dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 16-05-2008   #1
Poate

Kaptanos nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
Kaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Şiirsel Yalnızlık

Yalnızlık Meselesi

Hani bir yanın bir yerlere göçer bazen
Hani kimse yokken yanında
Yatağında yada odanda
Veyahut
Dünyanın herhangi bir köşesinde
Tek ve hürsen
Ama yinede bir şey eksik
Bir şey kayıp geliyorsa sana
Ve bir damla gibi akıyorsa içine zaman
Hayat iki eliyle yakandaysa
Ve sen kime dönsen
Hep bir adım uzaksa sana
Sarıyer tarafında bir balıkçıda
Demlenirken bile kimse yoksa masanda
Tek sırdaşın rakı
Tek arkadaşın sigaransa
Veya bir çay bahçesinde denize nazır dururken
Yahut bir tepede
Yada yerin bilmem kaç kat dibinde
Sana yâr olan bir yâr bile yoksa yüreğinde
İşte o zaman yalnızlığı yaşıyorsun demektir

Victor Hugo
Kaptanos çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-05-2008   #2
eskici

veda havasi nickli kullanıcının avatarı

veda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Şiirsel Yalnızlık

Shu an hepsi aklimda kalmayan bir siirde boyle bi kelime geciyo "Dunyanin ortasi teklere kuncdur" (kunc )yani koshedir turkce solemish olursak eger. Ben bazen sevdiklerim yanimdayken bile kendimi yalniz -yapa yalniz hisediyorum. Bazen de dushunuyom ki, insan sevdiklerinin yaninda olmamali. sevdiklerinin acilari adami mahv ediyo yani. bazen yalnizliktan bazen kalabaliktan kacmasi geliyo insanin................
veda havasi çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-05-2008   #3
KAHRI BELA

polen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
polen bir mücevherdirpolen bir mücevherdirpolen bir mücevherdir

Alıntı:
Yazan: veda havasi Mesajı Gör
Shu an hepsi aklimda kalmayan bir siirde boyle bi kelime geciyo "Dunyanin ortasi teklere kuncdur" (kunc )yani koshedir turkce solemish olursak eger. Ben bazen sevdiklerim yanimdayken bile kendimi yalniz -yapa yalniz hisediyorum. Bazen de dushunuyom ki, insan sevdiklerinin yaninda olmamali. sevdiklerinin acilari adami mahv ediyo yani. bazen yalnizliktan bazen kalabaliktan kacmasi geliyo insanin................
bende tam tersini düşünüyorum..imzam da olduğu gibi..;uzaklara gitmemeli insan,sevdiklerinin,can dediklerinin yanında olmalı..şiiri okurken ne kadar yalnız olduğumu bir kere daha hissettim...güzel şiir teşk...
Eski 17-05-2008   #4
Poate

Kaptanos nickli kullanıcının avatarı

Kaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandır

Ben teşekkür ederim. Arkadaşlar sizler de yalnızlıkla ilgili sevdiğiniz şiirleri ekleyin. Bu başlık altında Şiirsel Yalnızlığımızı paylaşalım

Victor Hugo
Kaptanos çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı