![]() |
|
|||||||
| Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#22 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Feb 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ıstıraptan belin büküldüğünde
dünyanın üzerine ebedi bir gece çöksün istediğinde, yağmurun ardından ışıldayan yeşilliği düşün, Düşün bir çoçuğun uykudan uyanışını ------------------------------------------------------- benim yıkanan kadınım ssadece şarap olsa da gerçeğin asıl yüzü o falçata surat olsa da bu serin gece ömrümün son gecesi olsa da bu şehirden nefret etmeyeceğim ----------------------------------------------------------------- ömer hayyam
|
|
|
|
#23 | ||
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Zaten adından bir şairenilik olduğu anlaşılan Mavi prens'in yazdıklarından bazılarını okudum. Şiir alanına biraz daha yönelse zaten güzel olan şiir uslubunu daha da netleştirecek gibi geldi bana. Öyle ki Yahya Kemal ile Orhan veli tarzının aynı şiirde buluşması zor uslup etkileri var...
|
|
|
|
#24 | ||
|
Kuyucan
oysa ne kadar zormuş hayat,
cahil cesareti ile aşmışım koca dağları... ne kadar kolaymış sadece kendi dünyamda savaşmak ne kadar güzelmiş bir yudum sevgiyle göklere ulaşmak.. ama şimdi bakıyorum ya dünyaya inme vakti geldi diyorum kendime,inme vakti geldi albatrosum.. meleğini buldun inme vakti geldi oysa ne güzeldi gökyüzünde çılgınca süzülmek... yeni bir dönem başlıyor şimdi albatrosum,buzullarda savaşmak var.. soğuk da olsa hayat, sevginle ısıtmayı bilmelisin.. bunca can sana emanet albatrosum.. oysa ne kadar kolaydı ekmek elden su gölden.. ama korkma sevdiğin yanında,birlikte göğüs germelisin oysa ne kadar güzeldi hep çoçuk kalmak değil mi albatrosum yıldızlara ulaşıncaya dek nefesine meydan okurdun gökyüzünde oysa ne kadar da değerliymiş nefes almak yeryüzünde.. yeni bir hayat başlıyor zor da olsa oysa sevenin var senin, bunun kıymetini bil albatrosum.. şimdi zevkini çıkar bu senin ziyafetin oysa ne kadar kolaymış mutlu olmak, sevgiyle huzuru fark edince değil mi albatrosum... maviprens,
Son düzenleyen: maviprens : 24-07-2008 03:38 PM |
||
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Kuyucan
sevgili seyir defterim,
bugün hayatımın en güzel günlerinden biriydi..kelimeler kifayetsiz kalır..çook mutlulyum çok en kötü günümüz böyle olur inşallah..(amin) maviprensesimi gördüm sonunda..gözlerinde kendimi,aşkı,sevgiyi,mutluluğu, kıskançlığı,benimsemeyi,hayallerimizi gördüm..o kadar güzel ki sevilmek sevmek yani olgunlaşmış bir aşk bu..yalan dolan yok..dürüstlük saygı sevgi ve birebir herşeyiyle olduğu gibi sevebilmek bizimkisi..allahım şükürler olsun ..bulutlar üzerindeyim bugün.. meleğimle uçuyorum gökyüzünde..bir yudum aşk iksiri vermiş gibi sarhoşum mutluluktan..tatlı diliyle yatıştırıyor sinirimi..her gördüğümde bir üst derece de aşık oluyorum..süperman gibi hissettim kendimi.. bugünün anısına ![]() 24 temmuz 2008 maviprens
Son düzenleyen: maviprens : 25-07-2008 02:27 PM |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|