![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Kuyucan
|
Gelen bu bahar mı; Yoksa eceleri mi dizelerin? Unuttu cümleler satılara düşmeyi, Sen yoklukla savaştırdın beni… Uzaktan seyrettin sadece; Yazmak yada okumak dedin şu halime.. İçin için kanayan beni ve ölümümü seyrederken. Sadece hoşça kal çıktı ağzından; Senden onca cümle beklerken… Ölüm mü bu terk ettiğin beni yoksa en acılı işkence mi? Sensizlik hepsinin en üstünde değil mi? Üste çıkma ne olursun; sadece sus… Yarın kalsın hoşça kal’ın; yarım kalsın… Demek istediğin onca şey yarım kalsın… Dudakların sonsuzluğa kapansın.. Sadece sus ne olursun; gözlerin konuşsun… Ben eriyorum gözlerinde; Kayboluyorum derinden derine… Gidişin dizelerimin eceli… Sen; sensizlikle tanıştırdın beni, Sen; öldürmek için uğraştın beni…
Bu eskimiş sayfalarda tükenmiş kalem yaren , Emanetimdir sana;sakın saklama Hatırlatmasın,anımsatmasınunutmayı seçiyorum umursatmasın Son düzenleyen: gizli : 26-05-2008 09:00 PM |
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Kuyucan
|
3 defa düzeltmeye çalıştım ama her seferinde bu oldu. uyardığın ve düzelttiğin için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|