![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
| Anket Sonuçlarını Gör: şiir nasıl olmuş | |||
| çok güzel olmuş |
|
1 | 12.50% |
| güzel sayılır |
|
4 | 50.00% |
| kötü |
|
1 | 12.50% |
| iğrenç |
|
2 | 25.00% |
| Oy Kullananlar: 8. Bu ankete oy veremezsiniz. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Apr 2006
![]() |
İçimdeki seni öldürdün yine. Ve şimdi karşıma O beş para etmez adam dikildi. Benim için vakit; İçimdeki boşlukla yola devam etmek Ve üstümdeki ağırlığı kaldırıp gülümsemek hayata; "Teşekkürler" diyerek. Senin için vakit; Unut bütün şiirlerimi Ve hiçbir zaman haketmediğin sevgimi. Hatalar insanlar içinmiş Sende hataydın. Ve hiç ummadığım bir şekilde Sonunda bir işe yaradın. Nasıl çekmiştin beni hayattan. Şimdi yanındaki kadınla Tekrar hayata attın. "En çok seni sevdim"...demiştin "En çok seni üzdüm" de. Daha iyi anlıyorum sözlerini. Başkasında avuturken kendini Özenle ayırdığım kalbimdeki yerini Yıktın... Bana düşen ağlamak değil ardından Yada "kaybettim seni" diye bağırmak. Ki sen hiç benim olmadın. "O" neydi diye sorduğumda kalbime "Hiç" dedi, "bir çocuk". Peki "o" şimdi ne dedim. Gözlerim buğulandı nefret ettim kendimden. "Büyüttüğün" dedi, "büyüttüğün çocuk". Geçtim aynanın karşısına Hiç haketmediğin bir yüz karşımda. Gözlerine baktım. Elinde bir kaç parça eşya Giden sendin. "Dur" dedim Belki umutla çevirdin başını "Dön" dememi bekledin. Ama bilemedinki hiçbir zaman Ben karşımdaki o sahte adamı sevmedim. Yarattığım bir hayale kendimi verdim. "Hoşçakal" dedim. "İçindeki ben ve yanındaki kadınla git" "Pişman olma" "İçindeki kadın Bir daha asla yanında olmayacak" "Hoşçakal" dedim... (bakalım begenicekmisinz )
|
|
|
|
#2 | ||
|
angel morbid
Giriş Tarihi: May 2008
![]() |
Çok güzel olmuş. Anlattığın duygularda çok hoş gerçekten.
Ancak konuyu iki defa açmışsın.
|
|
|
|
#3 | ||
|
Kuyucan
![]() |
biz eski bir köprü gibi yıkıldık
çaresiz kaldık iki ucunda seslendik ama gücümüz yetmedi ne duymaya ne duyulmaya ama aşk; asla kaybolmayacakmış gibi canlı sanki hiç bitmeyecekmiş gibi son nefesimde dahi senin adını vercekmişim gibi. bazen en suskun günümde "seni özledim" diyen kederli sesim çıkıyor duyması gereken kişi yok yanımda. belki şimdi biriyle el ele, belki beni özlüyor. bense; mutluluğu arıyorum hala ve beni en mutsuz eden adamda. gelmeni bekliyorum. filmleri birlikte seyrettiğin, beraber güldüğün, omzunda ağladığın, şiirler yazdığın ve ne düşündüğünü çok iyi bildiğin "kadınını" kurtarmaya gelmeni. geldiğin gün beklemediğim biriyle karşılaşmışcasına şaşırmayı istiyorum. sonra... sımsıkı sarılıp, sokulmak omzuna. birini görmeyi ölürcesine istemenin onu görmeye yetmediğini anlıyorum. ve bunun nasıl bir yetersizliğe yol açtığını. en yakınımın bedenimde açtığı yaraları bir yabancıda iyileştiremeyeceğimi anlıyorum ve bir daha kimseyi onun gibi sevemeyeceğimi. "seni özledim" diyen kederli sesim çıkıyor o kadar içten o kadar ümitli. "seni özledim, seni özledim, seni özledim, seni özledim..." SCY (bakalım beğenicekmisiniz )
|
|
|
|
#5 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Yapılan yorumlarla verilen oylar son derece tutarlı olmuş.
|
|
|
|
#7 | ||
|
Kuyucan
![]() |
-GÖZYAŞLARIM-
hayata küsmüştüm şimdi seni bana verdiği için hayata binkere teşekkür ediyorum. sevmezdim gülmeyi gözlerin gözlerime değdiği günden beriyse kraliçesiyim tebessümlerin. ışığımsın... hiç sönme olur mu? karanlığa bırakma beni. göremeyecekse gözlerim yüzünü neye yararlar ağlamaktan başka? derken... gittin... bütün bildiklerimi uNuttum. ağlamayı öğredim bu sefer uykusuz geçen gecelerimin sabahını hıçkırıklarmla karşıladım hep. gözyaşlarım; sana dokunamamanın acısımıydı yoksa aldatılmış bir yüreğin isyanımıydı anlayamadım kaçkere çalıştım kaçmaya beni bıraktığın yerden, saymadım... kurtulamadım hayallerinden sıyrılıp sensizliğe alışamadım. nerdeN çıkarmıştı hayat seni karşıma! teşekkürüm lanetim oldu.. günahlarımın bedelimiydin sen, yaşamak zorunda olduğum bir tecrübe mi? sordum kendime... cevaplarımda ağladım. sonunu kurmadığım güzel rüyamdan ucuz bir oyunun malubu olduğumu öğrenerek uyandığımda yanımda yoktun. ama yalnız değildim günaydın diyerek karşıladı beni gözyaşlarım... SCY
|
|
|
|
#8 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Şiirlerimizi tek bir başlık altında topluyoruz.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|