![]() |
|
||||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
erken akşam
|
Ne sandın sen gidince
Bir daha o vapurlar geçmeyecek mi boğazdan Kız kulesi denize mi gömülecek O simit attığımız martılar uçmayacaklar mı yine Çiçekçi teyze gül mü satmayacak bir daha O salaş meyhaneyi yıkacaklar mı sandın Kemancı çalmayacak mı bir daha ‘benzemez kimse sana’ yı Ne sandın sen gidince? Vapurlar geçiyor yine Kız kulesi duruyor,martılar uçuyor Çiçekçi teyzeyi görmüyorum uzuncadır Biliyorum seni soracak Salaş meyhanemiz de duruyor Arada uğruyorum. İlk akşam sormuştu kemancı seni Gitti dedim…gitti… ‘çal sen’ dedim ‘o gitmemiş gibi’ ‘benzer mi kimse sana’ Ne sandın sen gidince? -tamam efendim, hemen getiriyorum -yarım saat oldu lan! |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
erken akşam
|
ulan bu rakı var ya
hiç bu kadar zul olmamıştı bana hani ömür uzun, terketmeler oldu çekip gitmeler lan oldu işte belli dönemlerde tüketen öğütmeler ve şimdi yağmur yağdı bu şehirde ben üşüdüm bir tahta masada bu viran meyhanede gördüğüm tüm manzara bir buğulu pencere. /yokluğun bu anlarda,acıyı koyu demler efkar mı ince bir hüzün mü sonra an gelir yokluğun da terkeder/ Gidecektim son dolmuşu kaçırmayım sancılarında nerden çıktı bu yağmur üşüdüm ve yine seni düşündüm ulan bu rakı var ya hiç bu kadar zul olmamıştı bana... |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |