dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kendi Çalışmalarınız
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Kendi Çalışmalarınız Bütün edebi türlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmaları sergileyebileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 20-07-2008   #21
eskici

veda havasi nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
veda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: mavi'nin kalbinden sızanlar

kalbine saglık mavicim...
veda havasi çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-07-2008   #22
Kuyucan

Giriş Tarihi: Feb 2007
maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.

ıstıraptan belin büküldüğünde
dünyanın üzerine ebedi bir gece çöksün istediğinde,
yağmurun ardından ışıldayan yeşilliği düşün,
Düşün bir çoçuğun uykudan uyanışını

-------------------------------------------------------

benim yıkanan kadınım ssadece şarap olsa da
gerçeğin asıl yüzü o falçata surat olsa da
bu serin gece ömrümün son gecesi olsa da
bu şehirden nefret etmeyeceğim

----------------------------------------------------------------- ömer hayyam

maviprens çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-07-2008   #23
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Zaten adından bir şairenilik olduğu anlaşılan Mavi prens'in yazdıklarından bazılarını okudum. Şiir alanına biraz daha yönelse zaten güzel olan şiir uslubunu daha da netleştirecek gibi geldi bana. Öyle ki Yahya Kemal ile Orhan veli tarzının aynı şiirde buluşması zor uslup etkileri var...
Eski 24-07-2008   #24
Kuyucan

maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.

oysa ne kadar zormuş hayat,
cahil cesareti ile aşmışım koca dağları...
ne kadar kolaymış sadece kendi dünyamda savaşmak
ne kadar güzelmiş bir yudum sevgiyle göklere ulaşmak..

ama şimdi bakıyorum ya dünyaya
inme vakti geldi diyorum kendime,inme vakti geldi albatrosum..
meleğini buldun inme vakti geldi
oysa ne güzeldi gökyüzünde çılgınca süzülmek...

yeni bir dönem başlıyor şimdi albatrosum,buzullarda savaşmak var..
soğuk da olsa hayat, sevginle ısıtmayı bilmelisin..
bunca can sana emanet albatrosum..
oysa ne kadar kolaydı ekmek elden su gölden..

ama korkma sevdiğin yanında,birlikte göğüs germelisin
oysa ne kadar güzeldi hep çoçuk kalmak değil mi albatrosum
yıldızlara ulaşıncaya dek nefesine meydan okurdun gökyüzünde
oysa ne kadar da değerliymiş nefes almak yeryüzünde..

yeni bir hayat başlıyor zor da olsa
oysa sevenin var senin,
bunun kıymetini bil albatrosum..
şimdi zevkini çıkar bu senin ziyafetin
oysa ne kadar kolaymış mutlu olmak,
sevgiyle huzuru fark edince değil mi albatrosum...

maviprens,

Son düzenleyen: maviprens : 24-07-2008 03:38 PM
Eski 25-07-2008   #25
Kuyucan

sevgili seyir defterim,

bugün hayatımın en güzel günlerinden biriydi..kelimeler kifayetsiz kalır..çook mutlulyum çok
en kötü günümüz böyle olur inşallah..(amin)

maviprensesimi gördüm sonunda..gözlerinde kendimi,aşkı,sevgiyi,mutluluğu, kıskançlığı,benimsemeyi,hayallerimizi gördüm..o kadar güzel ki sevilmek sevmek yani olgunlaşmış bir aşk bu..yalan dolan yok..dürüstlük saygı sevgi ve birebir herşeyiyle olduğu gibi sevebilmek bizimkisi..allahım şükürler olsun ..bulutlar üzerindeyim bugün..

meleğimle uçuyorum gökyüzünde..bir yudum aşk iksiri vermiş gibi sarhoşum mutluluktan..tatlı diliyle yatıştırıyor sinirimi..her gördüğümde bir üst derece de aşık oluyorum..süperman gibi hissettim kendimi..

bugünün anısına

mavinin-kalbinden-sizanlar-vfgt-26-jpg hali için lütfen tıklayınız. Ad: vfgt (26).jpg Görüntülenme: 5 Boyut: 64.3 KB

24 temmuz 2008
maviprens

Son düzenleyen: maviprens : 25-07-2008 02:27 PM
Eski 25-07-2008   #26
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

sen ne güzel şeysin maviprens
Eski 25-07-2008   #27
Kuyucan

ve yine bugünün anısına...(dleh'te msn de görürseniz benden çarptı haberiniz olsun)

işte ben de böyleyim onunla atıyor kalbim onsuz olmuyor ki kalbim

Ad: 2q1iick.jpg Görüntülenme: 32 Boyut: 47.4 KB

Eski 25-07-2008   #28
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

olum bunu ben yollamadım mı sana..bak ahlaksıza bak hemen koymus buraya(tamam ben msn sınden caldım,kabul edıyorum)
Eski 25-07-2008   #29
Kuyucan

yine bugünümüz için maviprensesim...

öyle sarılmışız ki can bedenden öte..

Ad: vfgt (15).jpg Görüntülenme: 18 Boyut: 3.4 KB

Eski 22-08-2008   #30
Kuyucan

işte memleketimdeki evimizin önündeki futbol sahası..gönlümce rakip bulup da ter dökemedim buna yanıyorum...

mavinin-kalbinden-sizanlar-pic_0292-jpg hali için lütfen tıklayınız. Ad: PIC_0292.JPG Görüntülenme: 3 Boyut: 457.1 KB

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı