![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Junior Member
Giriş Tarihi: May 2008
![]() |
Bir çınardım Sultanahmet Meydanı'nda, şairlere şiirlere inat kanayan bir çınardım, öksüz değildim piç değildim ama çınardım, kanasam gecelerin karasında gözükürdü kızılım Bir çınardım başka bir yerde eski bir zamanda, cehennem yeşili gözlerinden kan kan damlayan, gecelerin puslu karalarında mazot dumanlarıyla ve isli paslı sokak lambalarının acıyan bakışlarıyla sulanan bir çınardım ben. |
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Junior Member
Giriş Tarihi: May 2008
![]() |
Seher vakti
Bir seher vakti gel şahikasında ömrümün, sandallarında püfür püfür esintileriyle boğazda kara kanatlı bulutlarının alımlı danslarıyla gel ve sen gel yine de, ne olursan ol gel laleler çiçek açtığında ağaçlar meyve verdiğinde, bayramlar seyranlara vardığında bekleyeceğim seni, ömrümün çiçekleri solup yeniden dirildiğinde o zaman gel sevdiceğim, gelmezsen hiç olmaz bu hayat. ömürler tükendiğinde, sabahlar azaldığında gel, vakitsiz öten horozlar yeniden çağırdığında gel, gel ki gel, parklardaki kediler dahi küstüler şimdi, gel yeter, ama gelmedin, gel. |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|