik bana ait degilsin Yolun acik olsun diliyorum Sözlerin kadar ruhunda güzel güzelim Yesil gözlerin ici gülsün istiyorum Sana elveda bana ait degilsin biliyorum FATMA DURAN YAZAR |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|